Widok

Mama Rozmawia-Gdynia

Rumia Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy któraś z Was tez dostała zaproszenie. Zapowiada się ciekawie. Spotkanie będzie prowadzić Anna Maruszeczko a gościem specjalnym będzie Paweł Zawitkowski.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie słyszałam o tej akcji, hmm..
ja dostałam zaproszenie ;)
ja właśnie dostałam zaproszenie i planuje się wybrać. Mogą przekazywać ciekawe informacje zwłaszcza P.Zawitkowski
Polecam spotkanie:) chyba będzie jeszcze jedno ale dopiero po nowym roku. Niestety główny gość-Paweł Zawitkowski nie przyjechał ale i tak spotkanie było bardzo fajne. Spotkanie bardziej przeznaczone dla kobiet w ciąży( choć w zaproszeniu było napisane ze tez dla mam dzieci do 1 roku) ale może dlatego ze w zastępstwie były dwie położne ze szkoły rodzenia. Mam nadzieje ze w lutym tez uda mi się pójść :)
Ja dostałam zaproszenie i na dziś i na luty. Dziś nie mogłam bo akurat wypadał taniec Młodej ale w lutym się wybiorę :)
A gdzie to?? I jak dostać zaproszenie?? Czemu ja nic nie wiem ??
jak dostać zaproszenie na luty?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

do góry