Widok
Kuba pnie się jak może, sam się jeszcze nie podniesie, ale sadzam do na swoich kolanach tak, że opiera się plecami o mnie, czasem na chwilkę posadzę go podtrzymując pod ramionami, lubi siedzieć i protestuje jak go po kilku sekundach kładę na plecach :) Fotelik też zmieniamy, bo Mały się już nie mieści, kupimy taki, żeby można go było ustawić w pozycji półleżącej :)
To jest na ul. Lellewela. Wybór padł na tą restauracyjkę bo jest bardzo blisko naszgo domu i kościoła, więc wszędzie sobie dreptaliśmy na piechotkę.
Ul. Lelewela jest w okolicy placu Komorowskiego, jeśli komuś to coś mówi. Za zestaw obiadowy płaciliśmy 55 zł/os, a do tego kawa, soki i woda do oporu. Tort mieliśmy własny. Było nas tylko 11 osób, więc mieliśmy stół w osobnej sali, tzn. w takim załamaniu sali, gdzie nikt nam nie przeszkadzał. Stół był ładnie ustrojony, jedzenie podobno dobre - nie wiem bo jestem na diecie i jadłam coś innego niż wszyscy, ale nikt się nie skarżył.
Jak dla nas lokal stanął na wysokości zadania. Zależy kto czego oczekuje.
Ul. Lelewela jest w okolicy placu Komorowskiego, jeśli komuś to coś mówi. Za zestaw obiadowy płaciliśmy 55 zł/os, a do tego kawa, soki i woda do oporu. Tort mieliśmy własny. Było nas tylko 11 osób, więc mieliśmy stół w osobnej sali, tzn. w takim załamaniu sali, gdzie nikt nam nie przeszkadzał. Stół był ładnie ustrojony, jedzenie podobno dobre - nie wiem bo jestem na diecie i jadłam coś innego niż wszyscy, ale nikt się nie skarżył.
Jak dla nas lokal stanął na wysokości zadania. Zależy kto czego oczekuje.
piri zalecają 2-3g glutenu i ja tak podaję małemu nic nie jest:)
my mamy podwyższoną dawkę wit D do 5 kropli ponieważ doktor zaniepokoił się miękimi kośćmi potylicy tak przez 2 tyg a potem 2 krople do następnego szczepienia i zobaczymy
ja jeszcze swojemu daję cycka i do tego 2 razy buitlę
ah ciekawe ile tak jeszcze małego będę karmiła
ale daję mu już kaszkę i jabłka i bananika i ziemniaczki i marcheweczkę i bardzo wszystko lubi:)
aż cały się trzęsie jak widzi że ide z jedzonkiem
my mamy podwyższoną dawkę wit D do 5 kropli ponieważ doktor zaniepokoił się miękimi kośćmi potylicy tak przez 2 tyg a potem 2 krople do następnego szczepienia i zobaczymy
ja jeszcze swojemu daję cycka i do tego 2 razy buitlę
ah ciekawe ile tak jeszcze małego będę karmiła
ale daję mu już kaszkę i jabłka i bananika i ziemniaczki i marcheweczkę i bardzo wszystko lubi:)
aż cały się trzęsie jak widzi że ide z jedzonkiem
k@juta, super, że tak zdrowo chowa Ci się synuś! Bardzo dobrze, że mu apetyt dopisuje, nie ma nic radośniejszego dla mamy jak widzi, że maluchowi dopisuje zdrówko!
zaki, dzięki za namiary, zrobię rozeznanie w Lucynce, bo z Twojego opisu wynika, że lokal godny polecenia :) aaa, napisałam do pana Maziarza w sprawie sesji i czekam na odpowiedź ;-)
dziewczyny, a o co chodzi z tym glutenem?
zaki, dzięki za namiary, zrobię rozeznanie w Lucynce, bo z Twojego opisu wynika, że lokal godny polecenia :) aaa, napisałam do pana Maziarza w sprawie sesji i czekam na odpowiedź ;-)
dziewczyny, a o co chodzi z tym glutenem?