Widok
Agusia mnie ćmiło podbrzusze i to ostro, i do tej pory czesto ćmi ale już lżej, to jest normalne na początku ciąży, macica się rozszerza, bierz no-spę jak już nie możesz wytrzymać. Ja dałam rade bez no-spy. Do tego przez bity tydzien bolał mnie krzyz na dole, nie mogłam chodzic normalnie, nie mogłam wstac z łózka, ubrac sie no ale po tygodniu przeszło jak reka odjął :)
Hejka mam takie pytanie czy którąś z was ćmiło tak lekko w brzuchu na początku ciąży?? Mnie tak ćmi raz z lewej strony raz z prawej i zaczynam się denerwować :(
Ja chodzę prywatnie do dr Marciniaka- przyjmuje w Gdyni i pracuje też w szpitalu w Wejherowie. Jestem z nigo bardzo zadowolona- w poprzedniej ciąży walczył o maluszka jak lew a inny chciał od razu spisać go na straty.
Ja chodzę prywatnie do dr Marciniaka- przyjmuje w Gdyni i pracuje też w szpitalu w Wejherowie. Jestem z nigo bardzo zadowolona- w poprzedniej ciąży walczył o maluszka jak lew a inny chciał od razu spisać go na straty.
Witam serdecznie wszystkie przyszłe i obecne mamusie!
My mamy termin na 25 maja :)
Starałam się przeczytać cały wątek, ale robiłam to bardzo szybko, więc jeśli o czymś zapomnę przepraszam.
Nulka zdrowia życzę, też się właśnie rozłożyłam i ratuje się jedynie jakimiś syropkami. Wiem z poprzedniej ciąży , że troszkę dłużej się z takiego przeziębienia wychodzi. To chyba jakiś wirus krąży bo wszyscy wkoło zakatarzeni. Ale w końcu jesień się zaczęła, a wraz z nią choroby :(
Madziuska2 witaj w kolejnym forum :)
Agusia 85 trzymama mocno kciuki , żeby wszystko było w jak najlepszym porządku.
Chyba szykuje się ładny dzień.
Dziewczyny do jakich lekarzy chodzicie i czy jesteście zadowolone?
My mamy termin na 25 maja :)
Starałam się przeczytać cały wątek, ale robiłam to bardzo szybko, więc jeśli o czymś zapomnę przepraszam.
Nulka zdrowia życzę, też się właśnie rozłożyłam i ratuje się jedynie jakimiś syropkami. Wiem z poprzedniej ciąży , że troszkę dłużej się z takiego przeziębienia wychodzi. To chyba jakiś wirus krąży bo wszyscy wkoło zakatarzeni. Ale w końcu jesień się zaczęła, a wraz z nią choroby :(
Madziuska2 witaj w kolejnym forum :)
Agusia 85 trzymama mocno kciuki , żeby wszystko było w jak najlepszym porządku.
Chyba szykuje się ładny dzień.
Dziewczyny do jakich lekarzy chodzicie i czy jesteście zadowolone?
No własnie zółte i zielenie = mnóstwo robactwa ;) pamietam jak kiedys sobie kupiłam taki zólty delikatny pastelowy płaszczyk... ubrałam go moze ze 3 razy :P
A te Tako są jeszcze z jakimis wzorkami... np czarny plus biało czarne kwiatuszki albo kółeczka... mysle jeszcze nad czyms takim, a jesli jednolity to tez szarosci albo beżo -brązy... koloru doda sie kocykami i zabawkami ;)
A te Tako są jeszcze z jakimis wzorkami... np czarny plus biało czarne kwiatuszki albo kółeczka... mysle jeszcze nad czyms takim, a jesli jednolity to tez szarosci albo beżo -brązy... koloru doda sie kocykami i zabawkami ;)