Widok

Mamusie majowo-czerwcowe 2012 :-) 2*

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
zakładam nowy wątek bo tamten już długi się zrobił
Jeżeli któraś z was ma ochote to prosze o zrobienie listy :-)
pozdrowienia i witam na dzień dzisiejszy :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
cześć Atta :) witamy :)
Agusia mnie ćmiło podbrzusze i to ostro, i do tej pory czesto ćmi ale już lżej, to jest normalne na początku ciąży, macica się rozszerza, bierz no-spę jak już nie możesz wytrzymać. Ja dałam rade bez no-spy. Do tego przez bity tydzien bolał mnie krzyz na dole, nie mogłam chodzic normalnie, nie mogłam wstac z łózka, ubrac sie no ale po tygodniu przeszło jak reka odjął :)
Hejka mam takie pytanie czy którąś z was ćmiło tak lekko w brzuchu na początku ciąży?? Mnie tak ćmi raz z lewej strony raz z prawej i zaczynam się denerwować :(

Ja chodzę prywatnie do dr Marciniaka- przyjmuje w Gdyni i pracuje też w szpitalu w Wejherowie. Jestem z nigo bardzo zadowolona- w poprzedniej ciąży walczył o maluszka jak lew a inny chciał od razu spisać go na straty.
Hej akurat o nim nie słyszałam. Pytam się bo ja akurat byłam u dwoch. Klimaszewskiegi i Brzóski. nie wiem czy dalej tak pociągnę, może będę musiała wybrać jednego. Ale po przejściach w poprzedniej ciąży mam jeszcze lekką traumę i wolę sprawdzać dwa razy :)

hej atta!
ja chodze do Gosciniaka do Gdanska (daleko mam z Rumi) i jestem bardzo zadowolona :-)
Acha i pozwoliłam sobie dopisać się do listy :)
Majowe:
11.05 - Kasia i Tomuś
23.05 - makuszka
25.05 - atta9
26.05 - Mała757
27.05 - nulka
Czerwcowe:
04.06 - Kobritta
06.06 - marzena-rumia
16.06 - Madziuska2

Witam serdecznie wszystkie przyszłe i obecne mamusie!
My mamy termin na 25 maja :)
Starałam się przeczytać cały wątek, ale robiłam to bardzo szybko, więc jeśli o czymś zapomnę przepraszam.
Nulka zdrowia życzę, też się właśnie rozłożyłam i ratuje się jedynie jakimiś syropkami. Wiem z poprzedniej ciąży , że troszkę dłużej się z takiego przeziębienia wychodzi. To chyba jakiś wirus krąży bo wszyscy wkoło zakatarzeni. Ale w końcu jesień się zaczęła, a wraz z nią choroby :(
Madziuska2 witaj w kolejnym forum :)
Agusia 85 trzymama mocno kciuki , żeby wszystko było w jak najlepszym porządku.
Chyba szykuje się ładny dzień.
Dziewczyny do jakich lekarzy chodzicie i czy jesteście zadowolone?

no właśnie piątek i weekend :)
juz sie nie moge doczekać :)
jutro sie w koncu wyśpię :)
heloł,
skierowanie wazne jest miesiac - ostatnio pytalam wiec to swieze info.
Ja kilka razy na ulicy widzialam Xlandera i bardzo mi sie podobal. Kolor uniwersalny 9zielony, fioletowy, niebieski, czerwony). Nigdy nie kupilabym czarnego wozka :-)
Piateczek dzis :-)))))
dzien dobry, ja dzis zaspałam do pracy, padłam wczoraj po Kuchennych rewolucjach ale wstać dziś to była maskara ;)
chyba miesiąc ale pewna nie jestem :)

dziewczyny, a jeszcze mam pytanie, ile czasu wazne jest skierowanie na badanie krwi i/lub moczu ?? bo musze zrobic a co rano sie nie moge podnieść :/ :P
No własnie zółte i zielenie = mnóstwo robactwa ;) pamietam jak kiedys sobie kupiłam taki zólty delikatny pastelowy płaszczyk... ubrałam go moze ze 3 razy :P

A te Tako są jeszcze z jakimis wzorkami... np czarny plus biało czarne kwiatuszki albo kółeczka... mysle jeszcze nad czyms takim, a jesli jednolity to tez szarosci albo beżo -brązy... koloru doda sie kocykami i zabawkami ;)
ja myślalam nad brązowym, bezowym, szarym - cos w ten desen, ewntualnie z jakimiś wstawkami np. czerwonymi :)
agusia musi być dobrze:) mocno trzymam kciuki!

my mamy jaskrawo zielony z dodatkami czarnymi i nigdy więcej, wszelkie robactwo na nim siada i każdą plamkę widać. Więc odradzam jasne kolory ;)

wiesz co cena chyba też jest uzależniona od tych wszystkich gratisów które oni dodaja, a co do koloru to chyba bym chciała jakiś ciemny kolor, uniweralny, bo jasny to zaraz wszystko będzie widać, każdą plame itd., nie mam jakies fioła ze to musi być rózowy czy niebieski :)
Ten tako znalazłam za 1150, wiec można taniej niz te 1300 :)

A jakies kolory konkretne chcesz? czy zalezy od płci ? czy jak ?
no ja chyba tez zamaówię przez net, pewnie koło marca, kwietnia zacznę wszystko kupować z mężem :)
Myślę, ze nie... bo u nas niestety słowo hurtownia nie jest rozumiane, ze tanio, tylko ze można znaleźć tam wszystko od A do Z... ja bede zamawiać przez internet... ale to pewnie gdzies za pół roku...
ja znalazłam ten Tako Jumper X na allegro za 1380 zł ciekawe czy w hurtowniach będzie taniej ?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

do góry