Widok

Mamusie majowo-czerwcowe 2012 :-) 2*

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
zakładam nowy wątek bo tamten już długi się zrobił
Jeżeli któraś z was ma ochote to prosze o zrobienie listy :-)
pozdrowienia i witam na dzień dzisiejszy :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziewczyny ja uciekam :)
do jutra :) spokojnej nocy życze :)
Dorobilam sie nowego suwaczka, wiec melduje sie w nowym watku. Witam czercowki! Dziewczyny mamy wspaniale terminy, uwierzcie mi, bo Tomka rodzilam 19 sierpnia i mega brzuch w upalach to byl koszmar. /a teraz bedziemy juz sobie spacerowac z wozeczkiem przez cale lato :D
dobry :)
dokładnie Kasiu ominą nas te upały a z takim wielkim brzuchem to zadna przyjemność sie męczyć ;)
ja dzis wyspana jak skowronek :) mam nadzieje ze mi szybko zleci w pracy, po pracy lecę na zakupy z moją mamcią :)
miłego dzionka :)
Kasia ja rodziłam rok temu w lipcu i masakra była. Największe upały były chyba jakie tylko mogły być, na porodówce to ze 40stopni na bank było bez klimy. potem wszystkie maluchy poodparzane były od karmienia piersią bo wszyscy się tak pocili. Masakra. Miejmy nadzieje że maj i czerwiec aż tak ciepłe nie będą.

Witam dziewczeta z rana we wtorek. Nieskromnie napomkne ze dzis mam urodziny :-))))
ja po macierzynskim chce wykorzystac urlop z 2011 i 2012 a potem ze 2-3 miechy wychowawczego bo na wiecej nie bede mogla sobie pozwolic ze wzgledu na finanse.
7 listopada mam wizyte u gina i od tego dnia chcialabym miec juz wolne, nie mam zamiaru strzepic sobie nerwów i sciskac dzieciaka z nerwow przez sfochowanych klientow i towarzystwo w pracy.
babeczki kiedy mowicie szefowi?
Makuszka ja tez mam wizyte 7 listopada i tez chce od 8 listpada iść na zwolnienie bo już nie wyrabiam w tej pracy :) jupii bedziemy 2 Rumianki sobie odpoczywac w domku :)
MAKUSZKA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :)
image
jakie piekne! DZIEKUJE!
prosze bardzo :)
jakies plany na wieczór z mężem z okazji urodzin ? :)
aaa z tego wszystkiego to się zapomniałam Wam pochwalić, wczoraj tez napisałam jak roztrzepaniec :) moja pierwsza beta to 5601mlU/ml, a druga wykonana po 72 h i wczoraj odebrana to 13144 mlU/ml, wzrost prawie książkowy, bo powinno byc około 141% a u mnie jest 134 % :)
tak, maz zabiera mnie gdzies po pracy. Nie wiem gdzie - ma być niespodzianka. W sobote impra dla rodzinki. Zrobie tort anansowy - mam taka ochote na ten tort ze wszedzie go widze ;-))))
makuszka wszystkiego najlepszego :)

I ode mnie sto lat !! :)
Ja planowałam malucha na poczatek maja, ale wyszedł koniec ;) ale niech bedzie :P No i miejmy nadzieje, ze lato 2012 bedzie ładniejsze , bo to co bylo w tym roku to jakas kpina !!!
dziekuje babeczki.
Ja tez marzylam o poczatku maja ale ten 23 bardzo mi sie spodobal.

Marzena - beta jak malowana, super!

To kiedy kobity mowicie w pracy? Nulka Ty juz pewnie powiedzialas. fajnie ze masz to za soba.... ja sie bardzo boje.
Ojj oby było lepsze chociaż takich upałów jak rok temu też bym nie chciała.

Ja po porodzie się zarzekałam że nie będę więcej rodzić w lato, najpóźniej w maju żeby urodzić i prawie mi się udało :)

Ja po prostu zaniosłam zaswiadczenie , ze jestem w ciąży, razem ze zwolnieniem... nikomu sie nie tłumaczylam, nie prosiłam, nie przepraszałam... dla mnie zdrowie mojego malucha jest najwazniejsze i mam gdzies co sobie o mnie inni pomyślą ;)
no wlasnie, ja nie dostalam zadnego zaswiadczenia tylko karte ciazy.
To musisz poprosic, ja sie zapytałam, czy moge dostac jakies zaswiadczenie..
A karte ciąży powiedziała, ze mi założy jak pojde na wizyte 3 listopada, wtedy położna ma mnie pomierzyc, poważyc itp to bedzie jakos koło 10 tygodnia
Makuszka a czego Ty sie boisz ?
ja tez zamierzam zanieść zwolnienie wraz z zaświadczeniem ze jestem w ciążypo 7 listopada, i tak samo nie zamierzam się tłumaczyć, przepraszać czy cokolwiek innego, jestem w ciąży i kropka, teraz to jest najważniejsze, mój spokój, zero nerwów, stresu i odpoczynek.
a boje sie reakcji, jakis tekstow "ale nam Pani narobila i to w najgoretszym okresie". Boje sie czy bede miala gdzie wrocic po macierzynskim, czy kogos nie zatrudnia na moje miejsce itd. towarzystwo w pracy nie jest mi szczegolnie przychylne.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

do góry