Widok
Cześć,
My dziś na kolejną wizytę u gina, mam nadzieje ze wszystko będzie ok.
Już mnie nie mdli, poza jednymi wymiotami na razie spokój :)
Martyna, pytasz o dr Klimaszewskiego. Poleciłam go bo to mój lekarz od ponad 10 lat i do tej pory nie mam żadnych zastrzeżeń i oby tak zostało :)
Nie robię mu reklamy bo takowej nie potrzebuje, ma mnóstwo pacjentek :)
Marta, jak wizyta u Was, wszystko ok ?
Witaj Patunga :)
My dziś na kolejną wizytę u gina, mam nadzieje ze wszystko będzie ok.
Już mnie nie mdli, poza jednymi wymiotami na razie spokój :)
Martyna, pytasz o dr Klimaszewskiego. Poleciłam go bo to mój lekarz od ponad 10 lat i do tej pory nie mam żadnych zastrzeżeń i oby tak zostało :)
Nie robię mu reklamy bo takowej nie potrzebuje, ma mnóstwo pacjentek :)
Marta, jak wizyta u Was, wszystko ok ?
Witaj Patunga :)
Magdula zarodek się pojawił z bijącym serduszkiem :), ale? teraz trochę za płaskie jajo jest lekarz przepisał mi luteinę i powiedział, że mamy sie nie martwić, bo jeśli dzidziuś będzie rósł to jajo tez urośnie. Jesteśmy dobrej myśli :) 14 sierpnia mam wizytę także się okaże czy wszytko dobrze sie rozwija :) Tętno płodu było rewelacyjne więc, że nasza dzidzia będzie silna :)
Patunga ja też Cię witam :)
Patunga ja też Cię witam :)
cześc dziewczyny:)mam termin na połowę marca. W domu mam już 2,5 letniego synka. Poprzednia ciąża zakończyła się przedwcześnie w 33 tygodniu- mały miał zaledwie 2 kg, no ale na szczęście wszystko skończyło się dobrze i teraz mój synek jest wspaniałym i bardzo zdolnym dzieckiem, chociaż sporo stresu nas kosztowało na początku to jego "pośpieszenie się na świat". Dlatego mam nadzieję, że teraz wytrwam chociaż do 36 tygodnia. Jak narazie czuje się ok, nie mam mdłości i nie wymiotuje, za to często boli mnie głowa i troche brzuch pobolewa. Pozdrawiam wszystkie marcowe mamusie!!!:)
No to trzymam kciuki Marta za maluszka :)
Ja mam teraz termin na luty, ale nie znalazłam wątku lutowego, albo gdzieś mi umknął, więc jeszcze się nie przenoszę :)
Na razie mało ruchliwy ten watek, ale może po wakacjach się co nieco poprawi :)
My w poniedziałek mamy już usg prenatalne, nie ukrywam że stres jest.
Ja mam teraz termin na luty, ale nie znalazłam wątku lutowego, albo gdzieś mi umknął, więc jeszcze się nie przenoszę :)
Na razie mało ruchliwy ten watek, ale może po wakacjach się co nieco poprawi :)
My w poniedziałek mamy już usg prenatalne, nie ukrywam że stres jest.
Cześć dziewczyny,
Czekałam na ten wątek :) Chętnie dołączę do marcowych mamusiek. U mnie już 8 tydzień się zaczął.
Jesteśmy z mężem rok po ślubie i mamy już cudną półtoraroczną córcię. Tym razem los obdarzył nas BLIŹNIAKAMI :DDD
Są dwujajowe i czekamy jeszcze z nadzieją, że oba się utrzymają. W poniedziałek USG, tydzień temu nie było jeszcze widać bijących serduszek.
Wcześniej rodziłam na Klinicznej i byłam bardzo zadowolona, dostałam nawet bez problemu znieczulenie. Tym razem cesarka mnie nie ominie więc chyba będzie Zaspa bo stamtąd jest mój lekarz (Iwona Flis).
Dziewczyny skąd jesteście? Ja z Pruszcza Gdańskiego.
Czekałam na ten wątek :) Chętnie dołączę do marcowych mamusiek. U mnie już 8 tydzień się zaczął.
Jesteśmy z mężem rok po ślubie i mamy już cudną półtoraroczną córcię. Tym razem los obdarzył nas BLIŹNIAKAMI :DDD
Są dwujajowe i czekamy jeszcze z nadzieją, że oba się utrzymają. W poniedziałek USG, tydzień temu nie było jeszcze widać bijących serduszek.
Wcześniej rodziłam na Klinicznej i byłam bardzo zadowolona, dostałam nawet bez problemu znieczulenie. Tym razem cesarka mnie nie ominie więc chyba będzie Zaspa bo stamtąd jest mój lekarz (Iwona Flis).
Dziewczyny skąd jesteście? Ja z Pruszcza Gdańskiego.