Widok
MartaR masakra z tym nosem co w pierwszej ciąży tez tak miałam i po prostu ta klucha to jakas masakra ;p, chyba najgorszy z objawow jak dla mnie :P
Aga nigdy nie mow nigdy ;) lty jest krotki, a i przenosić latwo ;)
Co do szpitala to ja Anielkę rodziłam,a wlasciwie powinnam pow. rodziliśmy :) w Wejherowie i drugiego Maluszka tez tam planujemy rodzić.
W domu mamy Anielkę, jak pisałam a mieć będziemy Pawełka, Łukasza albo Marysię, Zosię, o ile nic się nie zmieni ;p
Co do imion BWN to mi się podoba Tymek i Antoś :)
Aga nigdy nie mow nigdy ;) lty jest krotki, a i przenosić latwo ;)
Co do szpitala to ja Anielkę rodziłam,a wlasciwie powinnam pow. rodziliśmy :) w Wejherowie i drugiego Maluszka tez tam planujemy rodzić.
W domu mamy Anielkę, jak pisałam a mieć będziemy Pawełka, Łukasza albo Marysię, Zosię, o ile nic się nie zmieni ;p
Co do imion BWN to mi się podoba Tymek i Antoś :)
Witam Was dziewczyny po weekendzie :) dziś miałam jechać na pobranie krwi, ale dobrze leży mi się w łóżku wiec dziś będę leniuchować do południa, a później oczywiście dwór z najmłodszym domownikiem :). Wczoraj miałam bóle podbrzusza zaczęłam się martwić pewnie coś nie tak ale wyczytałam, że to normalne bóle w tych tygodniach wieczorem była już ulga.Fikołki przez malucha były odczuwane tzn jest ok :).
Co do imienia w ten dzień co byłam u lekarza spojrzałam w kalendarz 10 września było Mikołaja :) i podoba nam się więc jeśli się okaże na 100%, że chłopak to imiona mamy : Filip, Mikołaj, Marcel. Mi sie bardzo podoba Antoś a jak dziewczynka Antosia niestety mojemu mężowi nie podchodzą te imiona.
Co do imienia w ten dzień co byłam u lekarza spojrzałam w kalendarz 10 września było Mikołaja :) i podoba nam się więc jeśli się okaże na 100%, że chłopak to imiona mamy : Filip, Mikołaj, Marcel. Mi sie bardzo podoba Antoś a jak dziewczynka Antosia niestety mojemu mężowi nie podchodzą te imiona.
hej. mam nadzieje ze rozwiejecie moje obawy:-) od kilku dni meczy mnie takie rwanie, skurcze mięśni w prawej nodze włącznie z posladkiem - gdy dłużej posiedzę lub poleze. zastanawiam się czy to coś poważnego... pierwszy raz zabolało jakis miesiąc temu po grze w badmintona aż nie mogłam chodzić przez kilka godzin- myślałam ze nadwyrezylam mięśnie. no ale bol powraca, oczywiscie o mniejszej sile. A moze ktoras z Was tez ma podobne bole?
Z moim przeziebieniem jest juz lepiej. Zostal tylko zatkany nos ale to juz pikus :) dzieki za rady. Pozdrawiam
Z moim przeziebieniem jest juz lepiej. Zostal tylko zatkany nos ale to juz pikus :) dzieki za rady. Pozdrawiam
MartaR zadziwona jestem tymi fikołkami, książkowo ruchy jako ruchy w pierwszej ciąży kolo 20 tyg. w drugiej jakies 2 tyg. wcześniej, motylki wcześniej,ale żeby filkolki az :)? zadzwiajace :)
Evelcia spokojnie i brzuszek zobaczysz ;) Mi w pierwszej ciąży wybil około 5/6 mies. tak,ze było widać,a poznie już tylko rosł i rósł ;)
Evelcia spokojnie i brzuszek zobaczysz ;) Mi w pierwszej ciąży wybil około 5/6 mies. tak,ze było widać,a poznie już tylko rosł i rósł ;)
Evelcia ja miałam tak w pierwszej ciąży maluszek uciska na nerw i jest to rwa kulszowa głupie uczucie i nieraz nieźle boli ale przechodzi ja jestem na pełnych dosłownie obrotach w pracy i odczuwam zmęczenie i ból podbrzusza po 8h ale zamieniałam szpilki na koturny :-)ale jeszcze troszkę i zwolnie tempa :-)