Widok

Mamusie październikowe i listopadowe 2

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
To ja zakładam nowy. ;)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kajuta jak po wizycie u ortopedy? Jest lepiej?
:)
no ja jutro jadę do doktora na kontrole ze stawami bo mały coś ostatnio coraz ciężej znosi wkładanie nie wiem może są już na niego za małe czy co no nie wiem okaże się a i sprawdze czy jest lepiej:)

dziewczyny co robicie że Wasze dzieci śpią w dzień?
w domu moja Madzia max 30-40 min w domu a na dworze potrafi nawet 3 godziny a muszę ją już zacząć przyzwyczajać bo od końca marca idzie do żłóbka

K@juto, wizyta u teściów bardzo przyjemna.
mały był spokojny-bez kolek, dziś to samo także wygląda na to jakby mu już przechodziły te rozstroje żołądka. Potrafi w dzień nawet 3,5 h przespać ale zorientowałam się że śpi tak jak założę mu kombinezon wyjściowy. Najwidoczniej lubi być zciśnięty:-)

wilku i jak po wizycie u teściów
mój mały chyba jednak woli zimniejsze klimaty niż gorąco:)

Ja K@juto w sobotę wybieram się na 2 dni do teściów. Mam nadzieję że Mateusz będzie spokojny(nie będzie miał kolek). Chociaż znając go właśnie tak będzie -przewaznie gdy jestem z nim sama ma ataki. A teściówka będzie się zastanawiała co ja robię całymi dniami jak on taki grzeczny.
Poza tym jestem już w dobrym nastroju bo idę jutro do fryzjera.

basiu tylko on tak przez noc szaleje ża potrafi ją ściągnąc do dołu taki to łobuz
ja już sama nie wiem oby wszystko było ok bo więcej jua nie zniosę a co dopiero Kubuś

Raczej nie robiłam dłuższych przerw. Teraz wyluzowaliśmy, ale jak pisałam, panewka już jest na swoim miejscu. Teraz zakładamy małej szynę już tylko na noc. Też strasznie buntuje się, ale tylko przy zakładaniu. Potem śpi, więc jej nie robi. A że przesypia mi całą noc, więc jest tylko jedno zakładanie na dobę. Trzymajcie się! Już prawie półmetek.
czesc dziewczyny
ja właśnie jestem u teściów
mały po południu wpadł w szał a od 11 nie chodzi w szynie i nie wiem o której mu ja założę
wogóle zamiast już się przyzwyczaić do niej to coraz bardziej z nią szaleje
a wogóle to chyba klimat u teściów mu nie służy
chyba chce mu się już do domku w zimniejsze klimaty bo tu w mieszkaniu mamy 25stopni to dla mnie parnota dla małego pewnie też
basiu a oprócz tych 3 dni robiłaś małej dłużwsze przerwy ja mam wyżuty że się mu nie poprawi bo uległam m,ałemu i mu zdjełam ale on po prostustrasznie sie męczył

Coś spada wątek, więc podbijam. Co tam słychać u waszych maluszków? Kajuta jak tam twoj synek, juz wam chyba ponad dwa tygodnie w szynie minelo. Moja corcia ciagle przesypia cale noce bez budzenia sie na jedzenie. Aż sie zastanawiam czy nie pojsc do przychodni zeby mi ja zwazyli. Choc pamietam ze u kuzyna synek tez tak ladnie spal i przybieral prawidłowo.
ja za to zabieram sie za sesje... a z wracaniem do stanu z przed ciazy nie mam prablemu bo maly ma alergie... wiec jem tylko ryz bznzny i jablka :/

a u nas na szczęście spokój :) Kubuś sam ładnie zasypia w łóżeczku i daje nam się względnie wyspać, potrafi przespać 5 godzin, obudzić się na jedzenie i śpi dalej 3-4 godziny :) Dziś byliśmy na szczepieniu, zniósł je dzielnie, płakał tylko chwileczkę, po czym zasnąć :) Waży już 5880g więc ładnie przybiera, no i 3 dni temu skończył 2 miesiące, jejku jak ten czas gna :D

cześć, u nas mało różowo Kuba ma skazę białkową i podejrzenie nietolerancji laktozy ;( ale zobaczymy nie martwię się na zapas,Ja też się muszę wziąć za siebie i na jakoś siłownie pochodzić chyba.....

co dziewczyny takie zajęte jesteście że nic nie piszecie?
rzeczywiście w naszym wątku 3 Mateuszy mamy:-)
ja dziś na wizytę do pediatry wychodzę i w końcu zabieram się za siebie-na kurs tańca we wtorki i środy bede biegać
a co tam u Was??

Podbijam nasz wątek bo trochę opadł!!!
Widzę, że będziemy mieć 3 Mateuszy ;)

dzięki bardzo Alicjo:-)

weszłam tutaj:
http://www.familylobby.com/create-glitter-text-graphics.asp

napisałam co chciałam, wybrałam czcionkę no i potem juz dalej jak z suwaczkiem, wklejasz kodzik i gotowe :)

Alicjo i Krzyśku -poinstuujcie mnie jak pod suwaczkiem zrobiliście napis MATEUSZ- bardzo ładny. Też taki chciałabym mieć.

K@juto pocieszę Cię-nasz Mateusz od paru dni ma takie ataki płaczu że już czasami mam ochotę razem z nim ryczeć. Na dodatek mieszkamy z mężem sami. Na pomoc rodziny nie za bardzo możemy liczyć ze względu na odległość. Także chociażby jutrzejsza perpektywa pozostania cały dzień sama z Mateuszem nie jest za ciekawa. Mam nadzieje ze bedzie spokojny tak jak teraz.

kochane dziękuję wam bardzo i proszę o wiecej opini :) ale tak jak myslałam....wiec dobrze że nie szalałam zbytnio hehe :)
buziaki dla was i waszych szkrabów :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry