Widok

Mamy listopadowo-grudniowe 2017

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Poprzedni wątek: http://forum.trojmiasto.pl/Mamy-Listopadowe-2017-t733006,1,16.html

Terminy:
05.11 - Adg2014
14.11 - Takaja_84
14.11 - Darthfox
16.11 - Kejt
18.11 Mimi
19.11 - Magda
20.11 (28.11) - Marynarka
26.11 - Mentorka
27.11 - Kasiulaaa
28.11 - Beata

07.12 - Mimi

06.01.2017 - vita47
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

W takim razie witam się i proszę o kciuki bo dzisiaj wizytujemy ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
I ja 13.12 :-)

Hejo w nowym wątku :)
Marynarka jak tam po wizycie? Ja się wybieram pojutrze i muszę się Wam pochwalić, że wczoraj poczułam pierwsze nieśmiałe kopniaczki ;)

Po wizycie wszystko w porządku. I uprzejmie donoszę, iże będzie chłopczyk :) w domu mam córkę, teraz niby lekarz twierdzi, że to chłopczyk, chociaż to dopiero 15 tc.

Jeszcze chyba do mnie to nie dotarło, po cichu liczyłam na drugą dziewczynkę, nie wiem czy ogarnę "obsługę" chłopca :D :D

OM 3grudnia, USG 30lisopada :)
Z wątku grudniowego powtórzę, to druga dluuuugo wyczekiwana ciąża.

Hej hej :) melduję się w nowym wątku :)

Hej ja 13.12 :-)
Dziś po USG kluseczka rośnie. A ja już teraz męczę się bardzo przy wszystkich czynnościach ☺

i ja melduję się :-)
Marynarka- gratuluję chłopczyka, płeć może się sprawdzić, u mnie pani doktor już w 10 tyg powiedziała, że prawdopodobnie dziewczynka i sprawdziło się! a moja bratowa ma córkę i młodszego synka i stwierdziła, że z chłopcem było jej łatwiej, oby było zdrowe maleństwo

Hej anonimie, podaj proszę jak mam Cię zapisać ;) Czy jesteś może moliczka.1 ? Bo macie te same terminy (13.12).

To i ja dołączę:) Wczoraj miałam badania prenatalne i pani doktor powiedziała, że jest duża szansa na chłopaka. Byłoby fajnie bo mam już dwie córki. Termin porodu mam na 8.12.

Tak to ja ;-) zapomnialam się zalogować za pierwszym razem :-)

Dziś słuchajcie spałam do 15-19.30 czy któraś z was też tak ma ?

No ja sobie nadal lubię drzemę do tej pory uciąć w ciągu dnia ;) Na samym początku jak się nie zdrzemnęłam w ciągu dnia to trudno mi było nie zasnąć przed moim synkiem i mąż n ogół o 21 miał chatę dla siebie ;) Ale to raczej tak godzina do dwóch.

Ja zawsze lubiłam spać, ale nie aż tyle. Z doświadczenia innych mam słyszałam o tym spaniu. Nie spodziewałam się jednak że u mnie będzie to aż tak długo :)
U mnie 9.12 - termin na moje własne urodziny :-)

Witam kolejne mamuśki ;)

Moliczka - Ja na początku ciąży spałam non stop. Budziłam się rano, szykowałam jako tako do pracy, po pracy zaraz kładałam się do łóżka (nawet nie miałam siły wyjść z psem), wracał mój mąż, robił obiad, budził mnie na jedzenie, jadłam, potem dalej spanie, pobudka na kąpiel i dalej spanie aż do rana :D i tak było dobry miesiąc :) mąż się śmiał, że przez ten czas czuł się jakby mieszkał sam :P mimo wszystko dcały czas nie pogardziłabym dłuuugim spaniem, w tygodniu staram się już nie robić drzemek po pracy, żeby cokolwiek być w stanie w domu ogarnąć ale w weekend obowiązkowo w ciągu dnia śpie :)

Ja mam tez termin na 13.12. To moja druga ciąża :-)

Dziobus cześć! ja mam podobny termin 7.12. i też już dwie córeczki. W jakim wieku Ty masz córki i gdzie planujesz rodzić ?

Kasiulaaa to dobrze ze nie ja jedna mam takie objawy senne. Bo już się martwilam. Na początku to spalam ciągle :-) a teraz chociaż do sklepu wychodzę. Myślałam że mi to minęło to spanie a tu nagle tyle godzin :-D

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

do góry