Widok
dziewczyny dopisuje się do Was :)
wcześniej się nie udzielałam bo po pracy jakoś nie chciało się siedzieć przed kompem...
to moja pierwsza ciąża :) mieszkamy w Gdańsku, a planujemy rodzić na Zaspie lub Klinicznej.
chodzicie może na zajęcia do szkoły rodzenia??
-Marzec-
17.03 - gamda syn
23.03 - cukrzyczka - córeczka Lilianna.
28.03- Michasia :) syn
-Kwiecień-
14.04- Palinkaa- synek :)
16.04- Ather- dwie córki :)
17.04 - kruszynka82 - synek :)
26.04 - Sabi182 - synek Jakub:)
29.04- mammatu ktosiek :D
wcześniej się nie udzielałam bo po pracy jakoś nie chciało się siedzieć przed kompem...
to moja pierwsza ciąża :) mieszkamy w Gdańsku, a planujemy rodzić na Zaspie lub Klinicznej.
chodzicie może na zajęcia do szkoły rodzenia??
-Marzec-
17.03 - gamda syn
-Kwiecień-
My zaczęliśmy szkołę rodzenia w Gdyni u Pani Iwony Guć :)
Mi troszkę za wysoki cukier wyszedł przy badaniu glukozy i muszę teraz trzymać dietę cukrzycową do następnego badania,nie jest łatwo i też nie wiem czy dobrze do końca jem,mam nadzieję że to pomoże i obejdzie się bez cukrzycy ciążowej glukometru itp...
Ale Ty cukrzyczka chorujesz na cukrzyce tak? nie że wyszła Ci w ciąży.
Mi troszkę za wysoki cukier wyszedł przy badaniu glukozy i muszę teraz trzymać dietę cukrzycową do następnego badania,nie jest łatwo i też nie wiem czy dobrze do końca jem,mam nadzieję że to pomoże i obejdzie się bez cukrzycy ciążowej glukometru itp...
Ale Ty cukrzyczka chorujesz na cukrzyce tak? nie że wyszła Ci w ciąży.
Tak, chorowałam na cukrzycę już przed ciążą. Ale cukrzyca w ciąży to totalny kosmos :)
Sabi182, a nie konsultowałaś wyników z diabetologiem? Powinni Ci powiedzieć jak wygląda dieta w cukrzycy ciążowej.
Co do Klinicznej - pewnie wyrobię sobie opinie dopiero podczas porodu :) Ogólnie irytuje mnie trochę fakt, że nie mogę sobie wybrać szpitala tylko z racji cukrzycy tam i tylko tam :/
Sabi182, a nie konsultowałaś wyników z diabetologiem? Powinni Ci powiedzieć jak wygląda dieta w cukrzycy ciążowej.
Co do Klinicznej - pewnie wyrobię sobie opinie dopiero podczas porodu :) Ogólnie irytuje mnie trochę fakt, że nie mogę sobie wybrać szpitala tylko z racji cukrzycy tam i tylko tam :/
Cześć dziewczyny ,
skoro wątek narodził się na nowo to i ja się ujawnię.
Jestem Magda z Gdańska, mam 4,5 letnią córcię i w kwietniu czekamy na braciszka Huberta :)
Od tygodnia jestem na zwolnieniu i odpoczywam.
Marzec-
17.03 - gamda syn
-Kwiecień-
22.04 - Magda81 - synek Hubert
skoro wątek narodził się na nowo to i ja się ujawnię.
Jestem Magda z Gdańska, mam 4,5 letnią córcię i w kwietniu czekamy na braciszka Huberta :)
Od tygodnia jestem na zwolnieniu i odpoczywam.
Marzec-
17.03 - gamda syn
-Kwiecień-
22.04 - Magda81 - synek Hubert