Widok

Mamy z Rumi

Rumia Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Sa na forum jakies mamy z Rumi, jestem mama 5 miesiecznej córeczki, szukam kontaktu z innymi mamami:)
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
o chodnikach i ulicach w Rumi to lepiej nie mowic.ZAL!!!
Na spacer na razie nie mamy co liczyc!!! a jak przyjdzie odwilz to bedzie mega bajoro ....
Oby do wiosny :D
Miejmy nadzieje ze pogoda pozwoli na szybkie nasze spotkanie bo w grupie to zawsze razniej.
Pozdrawiam Was!!!
hej hej :) i ja się witam. Mieszkam w Rumi od niecałych trzech lat. Stara Rumia, również w okolicy Kościoła Św. Krzyża :) Mam 27 lat :)
normalnie ma doła :( moje dziecko w wieku 5 miesiecy bylo takie komunikatywne a teraz przyszla kolezanka z dzieckiem a ta jak nie zazdrosna to dokuczala i ciagle ryk :( ahh
z pokoju nawet na 5 min nie moge wyjsc by nie bylo ryku .... niewiem co robic
Nie miej doła :) to normalne nic nie zrobisz musisz przeczekać taki etap rozwoju kształtuje jej sie charakter poza tym trudno wymagać od 8 miesięcznej dziewczynki żeby umiała się zgodnie bawić tego nie potrafią nawet 3 latki :)
A to że płacze walczy o swoje ;) Głowa do góry :)
natalia to normalne ;) moja mała tez tak ma teraz ... ale to przejdzie za jakiś czas. Wiem że to męczące : ((
natalia87, nic się nie martw, dzieci do 2-3 roku życia wolą bawić się same, a tylko obok siebie mieć rówieśników :)
Cześć Gosiu, w poprzednim wątku też pisałaś, podaj mi swoje gg, może uda nam się wyskoczyc na pół godzinki na spacer niedługo :D
witam. w którymś wątku jedna z forumek polecała książke na temat dzieci w której było fajnie opisane jak nauczyc dziecko same zasypiac. czy moze któras z was pamięta tytuł ?
Alis, my mieszkamy niedaleko ciebie, a ile twoj dzidzus ma?
MartuS, nie wiem o jakiej ksiazce była mowa ale moge ci zaproponowac Język niemowlat Tracy Hogg badz Zaklinaczka dzieci rowniez Tracy Hogg, jest w nich mowa o usypianiu dzieci. Moge porzyczyc ksiazeczki :)
Iwonko, Amelka troszkę większa od Twojej córeczki. Ma dwa latka i dwa miesiące :) Ja na spacerek jak pogoda sie poprawi zawsze chętna :)
Iwona bardzo chętnie przeczytam ; )) to może jak zrobi się troszkę lepsza pogoda to umówimy sie na spacerek ?
Dziewczyny jestem jak najbardziej ZA :)
Jestem za :) W kazda pogode :)
ja juz od dobrego tygodnia smigam codziennie na spacerki, troche przerawa jest,ale daje rade. Teraz jade na tydzien do rodzicow, ale jak wroce to moze ktos sie dolaczy do mnie:)
Ja równiez z Marcysia chodzimy na spacerki dzien w dzien, ciezko jest ale trzeba sie jakos przemeczyc :)
to juz Iwonka umawiamy sie na spacerek :)
Jutro przyjezdzaja do nas goscie na tydzien ale w nastepnym tygodniu oczywiscie ze mozemy wyskoczyc na wspolny spacerek :)
tragedia dzisiaj z tą pogodą ;/
Jak miałabym iść dziś na spacer to bym chyba nerwicy dostała z tymi naszymi chodnikami ...
Na szczęscie nie wychodzę dziś ; )) bo moja mała kaszel ma ;(( ale jak byłam u lekarza to nic tam u niej nie widzą ..
ja dziś byłam na spacerze i wpadłam w taką kałuże że mam po kolana nogi mokre:( i ślisko strasznie, ale przynajmniej mała mi godzinę pospała:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

do góry