Widok

Manicure, pedicure, żel, akryl, parafina, zabiegi, zdobienie, odjeżdżam BEZPŁATNIE

Dyplomowana manikiurzystka z doświadczeniem zadba o Twoje dłonie i stopy! Posiadam markowy sprzęt, daję gwarancję na moje usługi. Wykonuję kompleksowe terapie pilęgnacyjne, oparte o tradycję SPA i wellness. Dojeżdżam bezpłatne do klientek na trenie Trójmiasta. Używam poduktów ekskluzywnych marek jak IBD oraz Christo.

PRZEDŁUŻANIE PAZNOKCI

- paznokcie żelowe, akrylowe, na tipsa, na fomę, kombo 50 zł
- manicure + french 25 zł
- manicure 20 zł
- manicure + french, peeling cytrusowy drobnoziarnisty, maska z błota wulkanicznego 50 zł
- pedicure 60 zł
- pedicure kamieniami wulkanicznymi, masaż, peeling, maska z błota wulkanicznego (długotrwały efekt) 100 zł
- dopełnienie 30 zł
- żel, akryl na naturalną płytkę 25 zł
- zdejmowanie akrylu, żelu 25 zł
- jedwab chiński 10 zł od płytki
- malowanie podstawowe 10 zł
- malowanie ze zdobieniem 15 zł
- drobne zdobienia GRATIS
- zdobienia okazjonalne do uzgodnienia

UMÓW SIĘ NA SYLWESTROWO-ŚWIĄTECZNE ZDOBIENIE LUB MANICURE JUŻ DZIŚ A ZABIEG SPA DOSTANIESZ ZA PÓŁ CENY! (POMOCJA TRWA DO 7 GRUDNIA)

ZABIEGI PIELĘGNACYJNE

- manicure SPA, peeling, maska, masaż dłoni 40 zł
- pedicure SPA, peeling, maska, masaż stóp 65 zł
- zabieg parafinowy na dłonie + manicure + gliceryna (głęboko nawilżający) 50 zł
- zabieg parafinowy na stopy + pedicure + gliceryna (głęboko nawilżający) 60 zł
- wellness HYDRO na dłonie lub stopy, manicure, masaż, ampułka głęboko nawilżająca, maska głęboko nawilżająca, 70 zł, opcjonalnie dodatkowo zabieg parafinowy wówczas cena wellness oraz parafiny wynosi 90 zł
- wellness ODŻYWIANIE na dłonie lub stopy, manicure, masaż, ampułka witaminowa, maska głęboko odżywiająca, 70 zł, opcjonalnie dodatkowo zabieg parafinowy wówczas cena wellness oraz parafiny wynosi tylko 90 zł
- wellness Q10 na dłonie lub stopy , manicure, masaż, ampułka z koenzymem Q10, maska głęboko nawilżająca, 70 zł, opcjonalnie dodatkowo zabieg parafinowy wówczas cena wellness oraz parafiny wynosi tylko 90 zł

DO KAŻDEGO RODZAJU PRZEDŁUŻANIA PAZNOKCI PEELING GRATIS!!!

DOJAZD NA TERENIE TRÓJMIASTA GRATIS!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dziewczyna zostawila mnie z mokrym, miękkim, nie wypiłowanym żelem !!!! stwierdziła, że "żelu się nie piłuje, on jest jak szkło i się porysuje" ...
miałam żelowe fale dunaju !!! coś okropnego :-(
następnego dnia szłam na poprawienie fuszerki... oczywiście do kogoś innego.
Koleżanka, która doprowadziła mi paznokcie do stanu używalności i normalnego wyglądu była w szoku, że tamta laska tak spartaczyła sprawę. Ale mnie uratowała i w poniedziałek nie będę wstydziła się iść do pracy...

Nigdy więcej nie skuszę się na kogoś z ogłoszenia :/
www.naszekobiece.fora.pl
No bo fakt faktem, że to akryl się piłuje, a żel tylko poprawia na końcówkach paznokci na koniec. No chyba, że robisz ozdoby typu pieczątki. Tyle, że trzeba umieć żel nałożyć tak, żeby fal nie było. Koleżanka najwidoczniej nie miała pojęcia o warstwach i technice nakładania. A lampę miała? ;)
Lampę miała ale co z tego jak żel był miękki. Miałam wizję spania z rękami w górze... Musiałam się poratować lakierem do paznokci, który po zastygnięciu oszczędził mi przylepiania się do wszystkiego.

Oczywiście, że żel się piłuje. Przed ostatnią warstwą można poprawić kształt oraz żeby nie był pofalowany itp.
www.naszekobiece.fora.pl
Jasne, ze się piłuje. Jak można nie nadać kształtu...
Niestety jest dużo osób podających się za profesjonalistów aaa tak naprawdę daleko im do nich. Ja bym reklamowała usługe albo bym za coś takiego nie zapłaciła przynajmniej nie całość. A tak trzeba płacić za dwie usługi. Żenada!!!!!
ona niby po kursie jest i zajmuje się paznokciami od roku
www.naszekobiece.fora.pl
No wiesz mówić to ja też potrafie ale efekty mówią za siebie ;)
Cytuję:No bo fakt faktem, że to akryl się piłuje, a żel tylko poprawia na końcówkach paznokci na koniec.

No gorszych bzdur nie widziałam..
oczywiście ,że trzeba wymodelować materiał..i wygładzić kto ci takich bzdur naopowiadał ,że się żelu nie piłuje..:) nawet jak nałożysz dobrze to i tak należy wygładzić całą powierzchnię wymodelować paznokcia . ..

No i stety jaka cena taka usługa. Więc nie dziwię się ,że jesteś zawiedziona..Jaką wiedzę musi mieć stylistka by kasować za paznokcie 30 czy 50 zł. .Zrobienie dobrze paznokci to nie lada wyzwanie i lat praktyki.

ona niby po kursie jest i zajmuje się paznokciami od roku.

no i wszystko jasne..
:)
Wiecie, ja nie zajmuję się robieniem paznokci, ale mi robią :) I jest zdecydowana różnica w ilości piłowania przy akrylu i przy żelu. Żel można podpiłować, ale przecież taka jest jego idea, żeby nie napylić jak w kopalni. To właśnie chciałam powiedzieć w poprzednim poście.

Od sierpnia mieszkam we Wrocławiu. Tutaj ceny są następujące - około 90 zł za zrobienie żelu, około 60 za uzupełnienie. I większość gabinetów trzyma taki poziom. Więc cena 50 mieści się w granicach normy chyba?

Natomiast do robienia paznokci trzeba mieć talent, i tyle.
Zgadzam się ,że jest mniej pylenia i piłowania.Ale akryl również można nałożyć tak by piłować jak najmniej i zbytnio nie napylić;) kwestia wprawy.

W Trójmieście są droższe ceny niż we Wrocławiu.Koleżanka ma salon. Wiec ceny kształtują się u niej około 100 zł.-Wrocław.
Poza tym To przecież kwestia indywidualna jak ktoś się ceni. Zależy to od bardzo wiele czynników,przede wszystkim zdolności ,doświadczenia ,ilości szkoleń,oraz jakości materiału.
Nie wszystkim zależy na wszystkim. Wielu ludziom nie zależy na jakości wykonywanych usług a na cenie.Więc mają wybór.
Cena 50 zł nie jest ceną adekawtną do wysokiej jakości usług. Co nie znaczy też ,że paznokcie za 140 zł będą wykonane prawidłowo,bo również i po takich salonach poprawiałam...pomijam oczywiście fakt jednorazowych narzędzi i pełne higieny wykonywanej usługi bo to powinno byc na porządku dziennym ,a niestety wiele stylistek tego nie przestrzega.

U mnie ceny kształtują się w granicach 100zł +-.mam grono klientek które stać na moje usługi bo wiedzą ,że zostaną prawidłowo obsłużone.A jeśli ,nie zwracam pieniądze także poprawiam paznokcie za darmo..Taką postawą pracuje na własną renomę.. Chociaż szczerze mówiąc nigdy mi się to nie zdarzyło..
jeżeli kogoś nie stać na paznokcie u mnie ,zachęcam do wizyty u kogoś innego.tańszego.Cenię i szanuję swoja ciężką pracę,dzięki temu klientki cenią mnie. A to chyba najważniejsze. Ale tak jak napisałam.Klientka zawsze ma wybór.
Nie masz racji :-)
Ja róznie płaciłam z żel i nie narzekałam. Ten za 50 zł był równie dobrze położony co ten za 90.

jak ktoś jest partaczem to i za 100 mu nie wyjdzie ;p
www.naszekobiece.fora.pl
Oczywiście ,że to nie ma reguły...napisałam o tym:)
a o ewentualnych racjach może porozmawiamy jak będziesz w tym zawodzie i wkleisz na forum swoje prace? albo zdjęcia paznokci które nosisz?
cytue:Ja róznie płaciłam z żel i nie narzekałam

każdy ma inne wymagania..:)
SPRZEDAM!!!!

http://www.allegro.pl/item846835707_likwidacja_salonu_mega_zestaw_kufe
Oj sunnails ty na każdym forum się reklamujesz gadasz i gadasz... zamiast gadaniem to zajmij się dokładnym piłowaniem bo czytałam,że nie za dobrze ci to idzie :) (komentarze od Twoich klientek)
Ślicznotka a może się zalogujesz???:) tak opinie racja ,chore konkurencji..

pozdrawiam

Inne tematy z forum Moda i uroda

Dobrej jakości ubrania (23 odpowiedzi)

Chciałabym poznać wasze zdanie dotyczące dobrej jakości ubrań (i mam tu na myśli...

sucha skóra (75 odpowiedzi)

Odkąd mam problem z tarczycą ( niedoczynnośc) nie mogę sobie poradzic z suchą skórą... do mycia...

Bardzo zniszczone dłonie. Jak zaradzić ? Są jakieś zabiegi ? (14 odpowiedzi)

Czy znacie moze jakies dobre zabiegi na dłonie? Takie oprócz parafiny ( chodziłam ale zabieg mało...

do góry