Widok

Manson

Zrozumialam! Ale Ty tutaj chyba czegos nie jestes w stanie pojac: Ja nie musze sie robic na bostwo. Ja jestem BOSTWEM !!! :-)))))
A co do przyjazdu...to wiesz... uprzedzic mnie musisz troszke wczesniej... Musze przeciez zarezerwowac stolik, prawda? To przeciez musi byc niezapomniana chwila... :-)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

KOBIETO Z PIERSIĄ!!!

Wiem, ze trochę to trwało zanim się tu dostałam, ale przecież lepiej późno, niż wcale, czyż nie? Na dniach do Ciebie zadzwonię, mam dobrą wiadomość! Czekaj na telefon. pozdrawiam!!!! :-))))) Twoja najlepsza przyjaciółka

A jednak !

Jest tutaj trochę znajomych. Ci, którzy mnie pamiętają niech sie czują pozdrowieni.

No Tak

Jest Dziwnie. Nie wiem, co tu się dzieje. Gorzej - nie wiem co się ze mną dzieje.

sorka i pozdroowka

no witam po wielkiej nieobecnosci pozdrawiam palagiata i buke i przepraszam ale nie bendzie mnie za czesto na sieci poniewaz nie mam dostempu
kochane robalki papa

7sk

Czytalem sobie o pociagach(ja tam mam silny do kobiet)...no coz to same pytania, a pytania sa nielubiane, bo trzeba na nie odpowiadac...pisz odpowiedzi , pod ktore mogl by podszyc sie kto inny...

7sk

wcale nie nudzi mi sie na zajeciach, po prostu mialem ochote "zwymiatowac z siebie" jakis wiersz...to w duzej mieze przypadek, ze akurat ten

uwielbiam Trojmiasto!!!

Chciałabym poznać nowych znajomych z Trójmiasta, szczególnie z Gdyni. Uwielbiam lato, słońce, podróże i sport. Może ktoś się odezwie.
Ania(29)

7sk

Ile ty tych kontuf email masz?;))

NASZA Gratka w internecie

"Ble ble ble" i inne madre rzeczy na naszej stronie :-))
Zapraszam.

7sk

Fakt kolego, nie potrafisz nawet poprawnie pisać

dawca, czeczen

11, 5 mln zł zapłacił sam Kwachu. Też nie popieram tego, ale tu chodzi o serce. Kwachu mógł dać do na cel dobroczynny. Nie zrobił tego. To tylko o nim swiadczy, o nikim innym. Jakby każdy Polak dał ten raz w roku 1zł, to dla tych chorych dzieci byłaby niezła kasa. Czy kogos złotówka zbawi??? Powiem Wam jedno. Sympatie i antypatie do Jerzego Owsiaka schowajmy na później. Liczy się to, ze chce on pomóc, a pomoc słuzbie zdrowia jest niezbędna. Umieraja ludzie, bo nie ma sprzętu, a specjalistów jest masa. Nie wiem, kto to ma rozbić, jak nie owsiak - nie obchodzi mnie to, nakważniejsze jest to, że widzę, że sprzęt jest zakupywany. Pracuę w słuzbie zdrowia. Nie sądźmy ludzi, Owsiaka, tylko choć raz w roku rzućmy złotówkę na pomoc tym malym dzieciom. Na pewno Orkiestra musi mieć jakis grosz na prowadzenie biura choćby, ale to ułamek procenta całej sumy. Poza tym nawet po kontroli skarbowej Owsiak jest czysty, kupuje sprzęt nawet z odsetek w banku. Prosze was, nie bądźcie takimi pesymistami i nie sądźcie człowieka. On jest jaki jest, ale tylko jemu udało się zabrać kasę, pomóc dzieciom. Caritas na przykład przeznacza aż 60% zebranych srodkow na swój cel, utrzmanie biura itd. Spójrzcie na to z innej strony. Owsiak jest dobrym człowiekiem choćby dlatego, że pomaga chorym dzieciaczkom. Uwierzcie w to i przyłączcie się do akcji. Buziaki

co wy ludzie

tak to już u nas jest jak ktoś coś robi dla innych to się zaraz w jego brudach grzebie, ile to on zarobił na tym czy innym, a nikomu się nie chce dupy ruszyć i czegoś zrobić, a jak ktoś coś zacznie to zbłotem go zmieszać bez względu na to ilu ludziom pomógł i ilu ludziom życie uratował. Chylę czoło przed zaawansowaną durnotą tych osób........ aaa i proponuje w szpitalu powiedzieć że z urządzeń zakupionych przez organizacje charytatywne nie chcecie korzystać, to wam ksiądz zostanie

dobroczynność

Życie: Ile zarabia się na opiece
Obiady dla trzech tysięcy dzieci, i to przez miesiąc - tyle można zafundować za pensję szefowej jednej z instytucji charytatywnych

bubka

Zgadnij ile kosztowała kampania prezydencka w
POLSCE?
, , , Aż ręce świerzbią, co?
MIEJ ODWAGĘ!.
NAPISZ IM , JAK CI IH ŻAL.

Owsiany

ciekawe ile on zarobił na tej orkiestrze przez ostatnie trzy lata (wcześniej nie ma pewności) zresztą nie tylko on ale to niedługo wyjdzie dobrze się kryje to jest tak jak z tą babą od pomocy humanitarnej staje babsztyl na głowie żeby brudasom pomagać zbiera pieniądze jedzenie a u nas ludzie zamarzają lub jedzenie ze śmietnika wybierają wszystko dla rozgłosu

Wypadek?
Jechał ludziu przez osiedle.Nocą.70-ką.
Zgoda.Trochę za szybko.Trochę się zagadał.
Najechał na "leżącego policjanta".
Wyniosło go gdzieś 1 m nad ziemię.
Zatrzymał się na murowanym słupie.
PRZEŻYŁ.
Złamane 7 żeber, lewa ręka w2-ch miejscach, itd.
Przeżył! Pasażer wyszedł bez zadrapania.
Gdyby uderzył lewym słupkiem, prawdobodobnie
zabiłby pasażera.
KTO? winien.
Bandycie po zabójstwie, PRZED! prawomocnym
wyrokiem sądu , nawet , z przeproszeniem,
mordy niemożna obić.
a tu proszę:
polski wymiar sprawiedliwości syanął
na wysokości zadania:
JEST WYROK, JEST KARA, JESZCZE FACET ZAPŁACI!
CZY TO NIE GENIALNE!?!?!?
Tylko ta polska niekonsekwencja...
A gdyby tak
1.zapadnia-na zakazach parkowania
2.kałasznikow z fotokomórką za radarem
3.ujemne pochylenie jezdni na zakrętach
(płaskie zakręty już są-Słowackiego)
PRZECIEŻ TO Z TROSKI O INNYCH UŻYTKOWNIKÓW....
A TEN KTÓRY TO WYMYŚLIŁ, ZATWIERDZIŁ, ZASTOSOWAŁ
CHODZI NA WOLNOŚCI!!!!!!
BANDZIORA CHOCIAŻ (sic!) wsadzą.
prawda, jak sprawiedliwie?

3CITY

chcesz pisac z nami?
zajrzyj tu
xywojtek1.republika.pl

Bar "Cebulka" na Przymorzu 13.01 o 20.00

Kvieciame visus ponus ir gerai atrodancius i Ukrainietiska Silvestra. Isgerti ir pavalgyti turekite savo.
Renkames: Bar "Cebulka" na Przymorzu .
Organizatoriai

JUVE

FORZA JUVE!!!
I tyle!!!
Zapraszam na www.juventus.pvp.pl

Witam

nie pozdrowionych pozdrawiam
pozdrowionych pozdrawiam jeszcze raz
a i witam was wszystkich

Inne tematy z forum Hydepark

Trójmiasto do bani (385 odpowiedzi)

Mieszkałem w Warszawie, Mieszkałem w Krakowie, teraz przyszedł czas na trójmiasto i tylko...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (729 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Jak sobie radzić z zadaniami, które wymagają błyskawicznych tłumaczeń? (3 odpowiedzi)

Zdarzyło mi się, że w pracy musiałem szybko zrozumieć teksty w innym języku, a nie miałem czasu...

do góry