Widok

Manson

Zrozumialam! Ale Ty tutaj chyba czegos nie jestes w stanie pojac: Ja nie musze sie robic na bostwo. Ja jestem BOSTWEM !!! :-)))))
A co do przyjazdu...to wiesz... uprzedzic mnie musisz troszke wczesniej... Musze przeciez zarezerwowac stolik, prawda? To przeciez musi byc niezapomniana chwila... :-)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

7sk

W sumie masz, polemizuje dla samej zasady (nie zebym chcial te bilety...no ostatecznie hihi)

Fiona

Brak przesady to moje drugie imie.....no....czternaste dla scislosci :)))

plagiat

albo rybki albo akwarium :))

WOŚP

Nie zebym sie czepial, ale chce dac szanownemu gronu (jak za dawnych czasow) troszke do myslenia i wyrazenia opinii...otoz slyszalem (co nie znaczy, ze wierze), ze Jurek Owsiak ma 7 % od calej zebranej sumy? Co Wy na to? Podzielcie sie kazda opinia.
Dzieki

znalazlem was poprzez Australie

i mam nadzieje ze bede tu czesciej

SZKODA !!

SZKODA, ZE NIE MA TAK SUPEROWYCH KONCERTOW W KWADACIE JAKIE ODBYWALY SIE KIEDYS NA W.O.Ś.P (np.: kto pamieta pierwszy koncert z okazji w.o.ś.p. gdzie wystapil make no senz, pabieda, golden life - jak jeszcze grali fajna muzyczke, skywalker) teraz niestety w naszym kochanym 3miescie brak takiego konceru - SZKODA !!

moze sie to zmieni !!
pozdrowienia dla wszystkich...........

Ale Beka!!!!

Ale beka! Hahahahahaha!!!!!!Ojejejejeju ale beczka hahahahahah!!!!! Pozdrawiam Squora! Gdanskie Wybrzeze aejaejao!!!!!

Kiszczak

zdjęcia!!!!
nie wychodzisz z Binem na spacer?????
milego dnia

1799/1800

Tu. Gdzie z gwiazd obłkanych, z włosów czesanych iskry padają jak z polskiej szabli. Widzą je diabli, odpowiadają błyskami chmur, lecą świst piór buki ugina.

Wicherek

Kiszczak nie wychodzi już z Dinem, bo zjadłem to łaciate gdzieś między 4 a 6 w nocy 1 stycznia...Pfu... Jeszcze białe włosy muszę spomiędzy zębów wyskubywać...

Plagiat

Inny komentator był lepszy..." co ja tam będę państwu mówił... popatrzmy..."

wiec czytaj to uwaznie

Wiedząc ze palenie i picie jest niezdrowe to i tak pijemy poniewaz wolimy takie choroby nisz te molosne te sa strasze i bardziej bolące i to jeszcze jak !!!!

Fiona

Na pewno nie ? ;)))
Poza tym pisz do mnie lepiej po xywce, bo na drugi raz moge nie byc pewna, czy to do mnie :))

Ludziu

Owszem, zle. Jestem oryginalnie z Gdyni, choc we Wrzeszczu mieszkam od wrzesnia '98. W poznaniu bylam tylko na Sylwestra :)) I bylo calkiem ciekawie :)

majtki

spadły mi majtki

Manson !!!

Zachowuj sie.

kamil

szukam dziewczyny

nolek

szukam milej duszyczki na zimowe wieczory mam 24 wiosny i 1, 94cm. a tak ogolnie kto zajmie sie wreszcie wyspa spichrzow...

Fiona - sprostowanie

O kurcze !!! To jednak nie bylo do mnie. W takim razie prosze uznac moja poprzednia wypowiedz do Ciebie za niebyla. Jednak teraz widze, ze jeszcze jakas Iza do Ciebie pisze :)) Nio tak, w tym internecie mozna sie nieco pogubic.

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (98 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Biżuteria jako prezent? (41 odpowiedzi)

Hej, szukam prezentu dla koleżanki i widziałam ostatnio w sieci firmę, która robi dość unikatową...

Przeprowadzka biura w Warszawie (3 odpowiedzi)

Hej, planujemy przeprowadzkę naszego biura w Warszawie i zastanawiamy się nad wyborem...

do góry