Widok

Manson

Zrozumialam! Ale Ty tutaj chyba czegos nie jestes w stanie pojac: Ja nie musze sie robic na bostwo. Ja jestem BOSTWEM !!! :-)))))
A co do przyjazdu...to wiesz... uprzedzic mnie musisz troszke wczesniej... Musze przeciez zarezerwowac stolik, prawda? To przeciez musi byc niezapomniana chwila... :-)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

7sk

Małysz skakał 3-4 lata temu, wszyscy o nim gadali,
Małysz skakał 2 lata temu, kto się nim przejmował?
Ta cała afera wokół niego to żenada wokół kogoœ, kto
właœnie osišgnšł sukces i teraz wszyscy chcš na tym zarobić (łšcznie z tvp-transmisja z Wisły- góóóóówno).
I co to nagle za kibice, którzy przypominajš sobie o kimœ, jak ten zdbędzie tytuł.Małysz OK-reszta żenada.
Ale mówienie, że Małysz to geniusz-weissflog itp. to
na razie przegięcie - wytrzyma tak dwa następne sezony
to dopiero będzie można go dorzucić do tych najlepszych
Harady, Ahonena & spółki.
A tak w ogóle to większoœć skoczków nie prezentuje się w tym sezonie najlepiej(ale za rok...:) .

NIRVANA

SERDECZNE SŁOWA W ZIMOWY DZIEŃ DZIAŁAJĄ KOJACO JAK KUBECZEK CIEPŁEGO MLEKA . ROZLEWAJĄ SIE GDZIEŚ W CZŁOWIEKU I NIE WIADOMO CZY JAK W PRZYPADKU CZEKOLADY DZIAŁA W NAS HORMON SZCZĘŚCIA CZY TEŻ ŚWIAT ROBI SIĘ BARDZIEJ SŁONECZNY......... BUŹKA !

ok!

PO PIERWSZE - WNIOSKUJĘ , IŻ JESTEŚ DEWOTĄ Z KLAPKAMI NA OCZACH .
PO DRUGIE - WYJDZ Z DOMU POD KOŚCIÓŁ I ZOBACZ JAKIM SAMOCHODEM JEŹDZI TWÓJ PROBOSZCZ .
PO TRZECIE - OTWÓRZ OCZY I PRZESTAŃ SŁUCHAĆ RADIA MARYJA .
PO CZWARTE - MASZ PECHA - NIE MOGĘ BYC CIENKI Z POLSKIEGO BO JESTEM POLONISTĄ .
PO PIATE - POWIEDZIAŁBYM CI COŚ JESZCZE O ZACHOWANIU KOŚCIOŁA , ALE MASZ ZAWĘŻONY ŚWIATOPOGLĄD , WIĘC SZKODA MI SŁÓW .
A PO SZÓSTE - PRZEZ TAKICH FAŁSZYWCÓW JAK TY UPADAJĄ IDEE TAKIE JAK WOŚP . NIE ŻYCZĘ CI , ŻEBY KIEDYŚ COŚ STAŁO SIE TWOJEMU DZIECKU , BO UWIERZ MI , ŻE KOŚCIÓŁ MU NIE POMOŻE . CHYBA , ZE ZA "CO ŁASKA , ALE NIE MNIEJ NIŻ........"
I NA KONIEC ........."NIE CHCE MI SIĘ Z TOBĄ GADAĆ" (CYTAT Z "PSÓW")

pomocy

niech ktos mi pomoze i zabije britney spears a jej prochy rozrzuci po kanałach ściekowych pachnących tak jak brzmią jej piosenki. to beztalencie leci już trzeci raz w radiu i zbiera mi się na wymioty.

KAŚKA

Cześć Katka , nie mam pojecia dlaczego sie nie Odzywasz-Obiecałaś.Mam nadzieję, że mnie jeszcze Pamiętasz z Gadu-Gadu.Numer Znasz, czekam.Pa.

Geje w trojmiescie...

Czy sa w trojmiescie jakies geje? Pewnie sa... Wszedzie sie paletaja... Zartyje, ja sam nim jestem i dlatego to pisze. Podejrzewam, ze po moim wpisie pojawi sie kilka wyzwisk albo czegos tam, ale to mnie nie obchodzi. Mam nadzieje ze wynagrodza mi to jakies listy od osob, ktore chcialyby sie zaprzyjaznic... mam na mysli gejow. Pozdrawiam!

?

A.D.I.D.A.S.

ooo........

Wlasnie zauwarzylem, a to pewnie dlatego, ze dawno tu bylem, ze przy kolejnych wpisach pojawia sie godzina. Fajowo bo u mnie na liczniku 2.19.

GADAMAN

DZIEKI...DUZA BUŻKA...POZDRAWIAM WYJĄTKOWO SERDECZNIE :)

GADAMAN

Ani chamski, ani chwyt.
Chamskim, to można określić styl , którego używasz. Z czego można wnioskować, że z polskiego, to jesteś cienias. A w rachunkach , to też nie jesteś mocny, bo jakbyś policzył, ilu jest do wykarmienia w Kościele, a ilu SIĘ!!! karmi na Owsiaku, to do logicznych wniosków doszedłbyś bez kalkulatora.
Ale nie jestem pewien , czy logika jest Twoją mocną stroną.
Zmusisz mnie , abym uwierzył , że rozum przychodzi z wiekiem.
"Życie: Ile zarabia się na opiece
Obiady dla trzech tysięcy dzieci, i to przez miesiąc - tyle można zafundować za pensję szefowej jednej z instytucji charytatywnych"
TO JEST CYTAT Z ''ŻYCIA"-taka warszawska gazeta, wiesz?

NIRVANA

PRAWIE ZAPOMNIAŁEM DO MOJEJ OSTATNIEJ WYPOWIEDZI DOŁĄCZYĆ GORĄCYCH POZDROWIEŃ DLA CIEBIE...
PA , PA :-)

WOŚP A KOŚCIÓŁ

UWAŻAM , ŻE NAJBARDZIEJ CHAMSKIM CHWYTEM ZE STRONY KLERU BYŁA (NIE BĘDĘ PISAŁ W KTÓRYM KOŚCIELE) WYPOWIEDŹ NIEDZIELNA NA TEMAT WOŚP . KSIĄDZ PROSIŁ LUDZI , ABY NIE DAWALI PIENIĘDZY WOLONTARIUSZOM , BO JEST TO MARNOWANIE PIENIĘDZY . PEWNIE , NO BO MOZNA BYŁOBY TE PIENIĄDZE DAĆ NA TACĘ .
I JAK TU BYĆ WIERZĄCYM , PRAKTYKUJĄCYM????
PRAKTYKUJĄCYM CO??? KIESZENIE KLERU???

NAgrywarka

Pilnie poszukuje nagrywarki oczywiście tanio

:-)

Kto wymyślił punkty karne, już mi się znudziło dawać w łapę bo nawet normalny kierowca zawsze jakieś wykroczenie nieświadomie popepłni ja to robie czasmi świadomie ale panowie policjanci bierzcie w łapę troche mniej

Dlaczego w GDAŃSKU odchodzimy od linii tramwajowych????

Dlaczego zamiast rozwijać ten mający swoj klimat środek lokomocji zrywane są tory i zamykane zajezdnie....???
Biorąc pod uwagę korki na ulicach, zanieczyszczenie i jakość naszych dróg powinniśmy iść raczej za rozbudową a nie za likwidacją trakcji tramwajowych. Kiedyś w TV usłyszałem, że nie ma lepszego miejskiego środka komunikacji jak tramwaj chyba, że metro - a tego długo ale to długo nie ujrzymy.... Pozatym Gdańsk bez linii tramwajowych nie będzie już chyba tym samym Gdańskiem... Straci ten urok i swoisty klimat...
Dlaczego na Dolnym Mieście gdzie Miasto tworzy piękne , , planty' nad Motławą' i stawia na turystykę zlikwidowano zajezdnię tramwajową... Dlaczego by nie puścić tak jak kiedyś linii tramwajowej Traktem Św. Wojciecha ??? O ile zmiejszyłby się korki na tym odcinku... Czy taka inwestycja naprawdę by nie była opłacalna???
Chcących podzielić się ze mną opinią zapraszam na e-maila.

Anuda

tylko wlasnie staralem sie nie pisac odpowiedzi tylko nagromadzic mase pytan, pytan bez odpowiedzi... taki mialem nastroj i dotad taki mam, wg mnie nie jest to arcydzielo ale odzwierciedla pewne mysli... taaaakkkk masz racje to dno :(

anuda

alez ja nie pytalem czy ci sie nudzi na zajeciach i napisales wiersz tylko czy ci sie nudzi na zajeciach i dlatego tu napisales??
ale to i tak nie ma znaczenia bo fajnie ze jestes.....

Ludziu

Aktualnie uzywam 3ech kont:
flipside@go2.pl
chcialbym_miec_7sk@go2.pl
conejo@go2.pl

Zuzela

jakbys mial/a jedna reke (fakt ze lewa) w gipsie to tez bys walil/a literowki a ze pisac umiem to nigdy nie twierdzilem......

Martin

witam mam nadzieje ze ci sie spodoba :)

Inne tematy z forum Hydepark

Firma Stocznia Rybacka Spawmet lata 95 (3 odpowiedzi)

Szukam pracowników firmy Spawmet z Gdańska z lat 94-97. Potrzebuje informacji gdzie przechowywane...

Przeprowadzka biura w Warszawie (3 odpowiedzi)

Hej, planujemy przeprowadzkę naszego biura w Warszawie i zastanawiamy się nad wyborem...

a to na rano ;) (347 odpowiedzi)

tiaaa...a to na rano. jakie szczęście, że nikt wcześniej na to nie wpadł :)...

do góry