Widok

Manson

Zrozumialam! Ale Ty tutaj chyba czegos nie jestes w stanie pojac: Ja nie musze sie robic na bostwo. Ja jestem BOSTWEM !!! :-)))))
A co do przyjazdu...to wiesz... uprzedzic mnie musisz troszke wczesniej... Musze przeciez zarezerwowac stolik, prawda? To przeciez musi byc niezapomniana chwila... :-)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ludziu

jak juz mowilem: jedno spuscilem w kanal a drugie rozbilem w drobny mak :)

Zuzela

i co nadal siara jakich malo... mi tam sie nie podoba.... qrcze na 3miescie HP jest o niebo lepiej.... ja tu na pewno zostane... a z reszto nie bede wracal na naszemiasto bo nie mam do kad

Barponia

kolorowo sie ubierac.... hmmm..... mili pomysl... wiec moze bysmy tak odzucili szare i ciemne ubrania w zime... tak na poczatek... a propos jak sobaczysz przemykajaca zielona postac to to bede ja....
ale do tego nie wystarczy nasza wola trzeba zmienic mentalnosc naszych rodzicow.... moja matula (jakie smieszne slowo ;) uwaza np. ze w zime nie wypada sie ubierac jasno np. w kremowy :(

Ludziu

Ja za to kiedys zbieralem kase i moja dziewczyna tez ale..... dobrze ze ta akcja pomaga.... chicazby w malym stopniu... mam nadzieje ze te przekrety chociaz w niewielkim stopniu pozwalaja pomoc dzieciom

Ludziu

No to maja (jakby ktos nie wiedzial to ta od gucia, wiec nie gucio tylko maja..... wiem ze wam sie to wya dziecinne ale co mi tam, czesem wszystkim palma odbija ;)

Czeczen

To ze nie lubisz Owsiaka to twoja sprawa i milo ze wypowiedziales swoje zdanie... ale nie wiem czy wypada abys go bluzgal i wyzywal od jakal...
zrozum ja tez go nie lubie (chyba od zawsze) ale jakies reguly musza obowiazywac.... kultura itd. itp.

w...T.

Tak masz racje.... troche za dlugi ale to nic.... mam nadzieje ze nikt mi nie powie ze piszxe bzdety i mam dac sobie spokoj.... ale konstruktywna krytyke zawsze przyjme.... pozatym w koncu nie pisze tego aby sie podobalo.... ma to miec znaczenie glownie dla mnie i osob ktore to zrozumieja....

witaj

KASIU Miklo , ze moglem Ciebie poznac, nie zostawiaj mnie jeszcze -prosze .Marcin

pozdrowienia

Pozdrawiam Cię Marcin
Miło się gada.

pozdrowienia 4 atma

serdeczne pozdrowienia masz od nirvany. przekazal 3tnic@ (duch inwazji gratki)

imieniny etnicy

imprezka imieninowa etnicy dnia 12.01.2001(piatek) w gdanskiej kaponierze. zbiorka ludzi chetnych pod mac donaldem o godz.20:30. wjazd 10 pln. 3tnic@ (duch inwazji gratki)

atma

Mam nadzieje ze juz w nastepnym tygodniu hyde-park i gratka stana na kanale.

Fixed

To Ty???
Swiat faktycznie staje na swojej porobanej glowce :))
Pozdro.

Atma

Mialem na mysli, ze moge Cie podotykac np. slowem, uczynkiem lub zaniedbaniem, a Ty zaraz: 'zachowuj sie' :(((

KzP

To jednak Ty !!!
Nikt inny nie dalby sie tak zlapac na to bostwo hi, hii....
Nie rezerwuj stolika, wypijemy po dwa belty z gwinta nad Wisla, a potem pospacerujemy po Brzeskiej, lubie swojskie klimaty.
Pozdro.

SWIETLIK POZDRAWIA RUDA KASKE

WYSYLAM TOBIE CIEPLUTKIE SWIATELKO :))))))

Czesc

No chodzcie na Hydepark na naszemiasto - jest już nowy. Trzeba wracac

Barcelona

ogólnie to przestało mi sie podobać u nas po pobycie w Barcelonie to takie fantastyczne miejsce
az sie dziwie bo zawsze bylam zagorzałą patriotką
ale tutaj jest tak bardzo szaro i my wszyscy tacy szarzy
a MOZE BYSMY SIE TAK UBIERALI KOLOROWO ?

bubka

wiesz, ile tych upragnionych urządzeńmożnaby kupić za całą tę
kasę, którą ONI przy tej hucpie od nas wyciągnęli?
wiesz, ile kosztuje jedna minuta reklamy wTV?
A ten p t ma to za frico.
I pewnie myślisz, że za to nikt nie zapłaci...
Rację ma czeczen, że jąkała się zgrał.
Potrzebny nam taki owsik który zrobi TAAAKI hepening , po którym wszyscy oddadzą wszystko , co mają. aby kupić sprzęt.
a KAPITALIŚCI sprzedadzą fabryki...
może tego sprzętu starczy do ICH śmierci?...
...ich synów...wnuków............

7sk

Co do WOŚP zgadzam sie z Toba, swego czasu mialem stycznosc z tym (ale nie zbieralem pieniedzy) i wiem o paru przekretach, ktore jak mniemam, nie byly odosobnionymi przypadkami...pomimo to popieram te akcje.

Inne tematy z forum Hydepark

Trójmiasto do bani (385 odpowiedzi)

Mieszkałem w Warszawie, Mieszkałem w Krakowie, teraz przyszedł czas na trójmiasto i tylko...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (729 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Grajdołki (103 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry