Widok
Marcowo - kwietniowe mamusie 2013 vol. 7
Zapraszam do nowego wątku:
*MARZEC*
Mamulka - 02.03 /synek/ szpital Zaspa
szuwarkowa80 - 02.03 /synek/ szpital Zaspa
Mara_Jade - 02.03 /córeczka/ szpital Redłowo
Marie - 03.03
Anecus - 04.03 /córcia/
Nefele - 10.03 /synek/ szpital zaspa
Skarabeusz - 13.03
Hania - 14.03/synek/Szpital Kliniczna
Aniuleczka25 - 15.03 / synuś /szpital Wojewódzki
szaga - 15.03 / synek
AsiaDK - 19.03 / córeczka/ szpital Redłowo
Aga007 - 19.03/ córeczka/ szpital wojewódzki
13maggie - 19.03
AsiaczeK_S_88 - 20.03/ synek Tomek/ szpital Redłowo
Yooki - 23.03/ synek Szymon/ szpital Wejherowo
Madzia i Krzyś-25.03/synek?/szpital wejherowo
BOYorGIRL- 27.03
Karolkarumia- 30,03 / córeczka Weronika / Szpital Redłowo
MamaDawidka - 30.03 /synek Dawid/ Szpital Redłowo
*KWIECIEŃ*
d@nte - 04.04
Bombelkowa - 7.04/ synek Bartosz / Szpital Redłowo
Tesula - 14.04/ córeczka
mamaalanka- 15.04 /coreczka/Szpital kliniczna
kapiszonka19767-15.04/ synuś
M&ms - 16.04
micasia- 17.04 / syneczek/ szpital Zaspa
Aska84 - 21.04 / synek/Szpital kliniczna
Rona - 26.04/ córeczka Zuzia
Aquss - 27.04 / synek Tymon /szpital zaspa
Rayfall- 30.04/ synuś Antoś
*MARZEC*
Mamulka - 02.03 /synek/ szpital Zaspa
szuwarkowa80 - 02.03 /synek/ szpital Zaspa
Mara_Jade - 02.03 /córeczka/ szpital Redłowo
Marie - 03.03
Anecus - 04.03 /córcia/
Nefele - 10.03 /synek/ szpital zaspa
Skarabeusz - 13.03
Hania - 14.03/synek/Szpital Kliniczna
Aniuleczka25 - 15.03 / synuś /szpital Wojewódzki
szaga - 15.03 / synek
AsiaDK - 19.03 / córeczka/ szpital Redłowo
Aga007 - 19.03/ córeczka/ szpital wojewódzki
13maggie - 19.03
AsiaczeK_S_88 - 20.03/ synek Tomek/ szpital Redłowo
Yooki - 23.03/ synek Szymon/ szpital Wejherowo
Madzia i Krzyś-25.03/synek?/szpital wejherowo
BOYorGIRL- 27.03
Karolkarumia- 30,03 / córeczka Weronika / Szpital Redłowo
MamaDawidka - 30.03 /synek Dawid/ Szpital Redłowo
*KWIECIEŃ*
d@nte - 04.04
Bombelkowa - 7.04/ synek Bartosz / Szpital Redłowo
Tesula - 14.04/ córeczka
mamaalanka- 15.04 /coreczka/Szpital kliniczna
kapiszonka19767-15.04/ synuś
M&ms - 16.04
micasia- 17.04 / syneczek/ szpital Zaspa
Aska84 - 21.04 / synek/Szpital kliniczna
Rona - 26.04/ córeczka Zuzia
Aquss - 27.04 / synek Tymon /szpital zaspa
Rayfall- 30.04/ synuś Antoś
Witam w nowym watku:)
Jesli chodzi o Kliniczna to na pewno nie trzeba miec druku bo dzwonilam.Mi to na reke,bo ja juz drukow nie dostaje,a nie chce mi sie do ksiegowej jechac.
Asiaczek,to faktycznie zaszalalas na zakupach:))
Ja nauczona poprzednim wczesniejszym porodem dokupuje juz ostatnie pitoly. Niech lezy juz w domu:)
Mi sie dzis snilo,ze mala mi wypadla z brzucha,przez pepek:) probowalam ja wcisnac do srodka bo to bylo przed 18 marca! A ona juz nie chciala! Ale bylam zalamana:) dobrze ze to tylko sen.
Jesli chodzi o Kliniczna to na pewno nie trzeba miec druku bo dzwonilam.Mi to na reke,bo ja juz drukow nie dostaje,a nie chce mi sie do ksiegowej jechac.
Asiaczek,to faktycznie zaszalalas na zakupach:))
Ja nauczona poprzednim wczesniejszym porodem dokupuje juz ostatnie pitoly. Niech lezy juz w domu:)
Mi sie dzis snilo,ze mala mi wypadla z brzucha,przez pepek:) probowalam ja wcisnac do srodka bo to bylo przed 18 marca! A ona juz nie chciala! Ale bylam zalamana:) dobrze ze to tylko sen.
Ja ostatnio byłam u lekarza i w systemie wyskoczyło,że nie jestem ubezpieczona,musiałam wypisać deklaracje i Pani w rejestracji powiedziała żebym do ZUS-u zadzwoniła wyjaśnić sprawę bo Oni tam mają straszny bałagan -nie kazała mi donosić żadnego zaświadczenia.Pojechałam do ZUS-u i okazało się,że coś było nie tak z moja deklaracja,mąż zadzwonił do księgowej i ta powiedziała,ze sprawę załatwi ale zanim ZUS zaktualizuje moje ubezpieczenie może minąć parę dni.Dwa dni później znowu byłam u tego samego lekarza i znowu wypisywałam deklaracje,Pani w rejestracji nawet nie zapytała czy załatwiłam w ZUS-ie sprawę.Ale teraz już jest wszystko ok bo jak byłam u ginekologa to system wyświetlił,że jestem ubezpieczona-ale żadnych druków donosić nie musiałam.
Mamaalanka, teraz takie sny będą częstsze :) Mnie przeraża to, że jak już śnię, to strasznie realistyczne rzeczy, jak się budzę to czasem muszę chwile pomyśleć, czy to się zdarzyło naprawdę :)
Skurcze mi przeszły, na szczęście, po godzinnej kąpieli w ciepłej wodzie (wiem, że niezdrowo). Weszłam do wanny i taaaaaka ulga, że nie chciałam z niej wychodzić.
Włączył mi się już instynkt wicia gniazda, chodzę i sprzątam... a że jestem bałaganiarą ( po wierzchu sprzątnięte, w szufladzie milion papierów sprzed kilku lat)... to, no.. :) jest co robić.
Skurcze mi przeszły, na szczęście, po godzinnej kąpieli w ciepłej wodzie (wiem, że niezdrowo). Weszłam do wanny i taaaaaka ulga, że nie chciałam z niej wychodzić.
Włączył mi się już instynkt wicia gniazda, chodzę i sprzątam... a że jestem bałaganiarą ( po wierzchu sprzątnięte, w szufladzie milion papierów sprzed kilku lat)... to, no.. :) jest co robić.
melduję się w nowym wątku
dziewczyny czy Pampers premium care są dobre, lub lepsze od zwykłych niebieskich? Bo ja zawsze tylko te niebieskie kupowałam i nie wiem a znalazłam taką ofertę na mydeal
http://www.mydeal.pl/caly_kraj-pieluszki_pampers_premium_care-12168.html
dziewczyny czy Pampers premium care są dobre, lub lepsze od zwykłych niebieskich? Bo ja zawsze tylko te niebieskie kupowałam i nie wiem a znalazłam taką ofertę na mydeal
http://www.mydeal.pl/caly_kraj-pieluszki_pampers_premium_care-12168.html
Moje skarby:
Antonina 21.02.2011
Bartłomiej 24.04.2013
Antonina 21.02.2011
Bartłomiej 24.04.2013
miałam paczkę 2 chyba tych premium care i nie lubiłam ich, bo mają taką siateczkę, która się przyklejała do pupy :/
sleep&play są pomarańczowe niebieskie czy zielone i nie mają rozciągliwych boków, najgorsze z możliwych :)
zwykłe niebiesko zielone ( 1 i 2 żółto zielone) są teraz w auchan, kupiłam paczkę 2 80szt i 3 70 szt za 37zł chyba
mi na mydeal pokazuje, że już są wyprzedane...
sleep&play są pomarańczowe niebieskie czy zielone i nie mają rozciągliwych boków, najgorsze z możliwych :)
zwykłe niebiesko zielone ( 1 i 2 żółto zielone) są teraz w auchan, kupiłam paczkę 2 80szt i 3 70 szt za 37zł chyba
mi na mydeal pokazuje, że już są wyprzedane...
My się też meldujemy w nowym wątku :)
Dzięki za odp. w spr. RMUA :) ja nie dostaję papierowo już nie pamiętam od kiedy (ktos wpadł na genialny pomysł na oszczędności :P) tylko kadrowa przysyła mailem :P a że nie mam w domu sprawnej drukarki to się właśnie zastanawiałam czy ją ścigać jeszcze o przesłanie styczniowego (w razie co) czy poczekać do połowy miesiaca i poprosić żeby przesłała mi papierowy :))
Ja od dziś mam równe 4 tygodnie do terminu!! aaaaa :P
Młodszy z zap. płuc zdecydowanie lepiej - broi jak zdrowy, ale za to starszy ma gorączkę i z nosa mu ciurkiem leci :((( ehhh niech to sie skończy wreszcie :PP
Dzięki za odp. w spr. RMUA :) ja nie dostaję papierowo już nie pamiętam od kiedy (ktos wpadł na genialny pomysł na oszczędności :P) tylko kadrowa przysyła mailem :P a że nie mam w domu sprawnej drukarki to się właśnie zastanawiałam czy ją ścigać jeszcze o przesłanie styczniowego (w razie co) czy poczekać do połowy miesiaca i poprosić żeby przesłała mi papierowy :))
Ja od dziś mam równe 4 tygodnie do terminu!! aaaaa :P
Młodszy z zap. płuc zdecydowanie lepiej - broi jak zdrowy, ale za to starszy ma gorączkę i z nosa mu ciurkiem leci :((( ehhh niech to sie skończy wreszcie :PP
Rona kupiliśmy wózek Roan Marita. Najbardziej mi się podobał wizualnie, bo jest taki klasyczny, a poza tym ma dwie podstawowe zalety: ma duże pompowane koła idealne na nasze rozwalone chodniki, ale też np. na spacery po lesie i bardzo dużą gondolę z funkcją kołyski.
Przyjaciółka miała ten wózek i bardzo mi go polecała.
Przyjaciółka miała ten wózek i bardzo mi go polecała.