Widok

Maść robiona na odparzenia bez recepty?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czytalam gdzies na forum ze mozna kupic w aptece ale drożej bez recepty maść robiona na odparzenia zastanawiam sie czy to prawda,ktos z Was kojarzy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej,

ja kiedyś kupowałam w aptece na przeciwko u7 w Gdańsku taka apteka po schodkach na ulicy Podwale Staromiejskie ok 8 zł chyba kosztowała. To było jakieś półtora roku temu, musiałabyś sprawdzić czy to jeszcze aktualne :)

Powodzenia :)
Jestem z Gdyni ale dzieki za info ze wogole jest taka mozliwosc kupna bez recepty :)
Tak, ja robiłam tak pare razy. Różnica jest taka, że z receptą cena ok. 10 zł, bez recepty ok. 50 zł. Ale maść super. Potem już zachowawczo jak byłam u lekarza np. na szczepienie to prosiłam na wszelki wypadek o receptę żeby nie przepłacać :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
maść maścią, zapobiegawczo linomag zielony po każdej zmianie pieluszki, sudocrem też dobrze działa jak już stan jest poważny - w tesco masz teraz promocję.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dzieci z AZS porady kosmetyki wsparcie mamuś (7 odpowiedzi)

Założylam ten temat ponieważ moja Amelia ma azs. Czytałam na temat tej choroby, wiem jak trzeba...

Jaki wozek wybrac? (83 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

Jakie krzesło do biurka (11 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry