Widok
i tacy są właśnie banińscy ludzie.źle że się uśmiecha źle że ma mine za kare? na każdego coś znajdziecie,ale jacy wy jestescie płytcy skoro nie potraficie na siebie spojrzeć.ludzie zasuwają jak mogą a wy kurka tam chodzicie i tak coś napiszecie.............na kij takie forum?dla osób które są mało dowartościowane włsną osobą albo im czegoś zazdroszczą??????????????szkoda wogóle tego czytać.
Kierownicza to zyje jeszcze chyba w komunie i mysli ze jest pepkiem swiata. Wyzywa pracownice przy klientach i pewnie mysli ze jest tam najwazniejsza. Dziwne ze wlasciciel sie nie interesuje jej zachowaniem, bo traci przez to kase. Jak by byla milsza dla pracownikow to i pracownicy by pracowali z usmiechem. A tak to d....
Hola hola, jeszcze nie widziałem, żeby ktoś tam na mięsnym zasuwał. Tam jest pląsa i swobodne podejście do klienta- nie narzekam do tego po prostu trzeba się przyzwyczaić i olać. Najlepsze jest tez jak Ok 20 się chce coś kupić , jak już jest wysprzątane wszystko lub prawie wszystko , jedna Pani tylko powoli obsługuje , żeby już nie pobrudzić niczego itp ;)
no tak wolicie napisać bo w oczy komus powiedzieć nie potraficie!!!!!!!!!!!a potem forum i tu rozpiska jacy to ludzie są źli
zazdrość robi swoje .ja też nie narzekam na ten sklep jak komus sie nie podoba to powiedzieć albo zmienić sklep.
jak się powie prosto w oczy to napewno lepiej ale jak ktoś jest tak małostkowy to napisze ale w oczy nie powie
zazdrość robi swoje .ja też nie narzekam na ten sklep jak komus sie nie podoba to powiedzieć albo zmienić sklep.
jak się powie prosto w oczy to napewno lepiej ale jak ktoś jest tak małostkowy to napisze ale w oczy nie powie