Widok

Max & Xavier

Witam co myślicie o paniach na mięsnym. Stoję z 10minut grzecznie czekam A panie zachowują się jakby nikogo nie było to już nie pierwszy raz. A teraz mnie już szlak trafia.
popieram tę opinię 32 nie zgadzam się z tą opinią 4

Zależy jakie parowki kupujemy, wędliny też są nie zdriwe;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

a która Pani to kierowniczka? :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Za to na monopolowym jest przemiła chuda blondynka usmiechajaca się do każdego a jak klient wyjdzie to tak mu d... obrobi jak nikt.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jezeli przejmujesz sie tym to naprawde nie jest to powód do zmartwień. Tacy ludzie co obrabiaja cztery litery innym nie maja swojego życia zbyt interesujacego. Uwazam ze jak ktos o sobie nie potrafi nic powiedziec a o innych to wie wszystko, jest czlowiekiem bardzo płytkim i mało dowartościowanym.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

i tacy są właśnie banińscy ludzie.źle że się uśmiecha źle że ma mine za kare? na każdego coś znajdziecie,ale jacy wy jestescie płytcy skoro nie potraficie na siebie spojrzeć.ludzie zasuwają jak mogą a wy kurka tam chodzicie i tak coś napiszecie.............na kij takie forum?dla osób które są mało dowartościowane włsną osobą albo im czegoś zazdroszczą??????????????szkoda wogóle tego czytać.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

ząb do przodu i jedziesz............

ale wy jesteście podli naprawde
ludziom nigdy sie nie dogodzi dopóki krzywdy nie zaznają..............
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

a gdzie ta pani z piekarni co tak ciągle narzeka??????????

Kierownicza to zyje jeszcze chyba w komunie i mysli ze jest pepkiem swiata. Wyzywa pracownice przy klientach i pewnie mysli ze jest tam najwazniejsza. Dziwne ze wlasciciel sie nie interesuje jej zachowaniem, bo traci przez to kase. Jak by byla milsza dla pracownikow to i pracownicy by pracowali z usmiechem. A tak to d....
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Są nie miłe dlatego na mięsny tam nie chodzę, reszta pań ok.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Hola hola, jeszcze nie widziałem, żeby ktoś tam na mięsnym zasuwał. Tam jest pląsa i swobodne podejście do klienta- nie narzekam do tego po prostu trzeba się przyzwyczaić i olać. Najlepsze jest tez jak Ok 20 się chce coś kupić , jak już jest wysprzątane wszystko lub prawie wszystko , jedna Pani tylko powoli obsługuje , żeby już nie pobrudzić niczego itp ;)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

wczoraj to samo 4 Panie jedna obsługuje. Zero krępacji przy kliencie, śmiechy, gadki głośne a ty stój i patrz jak wół na malowane wrota.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na monopolu to moim zdaniem stanowisko do plotek. Stoisz w kolejce i słyszysz jak z niektórymi klientami się plotkuje co to za wspanialego mam faceta i wogule, aż wymiotowac się czasami chce tą slodkoscia
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

w ogÓle czasem oczy bolą jak się czyta ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

A zdanie zaczyna się z małej i tego pisze dużą kretynie? Udziela się w innym wątku waląc byki i śmie pouczać innych mendozzza.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jaki klient taka obsługa :) Robię tam czasem zakupy i też chętnie sobie z paniami pogadam. Nigdy nie czekałam. Wyloozujcie troche...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

Chodzi mi oto, że parówki sa niezdrowe dla dzieci. Dorosli niech jedza co chca ;) ale dzieci chronmy jak najdluzej przed zlym jedzeniem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

kretynie? ot kultura .W domu tak do siebie mówicie?

Tak w domu tak mówię i na ulicy zawsze do kretynów ,rzeczywiście użyłem słowa kretyn no i miałem rację,czy może kretynka?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

no tak wolicie napisać bo w oczy komus powiedzieć nie potraficie!!!!!!!!!!!a potem forum i tu rozpiska jacy to ludzie są źli
zazdrość robi swoje .ja też nie narzekam na ten sklep jak komus sie nie podoba to powiedzieć albo zmienić sklep.
jak się powie prosto w oczy to napewno lepiej ale jak ktoś jest tak małostkowy to napisze ale w oczy nie powie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 9

Inne tematy z forum Banino

Banino Osiedle Rodzinne (4 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co oznaczaja wysprejowane znaki pomarańczowej farba na ulicy ?

Szkoła i rodzice (22 odpowiedzi)

Jest parking przy szkole ale nie trzeba zastawić całą Tuchomską bo oszołomy nie myślą .

przedszkole (21 odpowiedzi)

Miszewo nowo otwarte przedszkole w Miszewie zaprasza chętnych na dni otwarte w środę od godz 14...

do góry