Widok

Max & Xavier

Witam co myślicie o paniach na mięsnym. Stoję z 10minut grzecznie czekam A panie zachowują się jakby nikogo nie było to już nie pierwszy raz. A teraz mnie już szlak trafia.
popieram tę opinię 32 nie zgadzam się z tą opinią 4
Sorry - ja nie niedorozwój nie trafiłem w dobrą łapkę. Miało być na tak!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak dla mnie to trzeba zmienić sklep a nie jęczeć na forum. A ten ktoś kto stał przy ladzie 10 minut to jakiś niedorozwój co zapewne słowem się nie odezwał a przy wypowiedzeniu dzień dobry lub chociażby przepraszam skróciłoby czas oczekiwania.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 7
Wiecie jest taka funkcja jak kierownik sklepu- zawsze można sytuacje zgłosić do niego jak coś się nie podoba. Bo samo pisanie na forum to ;)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jak w sklepach MerCo w których są Maxy. Kilka promocji ,a reszta bandycko droga. Zero panowania nad sklepem przez właścicieli. Niby ogrom rzeczy, s tak naprawdę stek napojów cukrowych i energetykow. Pracownicy dramat i dużo po terminue
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5
Z tego powodu przestałam robić zakupy w tym sklepie. Te panie wcale się nie zmieniają. Ten temat już był na forum. Ciągle układają, sprzątają, a to żeby sprawnie obsłużyć klientów wydaje się być rzeczą drugorzędną.
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Banino

fotowoltaika (185 odpowiedzi)

Czy opłaca się założyć panele fotowoltaiczne.Chodzą z firmy i zachęcają do zakładania.Co sądzicie...

Banino Osiedle Rodzinne (4 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co oznaczaja wysprejowane znaki pomarańczowej farba na ulicy ?

Serwis de dietrich (10 odpowiedzi)

witam Czy może ktoś polecić serwisanta do kotła gazowego de dietrich? Z góry dziękuje.

do góry