Widok

Max & Xavier

Witam co myślicie o paniach na mięsnym. Stoję z 10minut grzecznie czekam A panie zachowują się jakby nikogo nie było to już nie pierwszy raz. A teraz mnie już szlak trafia.
popieram tę opinię 32 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nie robię zakupów u nich od pół roku. Pomijam, że często miałam na etykiecie zupełnie co innego niż w środku. To przebolałam. Pomyliły się i tyle. Ostatni raz jak byłam u nich akurat z córką, poprosiła mnie o parówki. Pytam więc panią, które mają najwięcej mięsa lub są z szynki i bez glutaminianu sodu. I słyszę od jednej z ekspedientek: "och te mamuśki, tyle się mówi o szkodliwości parówek, a one swoje. Trują te biedne dzieci." Moje dziecko spojrzało na mnie z wyrzutem, a ja podziękowałam za zakupy. Od tamtej pory jako wyrodna matka nie chodzę tam
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 1

To dobrze, to ja będę mógł zrobic zakupy w spokoju. Bez napinki i zbędnego ciśnienia. Zresztą jak na dziczyznę poluję to też trzeba poczekać aż wylezie....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

Ale to prawda. Parówki są niezdrowe.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ale proszę nie o 5 czy 10 plasterków..to k..dwa jednak wiocha jest
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

a które jedzenie jest zdrowe?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

ty ....a u xawiera to masz kabanine prosto z masarni?? weź, chłopie przypatrz się z czego oni to wypakowują....z takiego samego plastiku z duuuuzą ilością konserwantów jak cala reszta sklepów, z ta różnicą ,ze tam się tym tak nie chwalą i wszystko ładnie wyeksponowane ...a jak czegoś brak i trzeba otworzyć nowa wędlinę to wtedy nie ma rady trzeba przy kliencie sięgnąć po kawałek zafoliowanej wędlinki .....
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

chciałem 30 było zamówić 20 - ehh nigdy sie nie nauczą
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

to po co sprzedają skoro szkodliwe ? :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ludzie jak nie chcecie nie kupujecie. Przecież nikt nikogo nie zmusza do robienia zakupów w tym czy w innym sklepie. To raczej slaby temat na forum. Jednemu się podoba, drugiemu nie. Jeżeli coś jest źle skasowane czy nabite to reklamuję i tyle ale nie roztrząsam tego na forum.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 8

Alkohole i papierosy tez są szkodliwe,wszędzie ich pełno.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

ale właśnie oni chcą kupić, a ekspedientki komentują.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Robie tam tez zakupy , ale to jest mega przesada , dwie panie obsluguja a trzy rozmawiaja obok tak jakby niewidzialy ze kolejka ma ponad 15 osob , ? nieraz wychodzilam z tego sklepu i widzialam ze niektore panie pracuja tam za kare !!!!!!!!! jak pani w kwiaciarni obok
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie zgodze się .nie wszystkie wyglądją jak za kare !sa panie które pracują z usmiechem na twarzy .ale wy oczywiscie stojąc w kolejce potraficie nawet obsmarowac ludzi!wyyyy doskonali we wszystkim baninianie!
jak ja coś mam do kogoś to mówie prosto w oczy a wy tej odwagi co nie którzy nie macie !więc w czym rzecz ?za plecami kazdy potrafi obsmarować a potem wejść do sklepu i udawać takiego milusi .nie rozumiem wogóle po co jest to forum,dla ludzi fałszywych bo nic innego powiedzieć nie można.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 10

I tak jesteś zwolniona więc sie nie podniecaj,zrobimy porządek na mięsnym dosyć dyktatury kocmołuchów!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tam kierowniczka powinna być zmieniona.Trzeba od tego zacząć.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bezczelne babska, powinny dostać tymi parowkami w łeb.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ludzie, do czego wy pijecie? Na forum? Złożyć oficjalna skargę i tyle, naprawdę zapewne pomoże wam zapewne wylewanie tu swoich żalów. Nie podoba się to nie róbcie tam zakupów, proste. Osobiście wole robić zakupy właśnie tam, przynajmniej wspieram polskiego przedsiębiorcę a nie kolejny zagraniczny moloch.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bo ludzie mysla ze jak się przyjdzie po 3 plasterki wędliny to im ekspedientka w d...wejdzie. Tak samo w przychodni
I banku. Ciągle źle...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 10

ciekawe co to za ludzie ktore nie potrafią podejść do kierowniczki tylko d*pe obrabiac na forum.!!!!!!!!!!!!!!
tak pitolą a i tak przychodzą na zakupy i myślą ze swoje dyktatury wprowaszą
żałosne forum
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Ludziom się w tyłkach poprzewracalo. Wymagania w sklepach co do obsługi z kosmosu. Ale jak klient niemiły to ok i sprzedawca musi być wyrozumiały i wszystko znosić. Trochę szacunku dla sprzedawców którzy z klientami też często lekko nie mają
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 7

Inne tematy z forum Banino

przedszkole (21 odpowiedzi)

Miszewo nowo otwarte przedszkole w Miszewie zaprasza chętnych na dni otwarte w środę od godz 14...

Taras z desek kompozytowych - (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma taras z desek kompozytowych? Polecacie jakieś konkretne firmy? Jak deski się...

edukacja domowa (80 odpowiedzi)

Czy ktoś w Baninie prowadzi edukację domową swoich dzieci?

do góry