Widok
Nie robię zakupów u nich od pół roku. Pomijam, że często miałam na etykiecie zupełnie co innego niż w środku. To przebolałam. Pomyliły się i tyle. Ostatni raz jak byłam u nich akurat z córką, poprosiła mnie o parówki. Pytam więc panią, które mają najwięcej mięsa lub są z szynki i bez glutaminianu sodu. I słyszę od jednej z ekspedientek: "och te mamuśki, tyle się mówi o szkodliwości parówek, a one swoje. Trują te biedne dzieci." Moje dziecko spojrzało na mnie z wyrzutem, a ja podziękowałam za zakupy. Od tamtej pory jako wyrodna matka nie chodzę tam
ty ....a u xawiera to masz kabanine prosto z masarni?? weź, chłopie przypatrz się z czego oni to wypakowują....z takiego samego plastiku z duuuuzą ilością konserwantów jak cala reszta sklepów, z ta różnicą ,ze tam się tym tak nie chwalą i wszystko ładnie wyeksponowane ...a jak czegoś brak i trzeba otworzyć nowa wędlinę to wtedy nie ma rady trzeba przy kliencie sięgnąć po kawałek zafoliowanej wędlinki .....
nie zgodze się .nie wszystkie wyglądją jak za kare !sa panie które pracują z usmiechem na twarzy .ale wy oczywiscie stojąc w kolejce potraficie nawet obsmarowac ludzi!wyyyy doskonali we wszystkim baninianie!
jak ja coś mam do kogoś to mówie prosto w oczy a wy tej odwagi co nie którzy nie macie !więc w czym rzecz ?za plecami kazdy potrafi obsmarować a potem wejść do sklepu i udawać takiego milusi .nie rozumiem wogóle po co jest to forum,dla ludzi fałszywych bo nic innego powiedzieć nie można.
jak ja coś mam do kogoś to mówie prosto w oczy a wy tej odwagi co nie którzy nie macie !więc w czym rzecz ?za plecami kazdy potrafi obsmarować a potem wejść do sklepu i udawać takiego milusi .nie rozumiem wogóle po co jest to forum,dla ludzi fałszywych bo nic innego powiedzieć nie można.
Ludzie, do czego wy pijecie? Na forum? Złożyć oficjalna skargę i tyle, naprawdę zapewne pomoże wam zapewne wylewanie tu swoich żalów. Nie podoba się to nie róbcie tam zakupów, proste. Osobiście wole robić zakupy właśnie tam, przynajmniej wspieram polskiego przedsiębiorcę a nie kolejny zagraniczny moloch.