Widok

Mebelki z IKEA

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Co sądzicie o mebelkach dla dzieci z IKEA?

Zastanawiam się nad kupnem łóżeczka SNIGLAR 99zł, drewniane, okrągłe szczebelki, materac można ułożyć na 2 poziomach:)

Czy któraś z Was może powiedzieć coś na temat pościeli do łóżeczka z Ikei? Mają spory wybór a ceny konkurencyjne.

Myślałam o łóżeczku Drewex, ale są droższe, a dużej różnicy chyba nie ma?

Będę wdzięczna za Wasze opinie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja mam to najtańsze łóżeczko z ikei i jak dla mnie niczym się nie różni od innych. Z tymże nie ma wyciąganych szczebelków, ale dla mnie to akurat nie problem.
A czy te wyjmowane szczebelki są w ogóle potrzebne?
wyjmowane szczebelki musza byc w łóżeczku !!
gdy dziecko zaczyna wyłazić górą to trzeba szczebelki wyjąć by wylazilo dołem i nie poobijało sobie głowy i innych czesci ciała wypadając górą

ja nie mam wyjmowanych...jak mi Miśka spróbuje wyleźć górą to pójdzie spać do "dorosłego" łóżka po prostu

mebelki z Ikei dla dzieci jak dla mnie sa super...cenowo przystępne, fajne wzornictwo
ja mam Hensvika akurat i Krittera
łóżeczka nie mam więc się nie wypowiem ale one chyba mają tylko 2 stopniową regulację a nie 3 stopniową jak inne

pytasz o pościel czy wypełnienie??
o wypełnieniu nic nie powiem ale pościel kupuję, fajna mięciutka bawełna, super kolorki, cena o niebo przystępniejsza niż Drewexy i Feretti a jakościowo wcale znacznie nie odbiegają wg mnie
kupuję też prześcieradełka i kocyki

w ogóle Ikea ma wg mnie bardzo fajne produkty dla dzieci
Upatrzyłam łóżeczko Klupś, bo rzeczywiście w Ikea niestety nie ma wyjmowanych szczebelek i nie ma 3 stopniowej regulacji:( Ale nad pościelą rzeczywiście się zastanowię;)
Nie wiem czy wybrać materac z Ikea czy też kupić jakiś z atestem pianka-kokos-gryka?
cena pościeli chyba niewiele się różni od tej z drewexu :) mam i tą i tą i za ikeę zapłaciłam 45zł (taka bawełna z satynką-super miła) a za drewexu 55zł. Tylko ta posciel z ikei niewymiarowa jest :/
chcesz to podeślę Ci linka do sprzedawcy z allegro-wyrko z klupsia z szufladą i materacem i przesyłką za 277zł, taniej chyba nigdzie nie ma :)
no to ja ślepa jestem jakaś...bo ta z Drewexu co mi się podobała kosztowała 99 zeta :(
a to moze Wiperku są różne ceny? Bo ja tylko jedną byłam zainteresowana-kupiłam tą z kolekcji Duck :) śliczna kaczuszka i ona właśnie byla za 55zeta-tzn poduszka i kolderka.
Okruszku czy mogę prosic linka do tego sprzedawcy. Moj mail:
bagieneczka@tlen.pl
to już tu zamieszczę, może komuś się przyda :)

http://www.allegro.pl/item1027672784_klups_lozeczko_radek_ii_sosna_szuflada_materac.html
tzn KOMUŚ oprócz Moniki :)
aaa widzisz...to stara kolekcja więc może ma niższe ceny...ja mam z tek kolekcji akurat rożek...kupowany jeszcze dla MIśki
ja mam łóżeczko drewexa ale nie mamy wyjmowancyh szczebelek tylko opuszczany boczek...
co do mebelków z ikei mamy biurko, komodę i stolik. oprócz stolika reszta się trzyma super. ze stolika "farba" odeszła w jakże dziwny dla mnie sposób razem z zamknięciem od chusteczek, razem z tym klejem

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Szkola podstawowa nr 60 i nr 77 (3 odpowiedzi)

Prosze o opinie rodzicow, ktorych dzieci chodza do tych szkol. Co Wam sie podoba, co nie, jakie...

krem nawilżający do twarzy (45 odpowiedzi)

Jaki krem jest dobry bo nie wiem jaki kupić używałam garniera ale mi nie służy i teraz mam taka...

Gdzie w góry z dzieckiem na wakacje-miejsca godne polecenia (177 odpowiedzi)

Jak co roku chciałabym pojechać na urlop w góry. Byle nie do Zakopanego- tam byłam już wiele...

do góry