Widok
Mebelki z IKEA
Co sądzicie o mebelkach dla dzieci z IKEA?
Zastanawiam się nad kupnem łóżeczka SNIGLAR 99zł, drewniane, okrągłe szczebelki, materac można ułożyć na 2 poziomach:)
Czy któraś z Was może powiedzieć coś na temat pościeli do łóżeczka z Ikei? Mają spory wybór a ceny konkurencyjne.
Myślałam o łóżeczku Drewex, ale są droższe, a dużej różnicy chyba nie ma?
Będę wdzięczna za Wasze opinie?
Zastanawiam się nad kupnem łóżeczka SNIGLAR 99zł, drewniane, okrągłe szczebelki, materac można ułożyć na 2 poziomach:)
Czy któraś z Was może powiedzieć coś na temat pościeli do łóżeczka z Ikei? Mają spory wybór a ceny konkurencyjne.
Myślałam o łóżeczku Drewex, ale są droższe, a dużej różnicy chyba nie ma?
Będę wdzięczna za Wasze opinie?
ja nie mam wyjmowanych...jak mi Miśka spróbuje wyleźć górą to pójdzie spać do "dorosłego" łóżka po prostu
mebelki z Ikei dla dzieci jak dla mnie sa super...cenowo przystępne, fajne wzornictwo
ja mam Hensvika akurat i Krittera
łóżeczka nie mam więc się nie wypowiem ale one chyba mają tylko 2 stopniową regulację a nie 3 stopniową jak inne
pytasz o pościel czy wypełnienie??
o wypełnieniu nic nie powiem ale pościel kupuję, fajna mięciutka bawełna, super kolorki, cena o niebo przystępniejsza niż Drewexy i Feretti a jakościowo wcale znacznie nie odbiegają wg mnie
kupuję też prześcieradełka i kocyki
w ogóle Ikea ma wg mnie bardzo fajne produkty dla dzieci
mebelki z Ikei dla dzieci jak dla mnie sa super...cenowo przystępne, fajne wzornictwo
ja mam Hensvika akurat i Krittera
łóżeczka nie mam więc się nie wypowiem ale one chyba mają tylko 2 stopniową regulację a nie 3 stopniową jak inne
pytasz o pościel czy wypełnienie??
o wypełnieniu nic nie powiem ale pościel kupuję, fajna mięciutka bawełna, super kolorki, cena o niebo przystępniejsza niż Drewexy i Feretti a jakościowo wcale znacznie nie odbiegają wg mnie
kupuję też prześcieradełka i kocyki
w ogóle Ikea ma wg mnie bardzo fajne produkty dla dzieci
to już tu zamieszczę, może komuś się przyda :)
http://www.allegro.pl/item1027672784_klups_lozeczko_radek_ii_sosna_szuflada_materac.html
http://www.allegro.pl/item1027672784_klups_lozeczko_radek_ii_sosna_szuflada_materac.html