Widok

Meble do pokoju niemowlaka

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Chciałbym się zapytać gdzie kupowałyście mebelki do pokoju swoich pociech? Klupś, drewex, ikea? a może coś innego?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ikea te systemy modulowe polecam u nas sie sprawdzaja juz rok czasu teraz przy szalonymm dwulatku
Ja zamówiłam takie:
http://baby-design.com.pl/Meble/Zestawy-mebli/Fino-pokoj-z-lozeczkiem-120.html
ale nie wiem, jeszcze czy będę zadowolona bo będą dopiero za 3 tygodnie.
Łóżeczko kupilam uzywane na allegro. I do dzis jestem bardzo zadowolona, chociaz super tanie nie bylo. Ponad 300 pln. Ale takie mi sie spodobalo ;)
Moge tylko doradzic zeby kupic jak najwieksze. I zeby nie skrzypialo :) (tak mialam z turystycznym)
My łóżeczko kupilismy Klups - model z którego pózniej robi sie tapczanik wiec starcza na dluzej
Na poczatku miałam dwie małe komody na ubranka, które dostałam od rodziców (akurat zmieniali meble)
Nową komodę i szafę z Ikei (ale nie dziecięce tylko normalne duże)
Przybornik z szufladami tez ikea
niski regał i stolik - teoretycznie ikea ale jest on z mojego starego pokoju

Teraz szykujemy się do zakupu duzego regału bo na tym małym brakuje juz miejsca i chyba znowy bedzie ikea.

Jakoś nie znalazłam nic w mebelkach typowo dziecięcych co by mi się bardzo spodobało - postawiłam na proste, jasne meble a pokój ozywiłam dodatkami kolorowymi.
wg mnie meble dla niemowlaka to trochę strata kasy tym bardziej ze sa strasznie drogie te ladne i porządne ,
wystarczy łożeczko i komoda/szafka na ciuszki jak dziecko ma 2-3 lata i tak trzeba znów przeorganizowac pokój a potem jak ma 6 to jeszcze raz bo szkoła i trzeba biurko a potem jak ma 10 lat to znow zmiana bo te co ma sa juz za małe i pewnie nie będzie chciał juz nic z typowo dzieciecych klimatów ...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
witam wiem ze to rok temu pisałaś ale chciałam zapytać czy jesteś zadowlona z tych mebli?
Kupiłam tutaj http://sklep.meble-wisad.pl/206-meble. Świetna jakość, funkcjonalne, co najważniejsze drewniane. Dostawa sprawna, obsługa klienta miła i profesjonalna.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Przedszkole Centrum Inspiratio Gdynia - proszę o opinie (5 odpowiedzi)

Czy jakaś mama dawała tam swoje dziecko? Drogie Mamy, macie jakieś opinie?

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (137 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Jaki wozek wybrac? (82 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

do góry