Widok

MediTech Sp.zo.o Gdynia

Słyszał ktoś, coś o tej pracy ??? Telefonistki w firmie MediTech Sp.z.o.o Kamienna Góra. I Armii Wojska Polskiego 30. Nic a NIC nie ma o tej firmie w internecie! Wie ktos cos na ten temat?? Prosze o odpowiedź.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Hej, niestety nic nie wiem o tej firmie, ale jutro idę na rozmowę i też bym chciała dowiedzieć się czegoś o nich.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
NIc nie można znaleść :( a na która jedziesz na rozmowe ??? może 12.30 i długość spotkania 2 godziny ???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
sorki Ty już dziś idziesz , ja jutro daty mi sie pomyliły , jesli możesz prosze napisz jak było na rozmowie i co i jak :) z góry dziękuje Magda
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5386976 na forum coś tam piszą na ten temat, sama byłam umówiona kiedyś do tej firmy i też na 12.30 i miało trwać ok 2h. Odrazu jak wysłałam maila do nich z CV to po 5 minutach już był telefon odnośnie rozmowy. Jednak ja nie stawiłam się. A później przeczytałam ogłoszenie na trojmiasto.pl że jedna dziewczyna pisała że odradza tą firmę.
moja koleżanka tam pracuje od dosyć dawna.. ja byłam na rozmowie w październiku, miałam zacząć pracę od listopada i mieli zadzwonić jednak telefonu jak nie ma tak nie było.. ;/ jeśli chodzi o zarobki to jest to 8zł/h a nadgodziny 12zł/h więc spoko, rozmowa trwa kilka minut szefowa mówi o zarobkach i o pracy jak to wygląda, później idzie się na przeszkolenie i godzinę patrzymy jak ktoś wykonuje telefony, a kolejną godzinę my dzwonimy i zapraszamy ludzi na spotkania do hotelu. Co godzinę jest 5 min przerwy i to chyba tyle ;))

ja akurat jestem w kryzysie i biorę każdą pracę.. strasznie mi zależało na tej pracy, ale coś czuję, że nie zadzwonią :( koleżanka narzeka, że jest strasznie nudno, trzeba się na to przygotować :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
wszytsko co wyzej to prawda , ja tam pracuje 3 miesiace i nie narzekam jest super ale czasem mozna usnac hehe.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
trzymajcie się z daleka od tej firmy - to oszuści i naciągacze. Sprawą już zajmuje się Urząd Ochrony Konsumentów. Jest też cała masa zgłoszeń od osób poszkodowanych na policję.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 5
Mam pytanie do slimaczek . czy firma działa na terenie całego kraju?
Jakieś dowody czy tylko plujesz gdzie popadnie?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
To nie prawda
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 8
Dzisiaj bylam na "pokazie" zdrowej żywności. Jakiś arogancki Niemiec wciskał ciemnotę o uzdrawiających fiolkach,patelni, która smaży i rozmraża i podjąl nieewidencjonowany przychód gotówki. Obrażał nas, Polaków mówiąc o autostradach zbudowanych przez Hitlera, "wypasionych" kościołach w najmniejszych polskich miasteczkach oraz ludziach, którzy finansują takie budowle zapominając o swoim zdrowiu. Obiecanych nagród nie było zaś po 10-minutowej przerwie prelegent sprawiał wrażenie między naćpanym lub nawąchanym i bardzo niegrzecznie wszystkich uczestników/bardzo starzy ludzie/ spotkania uciszał. Zapytana po co ta przerwa tłumaczka skwitowała "żeby była".
Nieprawdopodobne chamstwo i wbrew prawu. Szybki deal, dobry deal? Nie pozwólmy!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
wczoraj też byłam na takim pokazie z udziałem niemca i od początku obrażał nas wszystkich,a potem pani zadzwonił telefon i pani wyszła,ale już nie pozwolił jej wrócić.Ja myślałam ,że wyciszyłam telefon ale jednak zadzwoni więc wyszłam.Oczywiście nie pozwolił wrócić.Jedna z pań wwyszła do toalety no i oczywiście nie mogła wrócić.Sprzedawał jakieś jonowe materace po 1800zł i jak nikt nie zechciał kupić wpadł w szał zaczĄŁ ludziom ubliżać zakończyło się spotkanie wyzywając się wzajemnie ,a o obiecanych prezentach nie było mowy.Czy takie namawianie ludzi przez telefon jest legalne,bo do mnie prawie każdego dnia ktoś proponuje jakieś spotkanie.Tak z ciekawości byłam chyba ze cztery razy,ale takieGO ZACHOWANIA PREZENTERA NIE WIDZIAŁAMTERESA
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dobrze,że ktoś już był na takim spotkaniu wiem co mnie czeka gdybym miała zamiar iść bo zaproszenie przez telefon niewiele mówi
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
kupiłam matę z kamieniami mineralnymi w tej firmie nic nie mogę znależć odnośnie tej maty, która jest bardzo droga czy to nie jest oszustwo.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Wystarczy żądac paragonów fiskalnych. Skończy się handel na ludzkiej naiwnosci.
ja tez wybralam sie na takie spotkanie, kupilam ten masakrycznie drogi materac( na poczatku 5800, pozniej zbijal cene zeby kogos naciagnac i spuscil na 2500), dostalam niby w prezencie odkurzacz ktory podobno w niemczech kosztuje 1800 euro u nas ponad 7 tysiecy zlotych, nie mowiac o tym ze na internecie znalazlam identyczny za 43 zlote, kolejnym prezentem byly noze na ktorych nie zostaje zaden slad, jakas antybakteryjna raczka itd, powiem krotko: JEDNO WIELKIE OSZUSTWO! Dalam sie naciagnac i tyle. Gosc, ktory prowadzil prezentacje nie chcial podac awojego numeru telefonu zeby w razie czego mozna sie bylo z nim skontaktowac, oczywscie zadnego paragonu, nic. Chyba warto zglosic to na policje.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Popieram tą ocenę firmy bo ja tez zostałam na pokazach oszukana na ponad trzy tysiące złotych, które splłacam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Właśnie teraz czyli 2.08.2013r o godz 11:00 w Restauracji JEDYNA ul. Narcyzowa 1/8. Witomino. Ma odbyć się spotkanie związane z jubileuszem 15- lecia Firmy.Jednak zgłosili się w rejestrze 2012 r. Wstęp dla osób po 50 lat. Przestrzegam to zwykli oszuści naciągacze. To co napisane na tej ulotce (papier wszystko przyjmuje) to czysta fantazja. Zobaczcie wyżej jakie produkty dają.( jest zdjęcie ) Nie dajcie się obskubać z rent i emerytur.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 6
Nie polecam firma oszukańcza .

prezenty to pulpety za 2,41/ARO i makaron za 1,13/ARO/ gdzie obiecany był zdrowotny darmowy pakiet za 100zł.

małżeństwa i pary miały dostać 12 częściowy porcelanowy zestaw do kawy a dostaliśmy nóż z ogranicznikiem krojenia made in china
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry