Widok

Menu

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Myślę że ten wątek może się przydać przy wyborze menu. Można by tu zamieścić menu i za ile ono jest zrobione. Będzie można porównać różne cateringi.
To ja zacznę trochę pisania jest
Kotlet z piersi kurczaka z porą(jak de volai)
karkówka faszerowana
kotlet z piersi z ananasem
zrazy po węgiersku
dwa sosy
trzy surówki
rosół z makaronem -to na obiad
galantyna z pstrąga
galantyna z kurczaka
jajko w majonezie
śledzik w occie
śledzik w oleju
dzwonki z pstrąga
pstrąg wędzony
węgorz wędzony
pierś z kurczaka w maladze
klopsiki w occie
półmiski szwedzkie
koreczki w melonach
ryba po grecku
karp smażony z jabłkiem
bigos
paszteciki z barszczem
strogonof
żurek na poprawiny
karkówka w sosie tatarskim
schab z pieczarkami
kurvzak pieczony
sałatka makaronowa
sałatka z gyrosa
sałatka kalafiorowa
sałatka chłopska
no i dla chętnych była jeszcze golonka po bawarsku, myślę że nic więcej nie zapomniałam
takie menu miała moja koleżanka za 100 zł na osobę i warto dodać że wszystko było świeże , smaczne i ładnie udekorowane W piątek ryby jeszcze pływały a w sobotę już były na półmiskach
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
My mamy takie:
OBIAD:
- rosół z makaronem
- filet z kurczaka z nadzieniem
- eskalopki (schab zapiekany z pieczarkami i serem)
- zrazy wołowe, schab panierowany
kotlet mielony z pieczarkami + mięso drobiowe gotowane
- ziemniaki, trzy rodzaje surówek, kompot
deser lodowy z bakaliami i bitą śmietaną
DANIA GORĄCE:
- flaki lub strogonoff lub zupa gulaszowa z klopsikami
- filet z kurczaka grilowany w sosie 4 sery + makaron lub szaszłyk + frytki
- kluski śląskie z sosem pieczarkowym + karczek pieczony lub kurczak faszerowany
- ryba w sosie cytrynowo maślanym + ryż lub gołąbki
- barszcz czerwony z pasztecikami lub krokietami
Tort piętrowy (z bitą śmietaną)
PRZYSTAWKI:
- śledź w sosie słodko-kwaśnym
- śledź marynowany z cebulą
- ryba z warzywami w zalewie słodko kwaśnej
- rolada z karczku, rolada z boczku, sos czosnkowy
- wędlina do dekoracji
- schab nadziewany śliwką lub morelą w galarecie
- pstrąg w galarecie, zimne nóżki wieprzowo-drobiowe
- galantyna z kurczaka, pasztet wiejski w galarecie
- sałatki trzy rodzaje
- jajka faszerowane, pieczarki konserwowe, oliwki
- pomidor, ogórek (w sezonie) lub papryka, ogórek konserwowy
- kawy i herbaty bez ograniczeń
- słodycze, chleb weselny
- owoce sezonowe
Ciasta:
- sernik z brzoskwinią
- ciasto makowe
- biszkopt z kremem, brzoskwinią i galaretką
- jabłecznik
- ciasto czekoladowe z kremem alkoholowym
- piernik
- ciasto dnia
POPRAWINY:
- żurek z jajkiem i kiełbasą
- kapusta zasmażana + żeberka w miodzie + kopytka
- zupa gulaszowa z klopsikami lub strogonoff lub flaki
- pulpety mięsne z ryżem w sosie chińskim lub risotto z ryżem
Cena od talerzyka 200 zł
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
deczko dużo
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zmienna a gdzie takie dobre menu za 100 zł ?
image image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
To wklejam moje(przykladowe) :) W 2009 cena 120-125 zł za osobę

OBIAD
♥ Rosół czysty z bułka paryską lub Rosół z makaronem
♥ Ryż z białym sosem oraz Kurczak z rosołu
♥ Ziemniaki z zieleniną, Sos myśliwski, Frytki

Mięsa /pięć rodzajów do wyboru/:
♥ Schab panierowany z pieczarkami
♥ Pierś z kurczaka z brokułami i serem
♥ Filet z kurczaka z ananasem
♥ Kotlet de’volaille
♥ Zrazy wołowe
♥ Roladki wieprzowe
♥ Schab ze śliwką

Surówki /trzy rodzaje do wyboru /
♥ Buraczki z jabłkiem
♥ Surówka wiosenna
♥ Surówka z kapusty pekińskiej
♥ Surówka z selera z rodzynkami
♥ Surówka z pora z brzoskwinią
♥ Surówka z marchewki

Jarzyny gotowane /dwa rodzaje do wyboru /
♥ Groszek z marchewką
♥ Kalafior z wody /sezonowo/
♥ Fasolka szparagowa /sezonowo/
♥ Brokuły gotowane

DESER
♥ Lody z bitą śmietaną i owocami
♥ Owoce na paterach
♥ Kawa, herbata

KOLACJA ZIMNA
♥ Półmisek szwedzki /boczek faszerowany, karkówka pieczona, pierś z indyka/
♥ Półmisek przekąskowy /marynaty/
♥ Pstrąg w galarecie
♥ Śledź faszerowany / Śledzik tradycyjny w oleju
♥ Rolada na dziko w sosie tatarskim
♥ Sałatka grecka /lub inna/
♥ Tymbaliki drobiowe
♥Jajko w szynce ze szparagami
♥Pieczywo, Masło

KOLACJA CIEPŁA
♥ Łosoś pieczony w sosie prowansalskim
♥ Udko faszerowane w chlebie
♥ Klopsiki z pieczarkami
♥ Flaczki lub bogracz
♥ Barszcz czysty
image image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
lucy80, a gdzie takie dobre menu???
image





image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to akurat nie był żaden lokal tylko robili to kucharze w wynajętej sali z troszke małym zapleczem bo wesele było na 100 osób a oni mieli zrobione 400 półmisków i nie mogli się pomieścić
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ZUPY:
1.Rosół z makaronem - dla każdego gościa

OBIAD:
1.Kurczak w potrawce - 70% gości
2.Kotlet de'Volaille - dla każdego gościa
3.Schab pieczony z pieczarkami -70% gości
4.Karkówka w ziołach - 70% gości
5.Zraz wołowy zawijany - 70% gości
6.Ziemniaki
7.Frytki
8.Bukiet surówek na półmiskach
9.Marchew z groszkiem
10.kalafior
11.fasolka szparagowa


DESER:
1.Lody z bitą śmietaną (polewa czekoladowa)

KOLACJA:
1.Schab serwowany w maladze
2.Jajko mole na sałatce jarzynowej
3.Ryba w galarecie ( pstrąg )
4.Półmiski szweckie ( plater serów i wędlin)
5.Śledź po kaszubsku
6.Leczo po węgersku
7.Barszcz czysty z pasztecikiem serwowany po północy
8.Sałatka grecka
9.Sałatka z tuńczyka
10. Sałata caprese .
11.Pieczywo
12.Masło

145zł od osoby
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak na razie widać to jadłospisy są zróżnicowane i ceny również:) bo za najdroższy trzeba zapłacić dwa razy tyle co za najtańszy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dlaczego wybieracie takie zwyczajne menu? takie potrawy mozna zjasc na obiad. nie lepiej wybrac cos mniej spotykanego np. bazanta, pieczonego strusia, slimaki lub jagniecine.
wesele to uroczysta impreza nie na schabowego czy oklepanego de volaille
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
oczywiście że można ale wydaje mi się że większość wybiera właśnie te potrawy bo to jest polska tradycyjna kuchnia*schabowy,bigos,flaczki* a na wesele większość przychodzi właśnie dobrze się najeść, popić i pobawić no i na naszych weselach to są prawie sami Polacy:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
byłam a weselu z wykwintnym menu i ... siedziałam prawie całą noc głodna, bo nic mi specjalnie nie smakowało, dlatego na swoim weselu stawiam na dobre, swojskie jedzonko :D
[url=www.nawieszaczku.pl]image[/url]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziewczyny piszcie przy menu z jakiego lokalu to jest,bo każdy będzie wiedział od razu gdzie czego się spodziewać.Dzięki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie zgodzę się z opinią,że trochę bardziej wykwintnego jedzenia musi być mało i goście będą głodni. Byłam na weselu gdzie jedzenie było pyszne,było go dużo i nie był to schabowy z ziemniakami,którego można zjeść w pierwszym lepszym barze.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dobry pomysł na pewno pomoże w wyborze
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Weselna wódka, a na zagryzkę ślimaki :) ciekawa jestem kto by spróbował takiej mieszanki? :) Faktycznie są przepyszne, ale raczej nie przejdą na polskim weselu, nie ukrywajmy ludzie na wtedy chcą dobrze zjeść, pobawić się i oczywiście wypić "%", a będą brać się za to co jest dla nich smaczne i przede wszystkim znane :)
Poza tym wesele to chyba nie miejsce (ani odpowiedni czas) na próbowanie i poznawanie nowości kulinarnych...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z tymi ślimakami to trochę przesada,ale rosół i schabowy to ludzie mają aż za często...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
bylam na weselu w 5* hotelu i podali wyszukane dania i byly pyszne. uwielbiam odkrywac nowe potrawy, a slimaki to tylko przekaska a nie danie glowne a do tego winko...
ja u siebie planuje pieczonego strusia lub bazanta, mhhh... pychota
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie zapominajmy, że menu to tak naprawdę jak są dobrzy kucharze to możemy sobie same ustalić, wszystko kwestia ceny:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zmienna - To się nazywa weselne menu! A jakiś czas temu musiałam się kłócić na forum z dziewczyną, która twierdziła, że rosołek, kotelcik, plasterek indyka i barszczyk na koniec wystarczy z ciepłych dań na weselu trwającym od 15!!! (Adria- Rumia)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
w odpowiedzi na post pyszotki- to przykładowe I menu było serwowane przez kucharzy i praktycznie wszędzie tam gdzie chcesz gdzie jest sala a nie ma obsługi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak ktoś tak twierdzi to mi się nawet nie chce z nim gadać przecież wiadomo że Polacy lubią zjeść i ....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Strusie? ŚLimaki? buahahaha...
Robimy tradycyjne weselicho tak i więc jedzenie też bedzie tradycyjne. Smaczne i syte :) Zdając się na doświadczenie lokali biorę ich menu. A to bardziej "wykwintne" menu jak już, to jako dodatek do tradycyjnego.
image image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wiecie jak to jest jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
weżmy np ten kotlet z porą bardzo smaczny w dobrej knajpie trzeba zapłacić za obiad z nim około 100 zł wszystkim smakował a znalazł się za przeproszeniem jakiś burak i mówi cyt:co oni tam za cholerstwo do środka włożyli?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no i nic na takiego łosia nie poradzisz:) jedyne co jadł w życiu to schabowy i mielony
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie kazdy lubi eksperymentowac z jedzeniem. nie mozna ludzi do tego zmuszac . co za problem ulozy menu ktore bedzie mialo elementy swojskie i wykwintne. my bedziemy mieli duzo wegetarian i musimy wkomponowac w menu bezmiesne potrawy, ale na weselach tyle tego jedzenia jest ze sie da latwo pokombinowac
image

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no właśnie to zależy gdzie masz te wesele bo np mój kumpel był na weselu w pewnym hotelu w Rumi i obiad fakt był dobry ale do północy oprócz ciasta to nic nie było jak po północy postawili jakieś półmiski to było tego tak mało że on nic nie dostał bo siedział gdzieś w rogu a pan młody na koniec wesela jeszcze musiał coś dopłacić
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
my minimalnie eksperymentujemy: ale mamy obiadek przedłużony, a nie wesele.

przystawki- rybki wędzone z sosem i grzankami, różnego rodzaju placki (z fety, z ryby, ziołowe), sery, grzybki, korniszony, tzw przegryzki
zupka- z kurek i rosołek (osobiście uważam, że nie ma lepszej zupy)
obiadek: kaczka pieczona czymś tam nadziewana, oraz wspomniany struś
deserek- naleśnik węgierski (nadziewany migdałami i rodzynkami, polany czekoladą płonącą).

naleśnika już bym zjadła.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to faktycznie eksperymentujecie tak jakby mało pod gorzałkę ale może macie nie pijących?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
bo my właśnie bez alkoholu :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A to moje przykładowe za 165 zł:

ROZPOCZĘCIE IMPREZY
- Powitanie chlebem i solą
- Szampan

ZIMNA PRZYSTAWKA
- Łosoś wędzony podany na placku ziemniaczanym z sosem tzatziki

OBIAD
- Zupa grzybowa
- Roladki indycze nadziewane szpinakiem w sosie rokpol lub kurkowym
- Zraz wołowy
- De volaille
- Szaszłyk drobiowy
- Schabowy
- Sandacz w sosie krewetkowym
- Zestaw surówek (do uzgodnienia)
- Ziemniaki gotowane, kulki ziemniaczane (smażone)

GARMAŻ
- Tatar z łososia
- Tatar z polędwicy
- Carpaccio z łososia
- Schab z morelą w maladze
- Rolada z kurczaka w maladze
- Wędliny na platerach
- Deska serów
- Jajka w sosie tatarskim
- Łosoś faszerowany
- Pstrąg w galarecie
- Marynaty
- Pieczywo, masło

SAŁATKI
- Sałatka Grecka
- Sałatka Hawajska
- Owoce
KOLACJA
- Barszczyk czysty ½
- Rosół ½
- Łosoś gotowany
- Leczo
- Kurczak pieczony
- Kaczka faszerowana

- Około godziny 23:00 zupa węgierska oraz flaczki

- Około godziny 01:00 do wyboru: - szynka pieczona z kaszą na ostro serwowana przez kucharza
- prosię pieczone płonące z sosem pieczeniowym żurawinowo-chrzanowym i kaszą na ostro serwowane przez kucharza

NAPOJE
- Kawa herbata bez ograniczeń


tyle ze ja jeden tatar napewno wyrzuce i dam w to miejsce jakies eskalopki czy cosik takiego :)

image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
To ja również podam moje menu, chociaż miałam już wesele ;)

MENU

Danie obiadowe:
* zupa krem z borowików
* ziemniaki, ryż, ziemniaki pieczone, frytki
* kotlet devolei, kotlet szwajcarski, indyk w sosie brzoskwiniowym, zrazy wołowe, pieczeń wieprzowa (szynka, karkówka)
* zestaw surówek: sałatka z buraczka, kapusta czerwona, sałatka z kapusty pekińskiej, kalafior, marchewka z groszkiem, brokuły
* deser: lody z gorącym sosem truskawkowym

Zimne zakąski:
* schab w galarecie (ze śliwkami)
* pstrąg w galarecie
* rolada z indyka
* sałatka amerykańska
* jajko w szynce
* półmisek szwedzki
* półmisek warzyw (ogórek, pomidor, papryka pikle)
* sałatki śledziowe 3 rodzaje
* sałatka jarzynowa

Zakąski ciepłe:
* befstrogonof
* pałki z kurczaka w sosie słodko – kwaśnym
* szynka pieczona
* barszcz z pasztecikami

Napoje: kawa, herbata

Poprawiny: żurek z białą kiełbasą

Cenza 150 zł./ os. Dzieci 50%

Wszystkiego było tak dużo, ze niemogliśmy tego pomieścić do samochodu po poprawinach :) A ludzi się zajadali i mówili, że wszystko przepyszne :) A gości mieliśmy różnych, również takich bardzo wybrednych, którzy jadają w najlepszych restauracjach :)
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
z tego co na razie widać to w restauracjach wychodzi wyrażnie drożej i nie koniecznie lepiej:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak się czyta ten post to aż mnie ssie:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do lucy80

gdzie robisz to weselicho ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
już wiem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dopiero teraz doczytałam Twoje pytanie palla, ale widzę że sobie poradziłaś :)))
image image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej laski wklejajcie swoje menu i gdzie to było i za ile bo to ciekawy temat
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
troszke sie przestraszylam, bo menu ktore zaproponowano w Lukullusie za 150zl/os wydaje mi sie w porownaniu z Waszymi bardzo skromne. czy tylko mi sie wydaje?

DANIE NA CIEPŁO:
rosół z makaronem
schab w sosie kurkowym, pierś z kurczaka z pieczarkami, pieczeń wieprzowa w sosie korniszonowym, ziemniaki, zestaw surówek (2 rodzaje)

PRZEKASKI NA ZIMNO:
karkówka pieczona
kurczak na ostro
szczupak faszerowany
pstrąg w galarecie
tarina francuska
jajka Moulline
pierś z indyka nadziewana brzoskwiniami w galarecie
schab pieczony naziewany śliwkami
półmisek wedlin
polmiski z serami i owocami

BUFET SAŁATKOWY
pomidory, ogorki, salata, papryka, kukurydza, oliwki, peperoni, feta, kurczak, tunczyk, sosy salatkowe

ZUPA
żurek lub bouef strogonoff po północy

DODATKI
maslo, pieczywo

NAPOJE
kawa, herbata b.o.

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak by zestawić cenę do zawartości to nie jest tak żle ale jak widać może być lepiej:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No to i ja podam nasze menu w karczmie kczewo cena to 150zł os.

Obiad:
1-sze danie
-rosół
-ryż, biały sos
-mieso z kury

2-gie danie:
-ziemniaki, sos ciemny
-zrazy wołowe
-kotlet schabowy
-de volaile z pieczarkami
-udka
-kasztany
-pieczeń z karkówki

surówki:
-seler z jabłkiem
-kapusta biała
-fasplka, kalafior, brokuły (sezonowo)
-groszek z marczewka na ciepło
-ogórek małosolny

deser:
-owoce w galaretce z bita smietaną
lub
-lody z bakaliami

Dania zimne:
-roladki łososiowe w galarecie
-pstrąg w galarecie
-galantyna z kurczaka
-schab w galarecie
-półmiski wedlin (wędlina, pomidor, ogórek, pieczarki)
-śledz marynowany
-pieczywo, masło

sałatki:
-jarzynowa
-ryżowa
-warstwowa

Dania gorące:
-barszcz
-kurczak
-pieczarki
-leczo
-ryba smażona
-schab z serem
-udka faszerowane
-strogonow (po północy)

Ciasta domowe:
-piramida-tort weselny
-tort marczello
-tort serce-kawa
-tort orzechowy
-tort z bita smietana
-serniki
-delicje
-kokos-ananas
-toffi
-cycki murzynskie
-makowiec
-ciasto wawelskie
-fale dunaju

Kawa, herbata bez ograniczen.
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
z tego co widze to chyba tylko ja nie mam deseru:(
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja tez nie mam deseru, ale nie omieszkam wspomniec wlascicielowi, ze we wszytskich oferach jest deser :(..moze dostaniemy go gratis w prezencie slubnym :P
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziewczyny darujcie sobie te desery, one są niewypałem jak nic przynajmniej ja tak twierdze połowa gości i taki ich nie je bo po obiedzie część gości wychodzi na dymek, lepiej w to miejsce wziąść dodatkowe mięsko na obiad

image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Oj nie nie...u mnie bez deseru, to dla rodziny jak obiad bez zupy :P
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wichrowe Wzgórza -Chmielno

180zł od osoby z poprawinami (w cenie tort i ciasta)


Menu Weselne (zawsze konsultujemy z Parą Młodą )

Obiad:
-Rosół w bulionówkach czysty lub kluseczkami
-Potrawka z kurczaka tj.: ryż +białe mięso +sos słodko-kwaśny z rodzynkami +marchewka gotowana z ananasem
-Zrazy wołowe
-kaczka smażona z jabłkami
-schab na różne sposoby
-devolaje
-ziemniaki +sosy
-3 rodzaje surówki (do uzgodnienia jakie )

DESER

-legumina z bitą śmietaną lub owoce w galarecie z bitą śmietaną
Kawa i ciasta (wypieki własne )
-ciasto orzechowe
-sernik
-W-z kawowe
-i inne pyszne ciasta
Tort 3-piętrowy lub 4-piętrowy(smaki do uzgodnienia )
Zimne przystawki :

----------------------------------

-pstrąg w galarecie
-półmiski swojskich wędlin (wyroby własne)
-klopsiki rybne w zalewie
-śledziki na trzy sposoby
-sałatka z krewetek lub inna
-sałatka grecka z fetą i oliwką lub inna
-koreczki
-sałatka gyrosa lub inna
-rolada z indyka w galarecie z nadzieniem
-jajko w sosie tatarskim z łososiem i kawiorem
-pieczywo +masło +herbata +kawa
-schab z warzywami lub pieczarka z mięsem
(danie podawane na ciepło)



Po godz. 23 podajemy
-prosiak pieczony w całości z dodatkami (np.: kapustą zasmażaną)
lub Indyk pieczony w całości z sosem żurawinowym i brokułą
lub ogromne pieczone szczupaki faszerowane w całości podawane z sosem koperkowym i brokułą.



Po godz. 1 w nocy podajemy;
Po północy ciepłe danie mięsne lub rybnne (do uzgodnienia jakie)
Barszcz lub żurek lub flaczki


[b] 25.04.2009 [/b]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zainteresowaly mnie te cycki murzyńskie..Co to?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nasze wesele odbyło się w restauracji Kaszubianka w Czymanowie. Menu ustalaliśmy wpólnie z kucharzem i właścicielką lokalu :) Oczywiście zaproponowano nam odpowiednie zestawy, ale mieliśmy możliwość ułożenia menu tak by jak najbardziej Nam odpowiadało. Polecam lokal !! :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a gdzie dokladnie miała wesele?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jestem ciekawa jak wygląda menu i ile kosztuje w dobie Kryzysu :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a my musieliśmy praktycznie dwa rodzaje menu ustalić bo będzie wielu wegetarnian ( w roznych odmianach, jedni nie jedza ryb, inni jajek...) ja tez nie jem miesa wiec nie było tak cięzko ale troszkę sie napracowaliśmy :)
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
podbijam :)) dziewczyny wpiszcie swoje menu :))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
up up :P Beti ja czekam na Twoje z Adrii :P
jak cos to na maila perfectangel85@gmail.com
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Wesele

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

do góry