Widok

Miał ktoś wózek ADAMEX??

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziś oglądałam wózki i spośród wszystkich najbardziej spodobał mi się Adamex Royal, przepiękny beżowy, podobno z największą dostępną na rynku gondolą. Gondola rzeczywiście olbrzymia, długa i szeroka, do tego duża spacerówka i fotelik, możliwość montażu tych części w 2 kierunkach. Wielkie pompowane koła 14 cali, na stalowych chromowanych szprychach, dobre amortyzatory i cichy i mocny hamulec. Jedyny minus (a może nie minus??) to brak skrętnych kół.

Szczerze powiedziawszy to zachwycił mnie ten wózek, "leży mi", jakoś mi podpasował, a estetyka jego jest po prostu super jak dla mnie. Do tego cena, 1199 za cały komplet gondola + spacerówka + fotelik. Polski producent.

To będzie nasz pierwszy wózek dlatego byłabym wdzięczna gdyby wypowiedział się ktoś kto może coś powiedzieć o tym wózku, czy warto go kupować?
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Brak skrętnych kół to żaden minus,w zimie skrętne koła to żadna rewelacja
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 8
wyglądowo i cenowo - super:)
znalazlam go online,ale ze wszystkim 1329, gdzie mozna go znalezc za 1199?
image

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Najważniejsza w wózku jest duża ,wygodna i dobrze osłonięta gondola i aby się dobrze prowadził przez nasze "odśnieżone" chodniki ;) ,ja nie miałam akurat tego wózka o którym piszesz ale zwykły gondolowy,bez skrętnych kół i był 100 a nawet 200 razy lepszy jak te ze skrętnymi kołami,w zimie mijałam mamuśki walczące z wózkiem ze skrętnymi kołami ,ja szłam "na luzie" a nie jedna walczyła z zaspą ( nawet przy zablokowanych kołach) ,skrętne koła są wygoda ale niestety nie w zimie.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
przeciez skretne koła mają możliwość blokady wiec nie widze problemu,żeby poruszać się nim po śniegu ,ja tam nie narzekałam
image
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3
My mielismy Roana marite - bardzo podobne parametry i bylismy zadowoleni - po wszystkich wertepach dawał rade :) I cenowo chyba tez podobnie :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
No właśnie, to chyba ten sam producent?
image
Witam!
Kochana ja też zakochałam się w tym wózku... i żaden już mi się nie podoba... Proszę powiedz - kupiłaś go? Fajny jest? Bo nigdzie go w sklepie nie widziałam i muszę zadecydować online :)
Pozdrawiam i GRATULUJĘ Zuzi :)
wózki z Adamexu to dziadostwo które kupują ruscy i Ukraińcy wiem bo tam pracuje ja osobiście polecam implast poznań
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 19
Ja mam wózek z adamexu Quatro 3.Kupiłam 3w1.Narazie wykorzystuje głęboki.Kupiłam go przez internet nie widzac go na zywo.Wybrałam go ze wzgledu na wyglad. Głeboki jest ciężki. Stelaż (kola)do tej pory składa mi mąz, gdyz sama wiele razy próbowałam i nigdy mi się nie udało. Wózek skręca coś w 1 stronę jak go się prowadzi.Po wypraniu materiału lekko zeszła siwa lamówka wykończająca budę.(Mam kolor zielny).
Fotelik jest porażką dobrze, że pożyczyłam sobie inny od bratowej.Pisze ze jest od urodzenia.Zal mi dziecka było, gdyż on prawie w nim siedział!!!!!Teraz ma prawie 5 miesiecy i dopiero go zaczelam uzywac.Spacerówki nawet nie otwierałam wiec nie wiem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mam wozek ze skretnymi kołami innej firmy(jedo)i zima blokowałam koła i jezdziło sie bardzo dobrze,bez problemów.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
Moje dziecko zapewne jest zachwycone wózkiem Cosmos.Wyraża to uśmiechem gdy wybieramy się na spacer.Niestety jakość uszycia pozostawia wiele do życzenia mam wrażenie,że zaraz się rozleci.Wszystko mało estetycznie uszyte.Dwa tygodnie temu moja siostra kupiła Cosmos,a dla swojej dzidzi i jest uszyty perfekcyjnie i dlatego polecam go wszystkim.Może zaczęli dbać również o jakość estetycznego szycia.Zuzanna
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Skradziono mi samochód po marketem w bagazniku był wózek cosmos.Tego wózka nie żałuje był kiepsko uszyty,niechlujnie,wszystko się pruło i ten zielony kolor,ohyda,nie polecam powinni zmienić wykonawcę tego badziewia.Czy oni nie rozumieją,że jakość jest ważna.Jednym słowem syf.
Co ja tu czytam,syf?Moj jest idealny prawie czarny z pomaranczowym COSMOS ale dopiero kupiony i ogladałem dokładnie uszyty super.Jest nadzieja się nie rozleci.Polecam jakośc poprawiona.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
jakosc wozka moze i poprawiona, fotelika niekoniecznie
ludzie, jesli zalezy Wam na zyciu swoich dzieci kupujcie foteliki z testami, atest to jedno wielkie go'wno! to, ze fotelik przechodzi atest nie oznacza wcale, ze jest bezpieczny, wrecz niektore modele sa niebezpieczne
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja mam makalu quatro iiii jeszcze niedawno poleciłabym go szczerze, teraz juz nie koniecznie jezdziło sie ok ale stelaz nie wytrzymał i w 4 miejscach trasło pospawalismy i zobaczymy czy wytrzyma, niestety brak pmozliwosci dokupienia stelaza samego
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja kupiłam wózek Adamex Mars i jak narazie jestem zadowolona. Mam nadzieje że nie zmienie zdania. Dobrze wykonany wózek wysoki,skórzana rączka, lekki ,mały po złożeniu, duża gondola.
Tak, kupiłam ten Adamex Royal Classic, super się go używało, minął już rok. Z minusów to:
- za ciężki, nie wyobrażam sobie wnoszenia go po schodach, ja na szczęście mieszkam na parterze
- teraz musiałam go zmienić ze względu na krótkie oparcie w spacerówce. Nie spodziewałam sie że moje dziecko będzie takie wysokie.
- nie prałam go więc nie wiem jak po praniu;p

Strasznie żałuję że już nie mogę używać tego wózka, przerzucilam się na parasolke i masakra - człowiek szybko przyzwyczaja się do dobrego... brakuje mi wielkich kół z Adamexa, wyjście na spacer to teraz udręka:-/ Adamex sam sie prowadził, a w koszu na zakupy mieściły sie 2 zgrzewki wody i 5 kilo ziemniaków... teraz nie mam co o tym marzyć.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://tablica.pl/oferta/wozek-2w1-ID2sqSt.html#146297fdd5;r:2;s:287 sprzedam !!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
zamierzam kupić ten wózek i jak kolejne miesiące? Nadal jesteś zadowolona?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Tabletki do zmywarki. (71 odpowiedzi)

Własnie zamontowali mi w kuchni zmywareczke,chce kupic tabletki do mycia ale jest tak duzy...

nietrzymanie moczu po ciąży (29 odpowiedzi)

Słuchajcie czy któraś z Was miała po porodzie problem z nietrzymaniem moczu?

Czy da sie wyzyc za 2000 zl (47 odpowiedzi)

Czy da sie wyzyc za 2000 zl juz po oplatach ? Jedynie paliwo do auta trzeba w to jeszcze wliczyc....

do góry