Widok

Mialo byc

...ale KIEDY zrezygnujesz. O.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szarlatanie

Czemu pod przykrywką pomagania ludziom w stawaniu się dość stukniętymi chcesz ich bić? Czemu chcesz używać gumowego młotka? Czy tego naprawdę chcesz? A może chciałbyś tak po prostu ich bić i nie gumowym lecz stalowym młotem tylko nie potrafisz się wyrwać z kajdanów wszech obecnej moralności. Wyrwij się z tego więzienia i zrealizuj swe prawdziwe pragnienia.

Precz z doktorkiem

Niech zyja alternatywne metody leczenia :-)
Polecam gumowy mloteczek dla zbyt malo stuknietych :-)

I

na deser

.

mam nadzsieje że korekta dotarła , bo u mnie cos nie tak ; maze korrrrektorem po ekranie i ciągle mi się wyświetla w innym miejscu bład ; może jednak po łaczach to wyszł tak jak należy hi hi hi hi
a tak poza tym pytanie do wszystkich gdzie można dostać to co bym chciał - bo szukam i nie ma , nawet poza gdynią :( - no jest w jednym miejscu lecz ..... ehh
może bedzie jeszcze inna

piguła

korekta ; miało byc napisane "część ciała"

pigula

różowa?
czy chodzi o czśc ciała?
jestem

Ktoś powiedział doktorek?

Sssassasssasssssaa…

Zaczynam Was leczyć robaczki...

Niech no doktorek się ujawni
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Różowa dla stworka :)

Stworek

Ja tam bym ich wyslal na kosmodrom

Stworek

wlasnie wpadl na pomysl, ze w celu leczenia osob w bardzo juz duzym stopniu pozartych przez szarosc, nalezy na ulicach zamontowac nie pasywne bajkomaty, lecz podejmujace precyzyjnie nakierowane dzialania ofensywne bajkomioty.

Aaaa!

Bach!
Bumbumbumbumbumbum!
Ciach!
Turluturluturluturlu...
Trrrrrrach!!!
Lup!
Chlast!
Chlup!
Mniam...

Stworek

nie

Aaaaaaaaaaaaaa

Laaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!
Aaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!
AAAAAAAAAAAAAAA!!!!!
AUUUUUUUUUUUUU!!!!!
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!
Ajajajajajajajaj!!!
AAA!
O.

a tam

cicho

Niech

prezydent cos obieca

Ksiega skarg i zazalen

Najwiecej na murach miasta jest nazw klubow sportowych. Arka... Lechia... W sumie nic dziwnego, wszystkie graja tak, ze nic tylko sie pozalic.

A co z takimi

drogi Ministrze, ktorzy spisuja swoje sny tuz po przebudzeniu, zeby im tylko nic nie ucieklo? Znaczy sie migaja sie, tak?
A co z bajkomatami? Kiedy jakis zostanie zainstalowany w trojmiescie? Czekamy i czekamy!
Wiesz, Ministrze ja mysle ze za Twoimi plecami kwitnie czarny rynek. Koszmarkow. Mozna nabyc koszmar dowolnego ksztaltu, koloru i o roznym wspolczynniku przerazliwosci, nie dla siebie rzecz jasna, ale dla znajomych, kolegow, przyjaciol, wspolmalzonkow, eks-, tesciowych, szefow etc. To zloty interes i siedzi w nim sporo ciemnych typow.

I co, Kiszczak?

Podobno ja to Ty, a Ty to ja. Ale to niemozliwe nawet jesli siedzimy w jednej glowie...tak mysle, bo nawet nie wiem jak smakujesz.

SHADOWLAND! PLK KISZCZAK! SHADOWLAND! PLK KISZCZAK! SHADOWLAND! PLK KISZCZAK! SHADOWLAND! PLK KISZCZAK!

SHADOWLAND - PRYWATNY PARNAS PULKOWNIKA NA STRONIE TECZKI. CZEKAM NA WASZE WIERSZE.
WASZ WIESZCZU.

Taaak.

Stworek widzi tu pewien problem, bo nie ma to jak powiedzieć komuś: postrzegaj mnie tak jak pragnę być postrzegany bo jak nie to jesteś...( stwór bezduszny) Równie dobrze Stworek może powiedzieć: Dostrzeż duszę w mej masce, bo inaczej okaże się że nie posiadasz żadnej wrażliwości.
I jeszcze jedna rzecz: nie wspominaj przy Stworku o organach wewnętrznych jeśli chcesz zachować je w całości.

Inne tematy z forum Hydepark

Jak sprawić, by nauka przedszkolaka była interesująca? (4 odpowiedzi)

Próbuję zorganizować zajęcia dla mojego dziecka, ale wydaje mi się, że szybko traci ono uwagę....

Grajdołki (35 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

GODZINA ŁASKI (7 odpowiedzi)

8 grudnia między 12 a 13 Matka Boża, objawiając się w Święto Niepokalanego Poczęcia, 8 grudnia...

do góry