Widok

Mialo byc

...ale KIEDY zrezygnujesz. O.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Terapeuta

ale przeciez wiesz, ze nie ma duchow. Nie ma zadnych duchow. Nikt nie robi UUUUUU...

Oj, przepraszam!

Pomylka. Slowa kierowane do Vlynx mialy byc do Fanny! Podobnie piszecie, straznicy moralnosci. Moze jestescie ta sama ossoba....

Zabko

Wszystkie odpowiedzi czekaja w pubie. Pub znajdduje sie na ulicy Mariackiej, tuz obok kosciola. Jesli stesknilas sie np. za Kiszczakiem, tam go spotkasz.

Jaki byl

plan Proroka?

Poprosze pigulke

na rozkojarzenie. Tylko zeby miala jakis mily smak. Np. watrobiany.

kocham

KOCURKU MÓJ NAWET NIEWIESZ JAK JA BARDZO CIEBIE KOCHAM !!!!!!!!!!
ZATOPIŁEM SIĘ W TWOICH ZIELONYCH KOCICH OCZKACH
FRANEK

łłłłeeeeee

szukam nowej dziewczyny ta jush mnie niekocha ::))))
franek

Stworku...tylko,ze kiwdulowe slowa sa prawdziwe i nie maskowane!Tak samo ,jak KiwdulNNeb sie nie maskuje-bo kazdy myslacy zna

pancerza nie posiada...dlatego tak latwo go zranic... A jezeli odbierasz go inaczej...jestes takim samym bezdusznym stworem, ktorych pelno w wirtualnym swiecie i w rzeczywistosci realnej...Przykre to....Trzymaj sie cieplo....i patrz w serce...nie w mylne powloki....

Franek

Nie przejmuj sie mnie tez nikt nie kocha.

NEFERNEFERNEFER prosze napisz do mnie z nowego nr sms'a....bo juz nie wiem czy dobrze Ci wysylam wiadomosci i sms'y....mam

ktory jest twoj wlasciwy....PROSZE.

Stworku rozmazany

Płacisz go w snach transferowych. Uiszczasz za każdym razem gdy budzisz się i nic z nich nie pamiętasz.
Koszmarów nie pobieramy - nie mają żadnej wartości w kantorach wymiany pragnień. W zamian z budżetu ministerstwa oferujemy życzenia zdrowia szczęścia i pomyślności. Czasem je spełniamy. Czasem nawet prezydent spełnia swoje obietnice wyborcze. Książka skarg i zażaleń jest na murach miasta. Lubisz pomalowane ściany? Mniam.

do cool m

mieszkam tam gdzie mieszkalem, dzwon jak masz jeszcze moj telefon!spotkanko?why not?:)

CRASS

hie hie...ale znajomosc angielskiego...jestem pod wrazeniem:).....wyslalem maila....zadzwonie....jakos...hm....kiedy mozna cie zlapac w domu???

...

dlaczego tak daleko. reszta da sie zmienic

Stworek=Kiszczak

bez pardonu
a jesli nie to moj blad.

Taaak.

Stworek widzi tu pewien problem, bo nie ma to jak powiedzieć komuś: postrzegaj mnie tak jak pragnę być postrzegany bo jak nie to jesteś...( stwór bezduszny) Równie dobrze Stworek może powiedzieć: Dostrzeż duszę w mej masce, bo inaczej okaże się że nie posiadasz żadnej wrażliwości.
I jeszcze jedna rzecz: nie wspominaj przy Stworku o organach wewnętrznych jeśli chcesz zachować je w całości.

SHADOWLAND! PLK KISZCZAK! SHADOWLAND! PLK KISZCZAK! SHADOWLAND! PLK KISZCZAK! SHADOWLAND! PLK KISZCZAK!

SHADOWLAND - PRYWATNY PARNAS PULKOWNIKA NA STRONIE TECZKI. CZEKAM NA WASZE WIERSZE.
WASZ WIESZCZU.

I co, Kiszczak?

Podobno ja to Ty, a Ty to ja. Ale to niemozliwe nawet jesli siedzimy w jednej glowie...tak mysle, bo nawet nie wiem jak smakujesz.

A co z takimi

drogi Ministrze, ktorzy spisuja swoje sny tuz po przebudzeniu, zeby im tylko nic nie ucieklo? Znaczy sie migaja sie, tak?
A co z bajkomatami? Kiedy jakis zostanie zainstalowany w trojmiescie? Czekamy i czekamy!
Wiesz, Ministrze ja mysle ze za Twoimi plecami kwitnie czarny rynek. Koszmarkow. Mozna nabyc koszmar dowolnego ksztaltu, koloru i o roznym wspolczynniku przerazliwosci, nie dla siebie rzecz jasna, ale dla znajomych, kolegow, przyjaciol, wspolmalzonkow, eks-, tesciowych, szefow etc. To zloty interes i siedzi w nim sporo ciemnych typow.

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (412 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Jest jakiś skup niepotrzebnych części do maszyn? (3 odpowiedzi)

Zgromadziłem trochę niepotrzebnych części, które gdzieś tam kupowałem do wykonywania napraw i się...

Kawa czy Herbata - rano (238 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

do góry