Widok

Miejsce na grilla/ognisko/piknik.

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny znacie jakieś miejsce gdzie można zrobic piknik i grilla. Najlepiej jak by była jakaś ława stół (drewniane). Wiem że w parku Reagana można. Czy to trzeba zgłaszać gdzieś? Jakie jeszcze znacie miejsca?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pikniku i grilla zgłaszać nie trzeba.
Zgłoszeniu podlega ognisko. I jest z tym sporo formalności (ZDiZ, Straż Miejska, Policja, Straż Pożarna).
Oczywiście: ognisko można rozpalić wyłącznie w miejscach do tego wyznaczonych. Grilla można praktycznie wszędzie, oprócz oczywiście miejsc, gdzie jest to jasno zabronione.

działka ROD :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na działce ROD nie można na legalu rozpalić ogniska.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

No właśnie i tu jest ból działki ROD nie mamy :)
Czy oprócz parku Reagana jest jakies miejsce z ławkami, ławami albo altaną?

Gdańsk morena ul. królewskie wzgórze jest strefa grillowa ( miejsce stworzone w ramach budżetu obywatelskiego )

Podleśna polana we Wrzeszczu. Jest murowany grill i dwa stoliki z ławkami. W tym roku na początku kwietnia robiłam tam urodziny i był full ludzi, bo to była pierwsza ciepła sobota w roku. Stolika nie udało nam się zająć (byliśmy o godzinie 13:30), ale nie popsuło to imprezy. Są też pniaki do siedzenia. Latem też tam chodzimy w weekendy i jest już luźniej.

Oj znamy takie miejsca. :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

ksiadz nie chce doposcic mnie jako chrezstnej!!! (101 odpowiedzi)

witam wszystkich! i prosze o rade,bo juz sama nie wiem co mam robic:(moja siostra poprosila...

ciąża a żelowe paznokcie (13 odpowiedzi)

Witam koleżanki......czy wiecie o jakiś przeciwskazaniach do robienia sobie żeli w trakcie...

czym myjecie drzwi kabiny prysznicowej? (49 odpowiedzi)

Dziewczyny, poradzcie, ja zwariuję. Strasznie duzo czasu schodzi mi na mycie drzwi kabiny...

do góry