Widok
Od kiedy dowiedziałam się że będzie synek zaczęłam szukać imienia, chciałam aby było orginalne, nieoklepane i brzmiące typowo po Polsku ;) Bardzo podobał mi się Cyprian, ale niestety większość moich najbliższych zaprotestowala ;)...na mojej liście pojawił się również Adaś, Fabian oraz Kajetan. Kiedy urodziło się moje maleństwo, nadal nie mialam wybranego imienia...i nagle, po powrocie ze szpitala do domu - olsnienie : D ...Miłosz i żadne inne !!! Moj synus właśnie skończył 5 miesięcy, jest taki slodziakowy i śliczny że zwariowalam na jego punkcie...no i ma najpiękniejsze imię na świecie !!!!!!! Kocham Cię moj słodki Milciu :*
mój starszak (4lata) ma na imię Miłosz:) przeważnie mówimy do niego normalnie czyli Miłosz, czasami Misiek, Miłek, a jak ma nerwa to mówimy Miłoch - co Ci jest? oczywiście dla śmiechu:) A jego młodszy braciszek (18mc) Tymon (nie Tymoteusz) woła na braciaka Miiii. A właściciel imienia mówi na siebie Muma:)
Odświeżam ;-)
Sam mam na imię Miłosz. Nigdy nie było z tym problemów. Nawet życie z trudnymi rówieśnikami nie powodowało nieporozumień. No i zawsze zapamiętywały mnie dziewczyny, bo imię jest dość egzotyczne.
Jest to imię starosłowiańskie, zanotowane w bulli z 1136roku. Jest się czym chwalić ;-)
Pozdrawiam
Sam mam na imię Miłosz. Nigdy nie było z tym problemów. Nawet życie z trudnymi rówieśnikami nie powodowało nieporozumień. No i zawsze zapamiętywały mnie dziewczyny, bo imię jest dość egzotyczne.
Jest to imię starosłowiańskie, zanotowane w bulli z 1136roku. Jest się czym chwalić ;-)
Pozdrawiam