Widok

Misie szumisie - macie, używacie?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny czy używacie może misia szumisie zastanawiam się nad kupnem może podzielcie się opiniami. Dziękuję :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
U nas sie sprawdził. Dziecko nie zaśnie oczywiście, gdy jest zdenerwowane, płacze itd, ale szumiś zdecydowanie je relaksuje i wydłuża sen. Dobra inwestycja, używamy do usypiania i w ciagu dnia rownież. 9 miesięcy szumu w brzuchu i kontynuacja w pierwszych miesiącach adaptacji - polecam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
u nas w dalszym ciągu suszarka lepiej się sprawdza niż mis szumiś
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
u nas szumiś to największy skarb, mała nie akceptuje smoka a szumiś ładnie ją usypia i wydłuża czas snu
zaczęliśmy od 3 mca i żałuję że tak późno, teraz ma 4 miesiące i zasypia sama w łózeczku z szumisiem w 15min, wcześniej było bujanie od 1 do 3godz na rękach
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dziękuję :) może jeszcze jakaś opinia

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
U nas też świetnie się sprawdza szumiś. Jednak wiem, że nie u każdego dziecka się sprawdza. Puść szumy z youtuba lub odkrzacz/suszarka i będziesz wiedzieć czy maluch to lubi.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może ktoś jeszcze?

u nas niewypał :( jesli chodzi o szumy, mieliśmy od urodzenia ale nasz 8mc lubi się nim bawic :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

ksiadz nie chce doposcic mnie jako chrezstnej!!! (101 odpowiedzi)

witam wszystkich! i prosze o rade,bo juz sama nie wiem co mam robic:(moja siostra poprosila...

Energylandia (10 odpowiedzi)

Witam. Chciałabym się wybrać z dziećmi do Energylandii,a ponieważ to dość daleko od...

Jak wyprawiacie urodziny dla dzieci? (27 odpowiedzi)

Witajcie! Jak bardzo hucznie obchodzicie urodziny dzieci? Głownie chodzi mi o to czy urządzacie...

do góry