Widok

Młode Pary 2012 (część 6)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
STYCZEŃ

21 stycznia - Milena86 => Restauracja Gospoda Gdańska, Dj Gucio, Kościół Św. Mikołaja w Gdańsku

KWIECIEŃ

14 kwietnia - Madziarrra =>(Magda i Kamil) Sala pod Aniołek w Gdańsku
21 kwietnia - halmonika => hotel Kahlberg w Krynicy Morskiej, fotograf fotoinlove, kamerzysta Pan Kisiel z Elbląga, dekoracja Azalia z Elbląga
21 Kwietnia - Szklaudia => foto video - http://www.bugi.pl
28 kwietnia - Kamcia01 => Restauracja La Fontaine Gdańsk, wodzirej Szczepan, foto -AM Studio
28 kwietnia - wilczek => kościół NSJ we Wrzeszczu, wesele -Faltom Swarzewo, zespół Malibu Latino
28 kwietnia - tulipanek
28 kwietnia - Madzik050642 => kościół ul. Mickiewicza we Wrzeszczu
28 kwietnia - mannaznieba1 => (Ania) kościół Św. Michała w Sopocie, sala Godding w Sopocie

MAJ

5 maja - Asia =>Gościniec Kaszubski Kartuzy, zespół :Tirex, foto : http://www.lastowski.com
12 maja - Sunniva=>(Aga i James) sala: Godding, Kosciol: Matki Boskiej Czestochoweskiej w Gdansku, dj: Edi Frenkler, fotograf: B&W, kwiaty(bukiety i sala): aleksandra ciecholewska, makijaz: elena wizaz
25 maja - Elizabet
26 maja - kasia2012 => Parafia św. Andrzeja Boboli - Gdynia
26 maja - Olinka => sala Cegielnia w Rzucewie, Parafia Św. Polikarpa w Gdańsku, makijaż Ania Olejnik
26 maja - drosera =>restauracja Orchidea w Chwaszczynie
26 maja - talus25 => Sala - Kłosowo(mała), Fotograf - Tbc.com.pl, orkiestra - Blue night
26 maja - Emili => (Emilia i Karol) fotograf Piotr Mielewczyk, Dj Limhal, Dworek Barwik, kościół Św. Bernarda

CZERWIEC

2 czerwca - Ananao =>(Ania i Michał) Gospoda pod Żubrem, Kościół NSPJ w Sopocie, DJ Erbi, Fotograf SharkfotoStudio,
2 czerwca - M&A => restauracja Orchidea w Chwaszczynie
2 czerwca - Emilia => zajazd Czardasz, zespół Voice, Kościół w Gniewinie
2 czerwca - Ania i Karol
8 czerwca - Jazzowa Panienka
8 czerwca - Emka357 =>(Emilka i Michał) Dom Bankietowy Grinholc, Kościól Św.Jana z Ket w Rumi, foto Artur Lastowski, kamerzysta Photoyoung
9 czerwca - Maryska372
9 czerwca - Czarna84 => restauracja Orchidea w Chwaszczynie, foto Avedon, zespół FoxArt
9 czerwca - Ewelinka22
16 czerwca - Gosia89.89 =>restauracja Orchidea w Chwaszczynie, Fotograf fotoinlove, kamera http://www.hp.video-foto-studio.pl , zespół Hevelius z Bytowa
16 czerwca - marcelka => Filip Osłonino, zespół BEST, foto B&W, kamer- CamOn
16 czerwca - Marta => (Marta i Karol) sala - Dzikie Wino w Redzie, Kościół Garnizonowy w Gdyni, Dj Lech Radziun, fotograf: Michał Młynarczyk
23 czerwca - olimpia20111 =>(Karolina i Jarek) kościół NMP w Wejherowie, Dzikie Wino, Fotograf - Szwagier, zaproszenia - Siostra, makijaż http://www.lafoka.com/,
23 czerwca - Tymek200221 => Sala FILIP w Osłonienie, zespół SAMBA, foto Fotoinlove, kamerzysta video-wspomnienia
23 czerwca - Tysia86
23 czerwiec - Kasiula1986 => sala Chmielno "Wichrowe Wzgórze", Sanktuarium Matki Boskiej Sianowskiej w Sianowie
23 czerwca - magduś
29 czerwca - Olesia1986 =>(Ola i Bartek) restauracja Gosia w Kielnie, zespół Best, foto - fotogrupa
30 czerwca - Patka02 =>(Patrycja i Wiesio) zajazd Hacjenda Pączewo-zespół Party- kamerzysta Pan Brzoskowski ze Starogardu Gdańskiego
30 czerwca - zosiek => sala Chwila Spokoju Wierzchucino
30 czerwca - dzoanna => pensjonat Ren Iwiczno, zespół Avinion, Kamerzysta Videogroszek, Fotograf Fotogrupa
30 czerwiec -ania =>(Ania i Grzesiek) hotel faltom, foto video SharkfotoStudio

LIPIEC

7 lipca - EeMmAa => kościół XVI wieczny w Stegnie, sala Bałtyk w Stegnie, Prezenter Muzyczny Robert Jakubek
7 lipca - anetQs
7 lipca - Emilia
7 lipca - Gosiagg3g
7 lipca - Bronqa
7 lipca - Jusstyss =>Magnat w Bojanie, Sanktuarium Matki Bożej Brzemiennej w Matemblewie
14 lipca - roza26 & M.
14 lipca - Ola =>(Ola i Dawid) Złota Róża,
21 lipca - karolina89
28 lipca - angelika84 =>Zajazd Roma Tczew, zespół Sami Swoi, foto: fotoinlove, kamerzysta: Grupa Obiektywni

SIERPIEŃ

4 sierpnia - tigress24 => sala Dzikie Wino w Redzie, http://www.hp.video-foto-studio.pl, Kościół św. Mikołaja w Gdyni, makijaż Pani Elena,
4 sierpnia - Paulen =>sala bankietowa Lublewo, zespół Koktajl
4 sierpnia - anula89 => (Ania i Robert)
11 sierpnia - Lutanda => Hotel Cztery Pory Roku w Straszynie
18 sierpnia - Ciastko
18 sierpnia - Nadiaaa => ośrodek Szarlota, zespół Samba, foto - Jolanta Bork, kamerzysta http://www.hp.video-foto-studio.pl
18 sierpnia - Paula i Jarek => sala Roma Łapino, Wodzirej: Robert Jakubek, Foto: Fotogrupa, Video: Videogroszek, Katedra Oliwska,
18 sierpnia - Natalinda => Dzikie Wino - Reda
18 sierpnia - kamilka2106 => dworek Oleńka, foto i film: firma Pana Tomasza Safian
18 sierpnia - magkam => kościół na Oruni, sala bankietowa Brylowsk w Tokarachi, Dj Karol Switajski
24 sierpnia - NiuniaAdasiowa => parafii p.w. św. Andrzeja Boboli na Obłużu, Dom Bankietowy Grinholc w Rumi, video pan B. Lemke, Dj Daja
25 sierpnia - Marzena i Paweł => videogroszek,sala Agrotka Osłonino, zespół Party
25 sierpnia - Gosik _Koteczek => Kościół WNMP w Redzie, sala OSP w Redzie, zespół 1 plus 2, fotograf Agnieszka Potrykus, kamerzysta "FLESZ"
25 sierpnia - Szczęściara =>sala weselna pod Wejherowem
25 sierpnia - Martosza =>(Marta i Marcin) restauracja Filharmonia
25 sierpnia - feelgood => restauracja Godding

WRZESIEŃ

22 września - Monika Goldszmidt =>(Monika i Maciej)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
my mamy kamerzystę "2 style", a raczej kamerzystów, bo tam są 2 osoby :) Ja jestem bardzo zadowolona póki co z kontaktu z nimi, ale zobaczymy co będzie dalej...
Na razie jeszcze nie ustalamy piosenki na pierwszy taniec, ale za tydzień chcę iść wreszcie mierzyć sukienki :)
Na spotkanie niestety nie będę mogła przyjść, bo jestem ciągle w Poznaniu, a do trójmiasta wpadam nieraz na weekend i zazwyczaj mam wtedy mnóstwo spraw do załatwienia...
PS. Dzisiaj będziemy zamawiać poduszeczkę na obrączki i koszyczki ;P

Wklejam poniżej link, w razie gdyby któraś szukała inspiracji ;)
http://moda.allegro.pl/personalizacja-poduszki-poduszka-na-pod-obraczki-i1776289020.html
Hej moje Drogie!!

Ale żeście się rozpisały ;) co do spotkania, ja jak najbardziej jestem zaaa!! Nawet rzucałam propozycję, bodajże 03.09 - co Wy na to? ;) I mam propozycję, żeby spotkać się w Złej Kobiecie w Sopocie, co o tym myślicie?

Co do suwaczka, to ja na razie się tym nie stresuje jak będzie równe pół roku zacznę się denerwować, chociaż póki co te przygotowania sprawiają mi przyjemność, chociaż czasami wychodzę z siebie przez mojego Bartka ;D Jemu wszystko obojętne, co wybiorę będzie ładne ;) niby miłe, ale wiadomo nie o to chodzi... ;D

Jeżeli chodzi o piosenkę do pierwszego tańca, My w ogóle o tym na razie nie myślimy!! ;) Jakoś nie mamy na to czasu ani weny - w ogóle wczoraj się dowiedziałam, że mój Bartuś nie chcę jednak tańca z niespodzianką, nie to nie ;D Muszę ustąpić, bo On mi ustąpił przy kamerzyście... A propos moje Drogie, tak Was wypytywałam o kamerzystę, a gdy Wy pytałyście odpowiadałam Wam o dwóch fajnych, o których teraz sama zapomniałam - sklerotyczka ze mnie :) Wczoraj właśnie napisałam do Pana Jarka z vide wspomnienia i tak na 95% będzie tego Pana mieli :D

EeMmAa - dziękuje za przypomnienie o istnieniu tej piosenki!! Fakt jest prześliczna - uwaga do moja osobista opinia - tylko pytanie czy nadaje się na pierwszy taniec? Kojarzy mi się raczej z niespełnioną miłością i nawet wskazuje na to tekst piosenki, ale to już Wasz wybór ;P

Pozdrawiam!!
Jazzowa Panienka chęci na spotkanie jest tylko godzina jaka ma być ;-)
Szczęściara, Foka to moja najlepsza psiapsióła z liceum :)
Zajmuje się zawodowo wizażem i makijazami, równiez tymi artystycznymi.
Ona jest z Płyty Redłowskiej, a dojedzie do mojego rodzinnego domu na Witomino w Gdyni.
Wiem że wtedy na pewno będzie w trójmieście - bo często bytuje w Wraszawie.
Bedę się z nia umawiac niedługo na makijaz slubny, to powiem co i jak :)
Ja tez jestem na etapie poszukiwać kamerzysty i masakrycznie idzie :(

Mamy wybraną piosenkę na pierwszy taniec to VOLER - Jeszcze jeden raz :) kojarzy mi się ze Stegną a tam mój M mi się oświadczył i tam mamy wesele :)

Ale zdziwiłam się tym że trzeba faktycznie zastanowić się nad piosenką do początku filmu hmmm....
olimpia20111- czy mogłabyś powiedzieć coś więcej o swojej makijażystce? (na liście masz opis) zaczęłam się rozglądać i szukam kogoś z okolic Wejherowa
Jestem za spotkaniem :) tylko ciągle te nasze propozycjer spełzają na niczym :/
oo to fajna nutkka:)
a co Chcecie się spotkać laski..? Jestem zaaa;)
Jazzowa Panienka... no właśnie mi uswiadomilas ze mi zostalo 9 miesiecy i 7 dni... a tez bylam przekonana ze mam jeszcze 10 m-cy... wow... ale to mega szybko leci....

My na pierwszy taniec mamy piosenke przy ktorej pierwszy raz tanczylismy, Titanica.. popularne, ale wyjatkowe dla nas :)
"to jednak będzie mój pierwszy taniec z mężem więc chciałabym się na tym skupić" Paulen zgadzam się z Tobą w 100% :)

A co do piosenki to tak jest, że pewnie każdy z nas ma "tą swoją" mimo tego, że może się innym nie podobać i wg nich nie pasuje do pierwszego tańca ;) ale co zrobić jak budzi jakieś wspomnienia i emocje :). Ja np. na polskie piosenki w ogóle nie będę patrzeć bo przyznam szczerze że po prostu jakoś ich nie lubie ;) ale każda z nas lubi co innego i nic w tym złego :)
ojej... jak na tym suwaczku szybko dni ubywa.. byłam przekonana, że jeszcze 10 miesięcy mi zostało.. a ja jeszcze daleko w polu z przygotowaniami jestem.. chyba go usunę aby się nie stresować...
Hej dziewczyny

A co z planowanym w części piątej spotkaniem? nadal macie chęci?
Jeszcze MY ;)
11.08.2012- Ania i Marek
Kobitki :)

Jak już mowa o pierwszym tańcu to my długo się zastanawialiśmy, co wybrać aż w końcu zdecydowaliśmy się na piosenkę Aerosmith z filmu ARMAGEDON. Myślę, że fajno wyjdzie.......

Aniołki nam się podobają, pokazywałam mojemu Bartoszowi ;P

Właśnie wypisuje zaproszenia powolutku i normalnie znając datę, godzinę i miejsce aż mi się tak fajnie robi, że to już lada moment :D
Paulen, a jakiego macie kamerzystę? Bo ja jestem w trakcie poszukiwania ;)
Jak to sie mówi o gustach i guścikach się nie mówi , wiadomo każdy ma tą swoją piosenke wspólną nasza właśnie jest" you....."Symply Red ale mam jeszcze pare innych ulubionych na pierwszy taniec ale ta piosenka jakoś mi na sercu leży że tak powiem :) no i oczywiście chciałam posłuchać waszych opini :) pozdrawiam :)
Myzyka mi się nie podoba wolę coś Polskiego....
hej :) ja już mam kamerzystę- wybraliśmy 2 style, mam nadzieję ze dobrze to wyjdzie :)
co do pierwszego tańca, to y nie idziemy raczej na kurs, ja przez kilka lat trenowałam taniec towarzyski wiec chce coś prostego wymyślić, bo niedawno byłam na weselu, gdzie mieli układ i ładnie to wyglądało, ale z drugiej strony każdy mógł poczuć, jak oni się okropnie denerwują czy dobrze tańczą i jaki krok następny, a to jednak będzie mój pierwszy taniec z mężem więc chciałabym się na tym skupić, a nie na krokach, szczególnie że wiem że mój narzeczony by się tym strasznie stresował ale każdy widzi to inaczej :)
Cześć dziewczyny, melduje się w nowym wątku :)

Co do tańca to jak jak kiedyś już pisałam nie będziemy szli na żaden kurs, ale taniec z niespodzianką też nie wchodzi w grę bo nie chcę się denerwować, że coś nie wyjdzie. Z resztą to będzie taniec dla nas a nie dla gości i nie chcemy z tego jakiejś szopki zrobić. Rozważamy jedynie naukę jakiegoś tańca właśnie z internetu, ale to tylko wtedy jeśli najdzie nas ochota i będzie na to czas ;).
A piosenka to Baby I love your way :) chyba że będzie nam się chciało walca jakiegoś nauczyć to wtedy pomyślimy :)

Pozdrawiam

P.S. jak ten czas leci! ;) a mi nic się nie chce organizować...
do góry