Widok

Młode Pary 2012 (część 6)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
STYCZEŃ

21 stycznia - Milena86 => Restauracja Gospoda Gdańska, Dj Gucio, Kościół Św. Mikołaja w Gdańsku

KWIECIEŃ

14 kwietnia - Madziarrra =>(Magda i Kamil) Sala pod Aniołek w Gdańsku
21 kwietnia - halmonika => hotel Kahlberg w Krynicy Morskiej, fotograf fotoinlove, kamerzysta Pan Kisiel z Elbląga, dekoracja Azalia z Elbląga
21 Kwietnia - Szklaudia => foto video - http://www.bugi.pl
28 kwietnia - Kamcia01 => Restauracja La Fontaine Gdańsk, wodzirej Szczepan, foto -AM Studio
28 kwietnia - wilczek => kościół NSJ we Wrzeszczu, wesele -Faltom Swarzewo, zespół Malibu Latino
28 kwietnia - tulipanek
28 kwietnia - Madzik050642 => kościół ul. Mickiewicza we Wrzeszczu
28 kwietnia - mannaznieba1 => (Ania) kościół Św. Michała w Sopocie, sala Godding w Sopocie

MAJ

5 maja - Asia =>Gościniec Kaszubski Kartuzy, zespół :Tirex, foto : http://www.lastowski.com
12 maja - Sunniva=>(Aga i James) sala: Godding, Kosciol: Matki Boskiej Czestochoweskiej w Gdansku, dj: Edi Frenkler, fotograf: B&W, kwiaty(bukiety i sala): aleksandra ciecholewska, makijaz: elena wizaz
25 maja - Elizabet
26 maja - kasia2012 => Parafia św. Andrzeja Boboli - Gdynia
26 maja - Olinka => sala Cegielnia w Rzucewie, Parafia Św. Polikarpa w Gdańsku, makijaż Ania Olejnik
26 maja - drosera =>restauracja Orchidea w Chwaszczynie
26 maja - talus25 => Sala - Kłosowo(mała), Fotograf - Tbc.com.pl, orkiestra - Blue night
26 maja - Emili => (Emilia i Karol) fotograf Piotr Mielewczyk, Dj Limhal, Dworek Barwik, kościół Św. Bernarda

CZERWIEC

2 czerwca - Ananao =>(Ania i Michał) Gospoda pod Żubrem, Kościół NSPJ w Sopocie, DJ Erbi, Fotograf SharkfotoStudio,
2 czerwca - M&A => restauracja Orchidea w Chwaszczynie
2 czerwca - Emilia => zajazd Czardasz, zespół Voice, Kościół w Gniewinie
2 czerwca - Ania i Karol
8 czerwca - Jazzowa Panienka
8 czerwca - Emka357 =>(Emilka i Michał) Dom Bankietowy Grinholc, Kościól Św.Jana z Ket w Rumi, foto Artur Lastowski, kamerzysta Photoyoung
9 czerwca - Maryska372
9 czerwca - Czarna84 => restauracja Orchidea w Chwaszczynie, foto Avedon, zespół FoxArt
9 czerwca - Ewelinka22
16 czerwca - Gosia89.89 =>restauracja Orchidea w Chwaszczynie, Fotograf fotoinlove, kamera http://www.hp.video-foto-studio.pl , zespół Hevelius z Bytowa
16 czerwca - marcelka => Filip Osłonino, zespół BEST, foto B&W, kamer- CamOn
16 czerwca - Marta => (Marta i Karol) sala - Dzikie Wino w Redzie, Kościół Garnizonowy w Gdyni, Dj Lech Radziun, fotograf: Michał Młynarczyk
23 czerwca - olimpia20111 =>(Karolina i Jarek) kościół NMP w Wejherowie, Dzikie Wino, Fotograf - Szwagier, zaproszenia - Siostra, makijaż http://www.lafoka.com/,
23 czerwca - Tymek200221 => Sala FILIP w Osłonienie, zespół SAMBA, foto Fotoinlove, kamerzysta video-wspomnienia
23 czerwca - Tysia86
23 czerwiec - Kasiula1986 => sala Chmielno "Wichrowe Wzgórze", Sanktuarium Matki Boskiej Sianowskiej w Sianowie
23 czerwca - magduś
29 czerwca - Olesia1986 =>(Ola i Bartek) restauracja Gosia w Kielnie, zespół Best, foto - fotogrupa
30 czerwca - Patka02 =>(Patrycja i Wiesio) zajazd Hacjenda Pączewo-zespół Party- kamerzysta Pan Brzoskowski ze Starogardu Gdańskiego
30 czerwca - zosiek => sala Chwila Spokoju Wierzchucino
30 czerwca - dzoanna => pensjonat Ren Iwiczno, zespół Avinion, Kamerzysta Videogroszek, Fotograf Fotogrupa
30 czerwiec -ania =>(Ania i Grzesiek) hotel faltom, foto video SharkfotoStudio

LIPIEC

7 lipca - EeMmAa => kościół XVI wieczny w Stegnie, sala Bałtyk w Stegnie, Prezenter Muzyczny Robert Jakubek
7 lipca - anetQs
7 lipca - Emilia
7 lipca - Gosiagg3g
7 lipca - Bronqa
7 lipca - Jusstyss =>Magnat w Bojanie, Sanktuarium Matki Bożej Brzemiennej w Matemblewie
14 lipca - roza26 & M.
14 lipca - Ola =>(Ola i Dawid) Złota Róża,
21 lipca - karolina89
28 lipca - angelika84 =>Zajazd Roma Tczew, zespół Sami Swoi, foto: fotoinlove, kamerzysta: Grupa Obiektywni

SIERPIEŃ

4 sierpnia - tigress24 => sala Dzikie Wino w Redzie, http://www.hp.video-foto-studio.pl, Kościół św. Mikołaja w Gdyni, makijaż Pani Elena,
4 sierpnia - Paulen =>sala bankietowa Lublewo, zespół Koktajl
4 sierpnia - anula89 => (Ania i Robert)
11 sierpnia - Lutanda => Hotel Cztery Pory Roku w Straszynie
18 sierpnia - Ciastko
18 sierpnia - Nadiaaa => ośrodek Szarlota, zespół Samba, foto - Jolanta Bork, kamerzysta http://www.hp.video-foto-studio.pl
18 sierpnia - Paula i Jarek => sala Roma Łapino, Wodzirej: Robert Jakubek, Foto: Fotogrupa, Video: Videogroszek, Katedra Oliwska,
18 sierpnia - Natalinda => Dzikie Wino - Reda
18 sierpnia - kamilka2106 => dworek Oleńka, foto i film: firma Pana Tomasza Safian
18 sierpnia - magkam => kościół na Oruni, sala bankietowa Brylowsk w Tokarachi, Dj Karol Switajski
24 sierpnia - NiuniaAdasiowa => parafii p.w. św. Andrzeja Boboli na Obłużu, Dom Bankietowy Grinholc w Rumi, video pan B. Lemke, Dj Daja
25 sierpnia - Marzena i Paweł => videogroszek,sala Agrotka Osłonino, zespół Party
25 sierpnia - Gosik _Koteczek => Kościół WNMP w Redzie, sala OSP w Redzie, zespół 1 plus 2, fotograf Agnieszka Potrykus, kamerzysta "FLESZ"
25 sierpnia - Szczęściara =>sala weselna pod Wejherowem
25 sierpnia - Martosza =>(Marta i Marcin) restauracja Filharmonia
25 sierpnia - feelgood => restauracja Godding

WRZESIEŃ

22 września - Monika Goldszmidt =>(Monika i Maciej)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=270764&c=1&k=170

Zapraszam do nowego wątku ;)
Ja właśnie nie rozumiem tego nie podoba się!! Przecież wiadomo, że będziemy się starały by najbliższe Rodziny siedziały koło siebie itd :)

Dla mnie to w ogóle nie do pomyślenia, zamieszanie, chaos itd ;D Nie, nie ma opcji wesele bez winietek ;)

A co do fotografa 2300 to nie tak drogo My płacimy o 500 zł drożej ;D
Hej :)
My też będziemy mieli winietki. Stołów będzie 6 w tym 1 jakby osobno bliże parkietu dla znajomych więc nie wyobrażam sobie tego "bicia się" o miejsca. Wiem, że niektórym się to nie podoba ale co zrobić, już powoli uczę się mieć gdzieś to co mówią inni ;)
Aniołki w podziękowaniu - super pomysł tylko cena jest według mnie lekko wygórowana, ja takie aniołki dostarczę w znacznie niższej cenie , a dodatkowo, że w obrębie Gdańska to jeszcze odchodzą koszty transportu.
A dla rodziców proponuję kwiaty namalowane akwarelą , zostaną na zawsze w domu rodziców, na wszelkie pytania odpowiem indywidualnie i w sprawie prezentów i w sprawie kwiatów

agnieszka@cofficiarnia.pl
www.cofficiarnia .pl
Z A P R A S Z A M Y * * 504 184 776 agnieszka

-dekoracje sal, kościołów, samochodów
-bukiety
-podziękowania dla rodziców
-białe gołębie
Anula89
Fakt zdjęcia piękne;)
http://www.marcinrozak.pl/

Dużo ale warto dla takich zdjęć ! :)
Dziewczyny winietki to konieczność to moje stwierdzenie po sobocie. Byłam u koleżanki na weselu. Chcieliśmy usiąć przy jednym stoliku z przyjaciółmi siedziała tam jedna babeczka i powiedziała że niestety zajęte. Innego wolnego stolika nie widać było na tyle osób. Po małym zamieszaniu babczeka zwolniła stolik bo się okazało że jej rodzinka zajeła jej już miejsce gdzie indziej.
Co do fotografa o którym dziewczyny piszecie wg mnie troszę dużo bierze może warto jeszcze poszykać kogoś też tak dobrego ale w niżeszj cenie;)
Ja również jestem za winetkam ,byłam świadkiem u kuzynki na weselu gdzie niebyło winetek i pare osób trzeba było przesadzać bo ciocia chciała usiąść koło męża a już niebyło miejsca bo ktoś inny sobie tam usiadł masakra :)
A co do nowego wątku to jestem za ten już długi:)
Moira !

On z ceny nie schodzi bo się pytaliśmy heh. My płacimy 2300zł
(przygotowania,Kościół,wesele+plener w osobnym dniu). Ja np. kłóciłam się z moim bo mówił, że za drogo itd.. :P ale wyszło na moje :)
PS. Może założymy nowy wątek, bo ten już przy długaśny jest ;P
Dokładnie wisienka, zgadzam się z Tobą...

Jak nie ma winietek, to jest wyścig o lepsze miejsce przy parze Młodej lub po prostu jak w Naszym przypadku jest dużo młodych osób i wiadomo, że chcą siedzieć blisko siebie a jak gdzieś się wprosi Ciocia, bo Jej np. blisko do parkietu lub coś w tym stylu...

Wolę to mieć pod kontrolą niż patrzeć na naburmuszone miny znajomych lub Rodziny ;)
Osobiście wydaję mi się, że to niefajne będzie - jeżeli robić to dla wszystkich a nie po łepkach ;D ale to tylko moje skromne zdanie... ;)
ale to gdzie wy będziecie siedzieć to chyba będzie wiadomo bez winietek ;)
my na początku nie chcieliśmy robić winietek ale po weselu na którym nie było winietek uznaliśmy że je robimy bo nie chcemy wyścigu po miejsca i sytuacji że trzeba przestawiać krzesła bo ktoś musiałby siedzieć wśród osób których nie zna
ja tez chcialam winietki ale po rozmowie ze swiadkami i Narzeczonym stwierdzilismy ze zrobimy winietki tylko dla tych najwazniejszych gosci,a wiec dla nas i swiadkow i rodzicow (o ile beda chcieli) i tyle :):)
Anula89

No tak zdjęcia sa super. Widziałam jego album. Chce sie z nim spotkać, umówić, zobaczymy jaka cena wyjdzie. No ale ceny na stronie ktore widziałam trochę mnie przeraziły.
tzw. bieg po stołki. masakra:D u mnie też będą winietki :)
A może coś z takich dekoracji
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/suknie-slubne/dekoracje-slubne-sali-samochodu-promocje-2011r-i-zapisy-na-2012-rok-ogl4181110.html
A za Nami jednak winietki przemawiają... Chyba ;) Bo jak sobie przypomnę zeszłoroczne wesele Psiapsiółki to jednak bez tych winietek było lekkie zamieszanie...

A my i z lewej i z prawej chcemy znajomych a Rodzice i Babcie z Dziadkiem usiądą normalnie z resztą Gości ;D
Winetki odpadaja.my tez obok nas swiadkowie i po lewej znajomi po prawej rodzice obok babcie i reszta.
Moira ! Jeśli mogę pomóc :) to...
Sami wybraliśmy Marcina Rożaka bo dla mnie jest najlepszy! A uwierz, że bardzo długo szukałam odpowiedniego fotografa :) I zdecydowałam się na profesjonalistę! Bo to nie tylko jego praca ale również pasja. Racje masz, że jest drogi. Ale mi zależało aby mieć bardzo dobre zdjęcia bo przecież będą one pamiątką do końca życia, tak jak i film. Każdy ma swoje zdanie ale ja się ciesze, że na niego trafiłam.

Pozdrawiam
do góry