Widok

Młode Pary 2012 (część 6)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
STYCZEŃ

21 stycznia - Milena86 => Restauracja Gospoda Gdańska, Dj Gucio, Kościół Św. Mikołaja w Gdańsku

KWIECIEŃ

14 kwietnia - Madziarrra =>(Magda i Kamil) Sala pod Aniołek w Gdańsku
21 kwietnia - halmonika => hotel Kahlberg w Krynicy Morskiej, fotograf fotoinlove, kamerzysta Pan Kisiel z Elbląga, dekoracja Azalia z Elbląga
21 Kwietnia - Szklaudia => foto video - http://www.bugi.pl
28 kwietnia - Kamcia01 => Restauracja La Fontaine Gdańsk, wodzirej Szczepan, foto -AM Studio
28 kwietnia - wilczek => kościół NSJ we Wrzeszczu, wesele -Faltom Swarzewo, zespół Malibu Latino
28 kwietnia - tulipanek
28 kwietnia - Madzik050642 => kościół ul. Mickiewicza we Wrzeszczu
28 kwietnia - mannaznieba1 => (Ania) kościół Św. Michała w Sopocie, sala Godding w Sopocie

MAJ

5 maja - Asia =>Gościniec Kaszubski Kartuzy, zespół :Tirex, foto : http://www.lastowski.com
12 maja - Sunniva=>(Aga i James) sala: Godding, Kosciol: Matki Boskiej Czestochoweskiej w Gdansku, dj: Edi Frenkler, fotograf: B&W, kwiaty(bukiety i sala): aleksandra ciecholewska, makijaz: elena wizaz
25 maja - Elizabet
26 maja - kasia2012 => Parafia św. Andrzeja Boboli - Gdynia
26 maja - Olinka => sala Cegielnia w Rzucewie, Parafia Św. Polikarpa w Gdańsku, makijaż Ania Olejnik
26 maja - drosera =>restauracja Orchidea w Chwaszczynie
26 maja - talus25 => Sala - Kłosowo(mała), Fotograf - Tbc.com.pl, orkiestra - Blue night
26 maja - Emili => (Emilia i Karol) fotograf Piotr Mielewczyk, Dj Limhal, Dworek Barwik, kościół Św. Bernarda

CZERWIEC

2 czerwca - Ananao =>(Ania i Michał) Gospoda pod Żubrem, Kościół NSPJ w Sopocie, DJ Erbi, Fotograf SharkfotoStudio,
2 czerwca - M&A => restauracja Orchidea w Chwaszczynie
2 czerwca - Emilia => zajazd Czardasz, zespół Voice, Kościół w Gniewinie
2 czerwca - Ania i Karol
8 czerwca - Jazzowa Panienka
8 czerwca - Emka357 =>(Emilka i Michał) Dom Bankietowy Grinholc, Kościól Św.Jana z Ket w Rumi, foto Artur Lastowski, kamerzysta Photoyoung
9 czerwca - Maryska372
9 czerwca - Czarna84 => restauracja Orchidea w Chwaszczynie, foto Avedon, zespół FoxArt
9 czerwca - Ewelinka22
16 czerwca - Gosia89.89 =>restauracja Orchidea w Chwaszczynie, Fotograf fotoinlove, kamera http://www.hp.video-foto-studio.pl , zespół Hevelius z Bytowa
16 czerwca - marcelka => Filip Osłonino, zespół BEST, foto B&W, kamer- CamOn
16 czerwca - Marta => (Marta i Karol) sala - Dzikie Wino w Redzie, Kościół Garnizonowy w Gdyni, Dj Lech Radziun, fotograf: Michał Młynarczyk
23 czerwca - olimpia20111 =>(Karolina i Jarek) kościół NMP w Wejherowie, Dzikie Wino, Fotograf - Szwagier, zaproszenia - Siostra, makijaż http://www.lafoka.com/,
23 czerwca - Tymek200221 => Sala FILIP w Osłonienie, zespół SAMBA, foto Fotoinlove, kamerzysta video-wspomnienia
23 czerwca - Tysia86
23 czerwiec - Kasiula1986 => sala Chmielno "Wichrowe Wzgórze", Sanktuarium Matki Boskiej Sianowskiej w Sianowie
23 czerwca - magduś
29 czerwca - Olesia1986 =>(Ola i Bartek) restauracja Gosia w Kielnie, zespół Best, foto - fotogrupa
30 czerwca - Patka02 =>(Patrycja i Wiesio) zajazd Hacjenda Pączewo-zespół Party- kamerzysta Pan Brzoskowski ze Starogardu Gdańskiego
30 czerwca - zosiek => sala Chwila Spokoju Wierzchucino
30 czerwca - dzoanna => pensjonat Ren Iwiczno, zespół Avinion, Kamerzysta Videogroszek, Fotograf Fotogrupa
30 czerwiec -ania =>(Ania i Grzesiek) hotel faltom, foto video SharkfotoStudio

LIPIEC

7 lipca - EeMmAa => kościół XVI wieczny w Stegnie, sala Bałtyk w Stegnie, Prezenter Muzyczny Robert Jakubek
7 lipca - anetQs
7 lipca - Emilia
7 lipca - Gosiagg3g
7 lipca - Bronqa
7 lipca - Jusstyss =>Magnat w Bojanie, Sanktuarium Matki Bożej Brzemiennej w Matemblewie
14 lipca - roza26 & M.
14 lipca - Ola =>(Ola i Dawid) Złota Róża,
21 lipca - karolina89
28 lipca - angelika84 =>Zajazd Roma Tczew, zespół Sami Swoi, foto: fotoinlove, kamerzysta: Grupa Obiektywni

SIERPIEŃ

4 sierpnia - tigress24 => sala Dzikie Wino w Redzie, http://www.hp.video-foto-studio.pl, Kościół św. Mikołaja w Gdyni, makijaż Pani Elena,
4 sierpnia - Paulen =>sala bankietowa Lublewo, zespół Koktajl
4 sierpnia - anula89 => (Ania i Robert)
11 sierpnia - Lutanda => Hotel Cztery Pory Roku w Straszynie
18 sierpnia - Ciastko
18 sierpnia - Nadiaaa => ośrodek Szarlota, zespół Samba, foto - Jolanta Bork, kamerzysta http://www.hp.video-foto-studio.pl
18 sierpnia - Paula i Jarek => sala Roma Łapino, Wodzirej: Robert Jakubek, Foto: Fotogrupa, Video: Videogroszek, Katedra Oliwska,
18 sierpnia - Natalinda => Dzikie Wino - Reda
18 sierpnia - kamilka2106 => dworek Oleńka, foto i film: firma Pana Tomasza Safian
18 sierpnia - magkam => kościół na Oruni, sala bankietowa Brylowsk w Tokarachi, Dj Karol Switajski
24 sierpnia - NiuniaAdasiowa => parafii p.w. św. Andrzeja Boboli na Obłużu, Dom Bankietowy Grinholc w Rumi, video pan B. Lemke, Dj Daja
25 sierpnia - Marzena i Paweł => videogroszek,sala Agrotka Osłonino, zespół Party
25 sierpnia - Gosik _Koteczek => Kościół WNMP w Redzie, sala OSP w Redzie, zespół 1 plus 2, fotograf Agnieszka Potrykus, kamerzysta "FLESZ"
25 sierpnia - Szczęściara =>sala weselna pod Wejherowem
25 sierpnia - Martosza =>(Marta i Marcin) restauracja Filharmonia
25 sierpnia - feelgood => restauracja Godding

WRZESIEŃ

22 września - Monika Goldszmidt =>(Monika i Maciej)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie dodałam, że nie będziemy mieli poprawin i

GRUNT to dobry PLAN i organizacja :D

Będziemy mieli jeszcze z alkoholi: 50 butelek piwa 0,5 l, 10 butelek wina czerwonego, jeśli chodzi o napoje to jesteśmy w trakcie ustalania, ale wszystko planujemy na wyrost - nie zmarnuje się :D
Macie jakieś pomysły żeby same zaproszenia zrobić...?
Podpowiecie mi...?
Witam dziewczyny apropo alkoholi i napoi zapraszamy 68 osób ile bedzie to niewiadomo napewno 60 będzie to jak kupie 35-40 butelek wódki o,5
20 butelek wina i niewiem ile piwa ale napewno troche wezmiemy to myslicie że jest akurat czy za mało , za dużo?
mi sie wydaje ze za mało...

my mamy poprawiny to ok 160 butelek, wole zeby zostało wiecej;p
my liczymy na 80 osób minimum 80 butelek 0.5l (wśród zaproszonych są niepijący, matki karmiące i babcie co kończą picie po pierwszej lampce szampana)- to chyba absolutne minimum.

co do oli czerwinskiej, mnie już kiedyś czesała więc się "znamy"- a i tak powiedziała że oferta gotowa będzie w grudniu, wcześniej nie robi zapisów bo ma za duży zamęt.

jeżeli chodzi o wizażystkę to ja mogę polecić tą na którą się zdecydowałam- Agnieszkę Jarzembek (maxwizaz.pl).
My też mamy poprawiny, ale tak jak wcześniej wspomniałam w najgorszym wypadku rano w dzień poprawin wsiądziemy do samochodu i dokupimy parę butelek ;) ponadto na poprawinach będę też miała piwo, więc nie ma się też co spinać ;D

Co do studiów, ja też teraz jestem na ostatnim roku, mam 25 lat a w dniu ślubu będziemy ze sobą dosłownie 2 lata!! ;D Mały staż w porównaniu do Was... Ale nie to się liczy ;)

No właśnie, jak Wy robicie te zaproszenia? Chciałabym sama też zrobić, chodzi mi co nie co po głowie, ale może coś podpowiecie? ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja to sprytnie wymyśliłam, bo idę teraz na 4 rok i będę miała wesele między 4 a 5 rokiem, więc żadna obrona nie będzie mnie nękać :P
Teraz jesteśmy z sobą 3 lata.
Poprawiny obowiązkowo.
Wesele na ~90-100 osób.
My mamy 87 butelek na 80 osób póki co i ja chcę dokupić, ale rodzice mówią że jak zabraknie to tak jak Olesia powiedziała pojedzimy przed poprawiami dokupić :). Jeśli chodzi o wino to chcemy kupić ok. 40 butelek no i na poprawiny piwo.

Co do zaproszeń to my kupiliśmy materiały na takie http://allegro.pl/piekne-zaproszenia-zawiadomienia-slubne-promocja-i1795058766.html ale czy nam wyjdą zobaczymy, jak nie to zrobimy podobne, z tym że nasze będą ecru z fioletem
Hejka dziewczyny :)

Długo się nie odzywałam, a to przez to, że wszytsko ustało w przygotowaniach.... I JAKOŚ TAK - MNIEJ FERWORU SIĘ ZROBIŁO :)

No ale wczoraj się wkurzyłam i mówię mojemu J. - Tyle rzeczy do obgadania! do zrobienia1 do zamowienia! a Ty cicho siwedzisz! wszytsko w 4ech literach .

A on na mnie popatrzył spokojnie i mówi: - ale co? przeciez wszytsko jest. sala, kapela, co chcesz jeszcze zalatwiac

...jak zaczęłam wymieniać: dekoracje na samochod, figurka, woreczek na pieniazki, zamowienie tortu, zawieszki, zaproszenia itd, itp, to zerwał się jak oparzony i mówi:
- To co mi wcvzesniej nie mowilas?! ja sobie nie zdawalem sprawy!! jezu! toż to całą liste trzeba zrobić!

uśmiałam się z niego, ale dobrze, że mu pewne sprawy uświadomiłam :) Ja rozglądam się za butkami, podejrzewam, że zaraz zamówie jakieś ciekawe, bo nęci mnie kilka par, a one sobie moga poleżec :)
"- To co mi wcvzesniej nie mowilas?! ja sobie nie zdawalem sprawy!! jezu! toż to całą liste trzeba zrobić!" olimpia20111 aż sam uśmiech ciśnie się na usta po wypowiedzi przyszłego męża!!!
Życzę powodzenia i dużo uśmiechu i spokoju !!!

Młode Pary 2012 (część 6)

1.09.2012 Kasia i Sebastian - Łęgowo "Pod Lipami" koścół w Straszynie
hej, kto mi pomoże??? chce sie zapisac na forum i chcialabym zaznaczyc swoja date slubu, gdzie mam i w jakim kosciele, tak jak jest wyzej pokazane, np. data, kogo slub i gdzie...
Hej Dziewczyny :)

ja tylko tak na chwilkę ;D Milenka, czy Ty masz już napoje na wesele? Bo widziałam w Biedronce w Sopocie na Niepodległości 2 x 1l Sprite za 2,99 z datą ważności do marca, aż zła byłam, że nie dłużej, ale pomyślałam sobie, że napiszę to na forum może Tobie lub komuś innemu ta informacja się przyda ;)

Pozdrawiam.
jak moge sie tu zapiac???
zgłasza sie kolejna para :)
Kasia i Sebastian ślub 1.09.2012 w Łęgowie "Pod Lipami"
zgłasza sie kolejna para Kasia i Sebastian data ślubu: 1.09.2012 sala: w Łegowie "Pod Lipami" ślub w koścele w Straszynie
Nie mam jeszcze napoi. Mam tylko wódkę kupioną. Dzięki za info :) muszę się zainteresować kwestią zakupu picia ....
Witaj , to pozostało Tobie jeszcze
-bukiet
-podziękowania dla rodziców, dziadków, chrzestnych
-dekoracja kościoła, samochodu,sali
-podziękowania (prezenciki) dla gości

gdy wybierzesz sukienkę to warto się już tym zająć

pozdrawiam Agnieszka 504 184 776
Z A P R A S Z A M Y * * 504 184 776 agnieszka

-dekoracje sal, kościołów, samochodów
-bukiety
-podziękowania dla rodziców
-białe gołębie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
a może obrazy, akwarele - malowane kwiaty- to takie kwiaty które zawsze będą "żyły" na ścianie i nawiązywały do tak pozytywnego wydarzenia jakim jest ślub pozdrawiam agnieszka
http://www.cofficiarnia.pl
Z A P R A S Z A M Y * * 504 184 776 agnieszka

-dekoracje sal, kościołów, samochodów
-bukiety
-podziękowania dla rodziców
-białe gołębie
Witam :)
Weselnik podczytuję od jakiegoś czasu ale sama się nie udzielałam w dyskusji. Ślub biorę 23 czerwca :) w MBS w Sobieszewie
Obecnie u mnie tamat fotografa i obrączek

Pozdrawiam wszystkie przyszłe panny Młode :)
do góry