Widok

Młode Pary 2012 (część 6)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
STYCZEŃ

21 stycznia - Milena86 => Restauracja Gospoda Gdańska, Dj Gucio, Kościół Św. Mikołaja w Gdańsku

KWIECIEŃ

14 kwietnia - Madziarrra =>(Magda i Kamil) Sala pod Aniołek w Gdańsku
21 kwietnia - halmonika => hotel Kahlberg w Krynicy Morskiej, fotograf fotoinlove, kamerzysta Pan Kisiel z Elbląga, dekoracja Azalia z Elbląga
21 Kwietnia - Szklaudia => foto video - http://www.bugi.pl
28 kwietnia - Kamcia01 => Restauracja La Fontaine Gdańsk, wodzirej Szczepan, foto -AM Studio
28 kwietnia - wilczek => kościół NSJ we Wrzeszczu, wesele -Faltom Swarzewo, zespół Malibu Latino
28 kwietnia - tulipanek
28 kwietnia - Madzik050642 => kościół ul. Mickiewicza we Wrzeszczu
28 kwietnia - mannaznieba1 => (Ania) kościół Św. Michała w Sopocie, sala Godding w Sopocie

MAJ

5 maja - Asia =>Gościniec Kaszubski Kartuzy, zespół :Tirex, foto : http://www.lastowski.com
12 maja - Sunniva=>(Aga i James) sala: Godding, Kosciol: Matki Boskiej Czestochoweskiej w Gdansku, dj: Edi Frenkler, fotograf: B&W, kwiaty(bukiety i sala): aleksandra ciecholewska, makijaz: elena wizaz
25 maja - Elizabet
26 maja - kasia2012 => Parafia św. Andrzeja Boboli - Gdynia
26 maja - Olinka => sala Cegielnia w Rzucewie, Parafia Św. Polikarpa w Gdańsku, makijaż Ania Olejnik
26 maja - drosera =>restauracja Orchidea w Chwaszczynie
26 maja - talus25 => Sala - Kłosowo(mała), Fotograf - Tbc.com.pl, orkiestra - Blue night
26 maja - Emili => (Emilia i Karol) fotograf Piotr Mielewczyk, Dj Limhal, Dworek Barwik, kościół Św. Bernarda

CZERWIEC

2 czerwca - Ananao =>(Ania i Michał) Gospoda pod Żubrem, Kościół NSPJ w Sopocie, DJ Erbi, Fotograf SharkfotoStudio,
2 czerwca - M&A => restauracja Orchidea w Chwaszczynie
2 czerwca - Emilia => zajazd Czardasz, zespół Voice, Kościół w Gniewinie
2 czerwca - Ania i Karol
8 czerwca - Jazzowa Panienka
8 czerwca - Emka357 =>(Emilka i Michał) Dom Bankietowy Grinholc, Kościól Św.Jana z Ket w Rumi, foto Artur Lastowski, kamerzysta Photoyoung
9 czerwca - Maryska372
9 czerwca - Czarna84 => restauracja Orchidea w Chwaszczynie, foto Avedon, zespół FoxArt
9 czerwca - Ewelinka22
16 czerwca - Gosia89.89 =>restauracja Orchidea w Chwaszczynie, Fotograf fotoinlove, kamera http://www.hp.video-foto-studio.pl , zespół Hevelius z Bytowa
16 czerwca - marcelka => Filip Osłonino, zespół BEST, foto B&W, kamer- CamOn
16 czerwca - Marta => (Marta i Karol) sala - Dzikie Wino w Redzie, Kościół Garnizonowy w Gdyni, Dj Lech Radziun, fotograf: Michał Młynarczyk
23 czerwca - olimpia20111 =>(Karolina i Jarek) kościół NMP w Wejherowie, Dzikie Wino, Fotograf - Szwagier, zaproszenia - Siostra, makijaż http://www.lafoka.com/,
23 czerwca - Tymek200221 => Sala FILIP w Osłonienie, zespół SAMBA, foto Fotoinlove, kamerzysta video-wspomnienia
23 czerwca - Tysia86
23 czerwiec - Kasiula1986 => sala Chmielno "Wichrowe Wzgórze", Sanktuarium Matki Boskiej Sianowskiej w Sianowie
23 czerwca - magduś
29 czerwca - Olesia1986 =>(Ola i Bartek) restauracja Gosia w Kielnie, zespół Best, foto - fotogrupa
30 czerwca - Patka02 =>(Patrycja i Wiesio) zajazd Hacjenda Pączewo-zespół Party- kamerzysta Pan Brzoskowski ze Starogardu Gdańskiego
30 czerwca - zosiek => sala Chwila Spokoju Wierzchucino
30 czerwca - dzoanna => pensjonat Ren Iwiczno, zespół Avinion, Kamerzysta Videogroszek, Fotograf Fotogrupa
30 czerwiec -ania =>(Ania i Grzesiek) hotel faltom, foto video SharkfotoStudio

LIPIEC

7 lipca - EeMmAa => kościół XVI wieczny w Stegnie, sala Bałtyk w Stegnie, Prezenter Muzyczny Robert Jakubek
7 lipca - anetQs
7 lipca - Emilia
7 lipca - Gosiagg3g
7 lipca - Bronqa
7 lipca - Jusstyss =>Magnat w Bojanie, Sanktuarium Matki Bożej Brzemiennej w Matemblewie
14 lipca - roza26 & M.
14 lipca - Ola =>(Ola i Dawid) Złota Róża,
21 lipca - karolina89
28 lipca - angelika84 =>Zajazd Roma Tczew, zespół Sami Swoi, foto: fotoinlove, kamerzysta: Grupa Obiektywni

SIERPIEŃ

4 sierpnia - tigress24 => sala Dzikie Wino w Redzie, http://www.hp.video-foto-studio.pl, Kościół św. Mikołaja w Gdyni, makijaż Pani Elena,
4 sierpnia - Paulen =>sala bankietowa Lublewo, zespół Koktajl
4 sierpnia - anula89 => (Ania i Robert)
11 sierpnia - Lutanda => Hotel Cztery Pory Roku w Straszynie
18 sierpnia - Ciastko
18 sierpnia - Nadiaaa => ośrodek Szarlota, zespół Samba, foto - Jolanta Bork, kamerzysta http://www.hp.video-foto-studio.pl
18 sierpnia - Paula i Jarek => sala Roma Łapino, Wodzirej: Robert Jakubek, Foto: Fotogrupa, Video: Videogroszek, Katedra Oliwska,
18 sierpnia - Natalinda => Dzikie Wino - Reda
18 sierpnia - kamilka2106 => dworek Oleńka, foto i film: firma Pana Tomasza Safian
18 sierpnia - magkam => kościół na Oruni, sala bankietowa Brylowsk w Tokarachi, Dj Karol Switajski
24 sierpnia - NiuniaAdasiowa => parafii p.w. św. Andrzeja Boboli na Obłużu, Dom Bankietowy Grinholc w Rumi, video pan B. Lemke, Dj Daja
25 sierpnia - Marzena i Paweł => videogroszek,sala Agrotka Osłonino, zespół Party
25 sierpnia - Gosik _Koteczek => Kościół WNMP w Redzie, sala OSP w Redzie, zespół 1 plus 2, fotograf Agnieszka Potrykus, kamerzysta "FLESZ"
25 sierpnia - Szczęściara =>sala weselna pod Wejherowem
25 sierpnia - Martosza =>(Marta i Marcin) restauracja Filharmonia
25 sierpnia - feelgood => restauracja Godding

WRZESIEŃ

22 września - Monika Goldszmidt =>(Monika i Maciej)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Madziarrra, ale te słówka można wypowiedzieć na inny sposób! Przecież to nie jest chwila gdzie wszysycy powinni ryczeć, tylko właśnie sie cieszyć!!!

Moja siostra miała fajnie wymyślone. - Śpiewali pod akompaniament orkiesty taką wesołą piosenkę - Walczyk dla rodziców - i podziękowali im wesołą, też śliczną piosenką, a nie jakims smętem!!

Potem oczywiście dostali kwiaty, jakieś prezenty i koszulki z nadrukami. Z przodu było napisane - SUPER mama (bądź tata), a z tyłu - ODDAŁE/AM córkę/syna w dobre ręce.

Mój tata od razu ściagnął koszule i paradował w tym t-shircie przez pół wesela:P

Śmiechu było co niemiara :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Właśnie..nie trzeba dziękować tak jak dziękują wszyscy, można podziękować wyjątkowym dla nas osobom w należycie wyjątkowy sposób.
CHYBA ŻE jest się tradycjonalistą to wtedy ok- jest się usprawiedliwionym :-)
Co do Twojego opisu podziękowań olimpia20111 to brzmi świetnie, ale trzeba być bardzo przebojowym, żeby stanąć na środku i coś zaśpiewać :)) ale rodzice na pewno byli zachwyceni.
Hej Kochana!!

My ostatecznie zrezygnowaliśmy z kamerzysty, ktoś z Rodziny nagra Nam krótki film, a po ślubie sobie zmontujemy według Naszego uznania ;)

Co do podziękowań, można naprawdę fajnie i nietypowo zrobić. W zeszłym roku byliśmy na weselu, gdzie Młodzi też mieli nietypową sytuację z Rodzicami i podobnie chcieli odejść od standardowych "Cudownych Rodziców Mam" - tak więc każdy z Rodziców podchodził na środek sali i była dla Niego puszczana muzyka, np. dla Mamy Panny Młodej puszczono sex bomb i musiała tańczyć tak na środku a wokół niej wszyscy się stłumili i razem z Nią tańcowali, uważam to za fajny pomysł ;D

U Nas jeszcze nie wiem jak to będzie... albo podziękujemy przed weselem, albo na weselu podejdziemy do każdych z Rodziców i Ich partnerów a w tle będzie leciała jakaś muzyczka ;D Na pewno w prezencie zrobimy Naszym Rodzicom album - od dzieciństwa do ślubu i do tego kwiaty dla mojej Mamy i Naszych Macoch ;P

Dziewuszki a co z Naszym spotkaniem?! Jakoś temat ucichł ;( przyznaję się bez bicia w ten weekend nie mogę, a może 11? Bo jeśli o mnie chodzi to 17 na bank odpada ;)
Hej Kochane - miało być ;)
Cześc dziewczyny widze że jetescie na etapie podziękowań ja również niechciałabym usłyszeć piosenki cudownych rodziców mam gdyż wiem że na 100% będe ryczeć a tego niechce makijaż się popsuje:) będe szukała jakiejś innej piosenki bardziej weselszej , A i pytanie do was dziękujecie tylko rodzicom czy chrzestnym i dziadkom tez pytam bo słyszałam i widziałam jak niektóre pary tak robią ja osobiście podziękuje tylko rodzicom oficjalnie a tak poza weselem to napewno moim chrzestnym gdyż kiedy moja rodzina potrzebowała pomocy to jej udzielili i wydaje mi sie że miło by było dać jakiś drobiazg i podziękować za to .
a mam pytanko gdzie można zamówic takie koszulki??:>

uważam że to bardzo fajny pomysł:)
Widziałam takie koszulki i z wieloma innymi napisami na Hali w Gdyni Głównej:)
w Medisonie
a ja 21 lipiec "zielona sala":)
Polecicie jakieś niedrogie wideofilmowanie?
Polecam, solidnie i tanio http://t2.hekko.pl/videogruba/menu.htm
Czarna a możesz coś wiecej i nich napisać bo ja też szukam kamerzysty, i powiem szczerze że nie jest łatwo..
Czy dojadą do trójmiasta hm..
Czarna84 - ja również jestem ciekawa, czy masz jakieś "doświadczenie" z tą firmą, skoro polecasz :) bo my jednak zdecydujemy się raczej na kamerkę, ale w rozsądnej cenie, niekoniecznie z trójmiejskiej "czołówki" ;))
a ten link, który podałaś - brzmi dobrze :DD

Anusiak - dzięki za motywację (video) :PPP
Ja właśnie się zastaniawiam nad kamerzystę bo z jednej strony fajnie mieć nagrane błogosławieństwo w domku i sam moment ślubowania które są mega wzruszające.
Lucy jedna z forumek podała mi namiary na godnego polecenia pana kamerzytę w przystępnej cenie;) ja jeszcze do niego nie dzwoniłam bo mi się tak nie spieszy ale mogę Ci podać na priv numer jak byś chciała :)
Czarna84 nooo proszę o tej firmie nic nie wiedziałam
Hej dziewczyny po długiej nieobecności znowu się pojawiam z wielkimi zmianami :) data ślubu przełożona na 16 czerwca 2012 r. :) i niestety również fotografa będziemy musieli zmienic :(
A więc moje drogie, jest to jedna osoba, która będzie również moje wesele filmowała, mojego brata też i z czystym sumieniem mogę polecić, bo znam tę osobę bardzo dobrze. Również kręci krótkie reportaże do tvp3. Więc nic nie zaszkodzi zadzwonić i się umówić. Do trójmiasta i nawet dalej dojedzie bez problemu.
dziekuje bardzo za kontakt:)

Napewno sie skontaktuje:)
Piosenka na pierwszy taniec?

Co bierzecie?
my nie możemy sie zdecydowac sie zdecydować:)
My wiedzieliśmy od razu i nie będziemy cudowac :D:D:D

Jak nasz Pan z kapeli spytał sie nas o 1szy taniec, to pomimo, że wcześniej nie ustalaliśmy, to spojrzeliśmy na siebie i parsknęliśmy śmiechem:)

Savage - tonight :):):) To NASZA klutowa piosenka :)

Tylko pewnie moja mam będzie gadała farmazony w stylu....eee takie cos.. nikt nie zna i jeszcze nie po polsku.

Ale to nasz 1szy taniec i my mamy wiedziec o co chodzi i koniec!!
do góry