Widok

Młode Pary 2015 (cz. 3)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czerwiec
06.06.2015 ~MartaKarol, Marta&Karol, sala: agroturystyka Maciejka, fotograf: Jarek Pranga, zespół: Chilisax
13.06.2015 ~Agata_Pruszcz, Agata i Mariusz, USC Gdańsk (choć jeszcze nie potwierdzone), fotograf: FotoArs
27.06.2015 ~maja&marcin, Kościół: bł.Honorata Koźmińskiego w Chrośli
Wesele: TIRest w Grębiszewie, Fotograf/kamerzysta: AgaFoto, Zespół: Efekt
27.06.2015 ~Kasia Pg, Wesele: Pensjonat REWA, Kościół: św. Andrzeja Boboli w Gdyni, Fotograf: poszukiwany, Wodzirej: Marcin Leoniak + DJ
27.06.2015 ~Mala-Migotka, parafia Wniebowzięcia NMP we Władysławowie, Pensjonat Jasny Brzeg we Władysławowie, Foto Ars, Video Art Studio, zespół SZWAGRY
27.06.2015 ~Ajszja, Asia i Tomek, parafia św. Franciszka z Asyżu, hotel cztery brzozy

Sierpień
01.08.2015 ~Pistacja, Patrycja i Paweł, Parafia Matki Boskiej Bolesnej w Gdańsku , Sala bankietowa Pod Łabędziem w Kiełpinie, DJ Piotr.
07.08.2015 ~karolcia,Karolina i Daniel,Ślub: Parafia pw. Św. Królowej Jadwigi w Bojanie, Wesele: Folwark Dajak w Koleczkowie, Fotograf: Alternatywni, Video: Videogroszek
08.08.2015 ~Lexionek, Asia&Marek, Kolegiata pw Najświetszego Serca Pana Jezusa, sala Złota Dolina w Brodnicy, Fotogrupa, Dj Irek
22.08.2015 ~tusia_18, Marta i Krzysztof, parafia św. Mikołaja, Sala okolicznościowa "Na Wzgórzu", orkiestra "Remix"

Wrzesień
12.09.2015~Aga, Agnieszka i Radek, kościół św. Mikołaja w Szemudzie, sala weselna Tereska w Szemudzie, zespół Brassband, fotograf Hardworkstudio

Listopad
07.11.2015 ~Daria.i.Bartek, Sala Bankietowa Amelia w Zelewie, zespół: Jurek Band

najzupełniej zapomniałam, że nie byłam zalogowana :D więc zakładam jeszcze jeden wątek aby móc go edytować ;) przepraszam za zamieszanie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
My stoimy w miejscu... Probujemy zaproszenia ruszyc ... Chcemy sami zrobic ale ciezko to idzie:(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja niestety nie miałabym czasu aby samej robić zaproszenia chociaż też taki pomysł pojawił się w głowie :) W salonie sukien ślubnych dostałam namiar na Panią, która robi ręcznie zaproszenia i wg. mnie są śliczne :) Do tego wysłała mi projekt kilku w kolorystyce takiej jak chciałam i w charakterze takim jaki sobie wymyśliłam :)
I jak cenowo wychodzi? Jak nam nie wyjdzie to moze napisze do ameli wedding. Pewnie sie skonczy ze zamowimy:)
3zł z kopertą i personalizacją ale cena zależy indywidualnie od zaproszenia :) A z jakim wyprzedzeniem planujecie dawać zaproszenia ? :)
ja po WIELKICH poszukiwaniach zamowilam zaproszenia na Fontanessi. Wybralam najtansze, za 2.9 z personalizacja i koperta i czekam!
Na allegro niewiele mi sie podobalo, a te naprawde super byly po 10-15 zl, takze mysle, ze bede zadowolona.
Poki co, polecam. Trzy razy zmienialam troche kolor i grafike i nie bylo z tym problemu.
ja zaproszenia robię sama ;) to co mogę mam już gotowe, teraz czekam na styczeń i rezerwacje daty i godziny w urzędzie. Prezydent podpisał ustawę o slubach poza urzędem, więc w styczniu idziemy walczyć ;)
Gotowe mam już zawieszki na butelki, kupione obrączki, buty, suknie... tylko cały czas zastanawiam się co lepsze: kwiat we włosach czy jednak welon ;) Trochę się boje, że nad morzem nie zapanuje nad tym welonem... no i nie wiem czy do mojej sukienki pasuje.
A ja Was kochane opuszczam i z czasem pewnie dołączę do rocznika 2016 ;) przekładamy wesele na przyszły rok ;) na szczęście udało się przenieść i lokal, i dj, i kamerzystę bez problemu i termin też pasował ;)

Trzymam za was kciuki i będę podglądać ;)
Oj Marynarka a co sie stalo? To masz czasu a czasu na przygotowania:)
dobrze, że wszystko udało się przenieść :) Szkoda mi, bo miałaś mieć uroczystość w podobnym stylu i miałam komu marudzić ;)
Powodzenia i 3mam kciuki za dalsze planowanie!
Kawokado, styl akurat pozostanie bez zmian, z forum nie uciekam więc możemy sobie marudzić i doradzać, właściwie w głowie już mam cały plan wesela :P

A co się stało? Nic takiego, po prostu jestem w 8tc i nie chcemy robić na wariata wesela, tym bardziej, że teraz kiepsko się czuję i nie wiem co będzie dalej ;) przyśpieszać tym bardziej nie chcę ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
gratulacje! :D no to pewnie nie ma co szaleć lepiej w przyszłym roku na spokojnie :) kto wie, moze odkupisz ode mnie podwiązkę? ;) zobaczymy jaka przyjdzie, zamówiłam ostatecznie z etsy.com
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A będziesz miała długi welon może? To też chętnie wezmę :P bo mi się marzy jeden krótki na całe wesele i meeeeeega długi do kościoła, bo tren zbyt ciężki i uciążliwy, a welon stanowi piękne przedłużenie sukni :) a podwiązkę zaklepuję już dziś ;) Kawokado, żebyś mi stąd nie uciekła :P
hahaha spoko ;) w razie co na naszej stronie (http://www.weselewasiow.pl masz namiar na mojego fb ;) ciągle zastanawiam się nad welonem... ja będę miała tren, ale moja sukienka jest lekka jak piórko mimo to :D dlatego się w niej zakochałam :) najgorsze jest to, ze nie potrafię określić czy welon w ogóle do niej pasuje ;p dlatego wybieram się w styczniu poprzymierzać różne dodatki ;p
Kawokado sami zrobiliście taką fajną stronę czy to jakiś szablon??
Fajny pomysł z ta stroną :)
sami :) właściwie to robił ją mój narzeczony ;) ja tylko zatwierdzam zdjęcia i wymyślam zawartość ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
wow super :)
mieliście super pomysł :)
22.08.2015 Parafia NSJ Gdańsk, Sentoza Golf, Fotograf Wojciech Gruszczyński, DJIrek,

Och dziewczyny mam taki problem z suknią :( wiem co chcę i w czym mi dobrze ale to co w Gdańsku przymierzałam musiało by iść do przeróbki, nie było tej jedynej sukni. Nawet jak była jedna bliska ideałowi to miała okropną koronkę na całości bez możliwości zmiany na inną.
No i myślę czy by nie szyć sukni u kogoś ale nie wiem jak się za to wziąć. Czy powinien być u takiej krawcowej/salonie jakiś katalog materiałów i koronek? Bo co z tego ze pokaże opiszę to co chcę jak też koronki nie będę mogła wybrać :/
do góry