Widok
Mam do sprzedania takie buciki jak w linku poniżej:
Buty są nowe kupiłam na swoje wesele ale jednak są za małe. Sprzedam za 120 zł.
http://archiwum.allegro.pl/oferta/blanic-ecry-niskie-slubne-na-slupku-czolenka-36-i4047068190.html
Buty są nowe kupiłam na swoje wesele ale jednak są za małe. Sprzedam za 120 zł.
http://archiwum.allegro.pl/oferta/blanic-ecry-niskie-slubne-na-slupku-czolenka-36-i4047068190.html
Cześć ;) Chciałabym się odnieść do Twojego posta odnośnie dworku Oleńka, w przyszłym roku biorę tam ślub i oglądałam wiele sal aż w końcu stanęło na tej i jestem bardzo zadowolona. Faktycznie nie jest to hotel 5gwiazdkowy, ale jeśli ktoś nie lubi za bardzo "nadętego" wesele to to miejsce jest idealne. Jezioro pod samym dworkiem, wokół mnóstwo terenów zielonych i dzięki temu w poprawiny goście nie będą się nudzić :) Poza tym pani zajmująca się organizacją wesela do rany przyłóż, z niczym nie robi problemów a wręcz przeciwnie pomaga i doradza. Co do noclegów to oczywiście jeśli chcecie wynajmować pokój dla każdej pary to to nie będzie miejsce dla Was, ale czy o to chodzi? Przecież na weselu spanie jest na ostatnim miejscu a pokoje w Oleńce te wyremontowane są naprawdę śliczne. Wiadomo co innego się każdemu podoba, więc nie ma co dyskutować o gustach :)
Hej,
Chciałam tylko przestrzec przed Dworkiem Oleńka. Skoro mieszkacie za granicą to pewnie nie widzieliście tego miejsca na żywo. Dla mnie PRL wrócił. Sami zastanawialiśmy się nad tym miejscem ale po jego obejrzeniu szybko zrezygnowaliśmy. Nie wiem jak zaplanowaliście noclegi dla gości, ale ich część, oferowanych w tym miejscu, pozostawia naprawdę wiele do życzenia. Nie chce robić antyreklamy, nie to mam na celu. Ale może poślijcie tam kogoś, kto miejsce może obejrzeć na żywo i zdać Wam relację.
Pozdrawiam
Chciałam tylko przestrzec przed Dworkiem Oleńka. Skoro mieszkacie za granicą to pewnie nie widzieliście tego miejsca na żywo. Dla mnie PRL wrócił. Sami zastanawialiśmy się nad tym miejscem ale po jego obejrzeniu szybko zrezygnowaliśmy. Nie wiem jak zaplanowaliście noclegi dla gości, ale ich część, oferowanych w tym miejscu, pozostawia naprawdę wiele do życzenia. Nie chce robić antyreklamy, nie to mam na celu. Ale może poślijcie tam kogoś, kto miejsce może obejrzeć na żywo i zdać Wam relację.
Pozdrawiam
A nasz slub bedzie w czwartek 6.08.2015 :)
Jest duzo taniej, nie ma problemu z sala, zespolem itp. Oboje mieszkamy za granica, wiec po prostu nie chcielismy dodatkowego stresu, bo i tak zalatwianie prawie wszystkiego przez telefon jest uciazliwe.
A wiec: Anita&Luis (mix polsko-hiszpanski), kosciol w Chwaszczynie, wesele w Dworku Olenka w Tuchomiu, foto - INRE, zespol Malibu Latino. Reszty nie wiem, szukam inspiracji na forum :)
Jest duzo taniej, nie ma problemu z sala, zespolem itp. Oboje mieszkamy za granica, wiec po prostu nie chcielismy dodatkowego stresu, bo i tak zalatwianie prawie wszystkiego przez telefon jest uciazliwe.
A wiec: Anita&Luis (mix polsko-hiszpanski), kosciol w Chwaszczynie, wesele w Dworku Olenka w Tuchomiu, foto - INRE, zespol Malibu Latino. Reszty nie wiem, szukam inspiracji na forum :)