Widok

Młode Pary 2015

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej dziewczyny co powiecie na taki temat?
Na pewno wielu z Was będzie dotyczył :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja polecam INRE. Nie sa moze specjalnie slawni na forum, ale robili zdjecia mojej kuzynce i pomysly maja swietne. Poza tym sa troszke tansi niz pozostali i wydaje mi sie tez, ze bardziej elastyczni.
Witam i ja:)

Mamy ślub 27.06.2015
Wesele: Pensjonat REWA
Kościół: planujemy św. Andrzeja Boboli w Gdyni (proboszcz kazał dzownić dopiero na początku 2015, ciekawe czy nie za późno...)
Fotograf: poszukiwany (kogo polecacie?)
Wodzirej: Marcin Leoniak + DJ
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mam do sprzedania takie buciki jak w linku poniżej:
Buty są nowe kupiłam na swoje wesele ale jednak są za małe. Sprzedam za 120 zł.
http://archiwum.allegro.pl/oferta/blanic-ecry-niskie-slubne-na-slupku-czolenka-36-i4047068190.html
Hej:)

w weekend sprobuje zalozyc nowy watek ze wszystkimi dotychczasowymi danymi Mlodych Par 2015:)
Bo troche sie juz nazbieralo:)
dodaję:
Fotograf Fotogrupa.pl,
Video: Videogroszek

Karolina i Daniel: 07.08.2015
Ślub: Parafia pw. Św. Królowej Jadwigi w Bojanie
Wesele: Folwark Dajak w Koleczkowie
Cześć ;) Chciałabym się odnieść do Twojego posta odnośnie dworku Oleńka, w przyszłym roku biorę tam ślub i oglądałam wiele sal aż w końcu stanęło na tej i jestem bardzo zadowolona. Faktycznie nie jest to hotel 5gwiazdkowy, ale jeśli ktoś nie lubi za bardzo "nadętego" wesele to to miejsce jest idealne. Jezioro pod samym dworkiem, wokół mnóstwo terenów zielonych i dzięki temu w poprawiny goście nie będą się nudzić :) Poza tym pani zajmująca się organizacją wesela do rany przyłóż, z niczym nie robi problemów a wręcz przeciwnie pomaga i doradza. Co do noclegów to oczywiście jeśli chcecie wynajmować pokój dla każdej pary to to nie będzie miejsce dla Was, ale czy o to chodzi? Przecież na weselu spanie jest na ostatnim miejscu a pokoje w Oleńce te wyremontowane są naprawdę śliczne. Wiadomo co innego się każdemu podoba, więc nie ma co dyskutować o gustach :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tez braliśmy ślub w czwartek, z uslugodawcami nie ma problemu. Kościół w chwaszczynie ma fajnych księży także bedzie się mozna porozumieć.
to i ja się dołączę.

Karolina i Daniel: 07.08.2015
Ślub: Parafia pw. Św. Królowej Jadwigi w Bojanie
Wesele: Folwark Dajak w Koleczkowie

Jak na razie to tyle
Hej,

Chciałam tylko przestrzec przed Dworkiem Oleńka. Skoro mieszkacie za granicą to pewnie nie widzieliście tego miejsca na żywo. Dla mnie PRL wrócił. Sami zastanawialiśmy się nad tym miejscem ale po jego obejrzeniu szybko zrezygnowaliśmy. Nie wiem jak zaplanowaliście noclegi dla gości, ale ich część, oferowanych w tym miejscu, pozostawia naprawdę wiele do życzenia. Nie chce robić antyreklamy, nie to mam na celu. Ale może poślijcie tam kogoś, kto miejsce może obejrzeć na żywo i zdać Wam relację.

Pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
A nasz slub bedzie w czwartek 6.08.2015 :)
Jest duzo taniej, nie ma problemu z sala, zespolem itp. Oboje mieszkamy za granica, wiec po prostu nie chcielismy dodatkowego stresu, bo i tak zalatwianie prawie wszystkiego przez telefon jest uciazliwe.

A wiec: Anita&Luis (mix polsko-hiszpanski), kosciol w Chwaszczynie, wesele w Dworku Olenka w Tuchomiu, foto - INRE, zespol Malibu Latino. Reszty nie wiem, szukam inspiracji na forum :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nasz ślub odbędzie się 12.09.2015 :) Widzę, że nie ma jeszcze nikogo "wrześniowego" ;) Jak na razie mamy zarezerwowaną tylko salę, bo zależało nam na miejscu, o reszcie będziemy myśleć pewnie pod koniec wakacji.
22.08.2015r. ~tusia_18, Marta i Krzysztof, parafia św. Mikołaja, Sala okolicznościowa "Na Wzgórzu", orkiestra "Remix"
07.11.2015 r. ~Daria.i.Bartek, Sala Bankietowa Amelia w Zelewie, zespół: Jurek Band
06.06 ~MartaKarol, Marta&Karol, sala: agroturystyka Maciejka, fotograf: Jarek Pranga, zespół: Chilisax
1.08.2015r. ~Pistacja, Patrycja i Paweł, Parafia Matki Boskiej Bolesnej w Gdańsku , Sala bankietowa Pod Łabędziem w Kiełpinie, DJ Piotr.
Widziałam zdjęcia oraz film z ślubu i wesela od kamerzysto-fotografa, i gdyby było beznadziejnie to oczywiste, że bym go nie wzięła. Zdjęcia są śliczne, a na filmie nie słychać żadnych kliknięć aparatu. Film jest najlepszej jakości.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
27.06.2015r. ~Mala-Migotka, parafia Wniebowzięcia NMP we Władysławowie, Pensjonat Jasny Brzeg we Władysławowie, Foto Ars, Video Art Studio, zespół SZWAGRY :)
27.06.2015 ~Ajszja, Asia i Tomek, parafia św. Franciszka z Asyżu, hotel cztery brzozy
No to prosze wyslac informacje tak jak w watku Mlode Pary 2014 i jak zbierze sie pare osob to zaloze nowy watek;) prosze wypisac tak zebym mogla skopiowac bezposrednio.

08.08 ~Lexionek, Asia&Marek, Kolegiata pw Najświetszego Serca Pana Jezusa, sala Złota Dolina w Brodnicy, Fotogrupa, Dj Irek.
ja również jestem za :)
do góry