Widok

Młode Pary 2015

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej dziewczyny co powiecie na taki temat?
Na pewno wielu z Was będzie dotyczył :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
planujemy wesele w 2015 roku, ale jeszcze szukamy sali. Najlepiej chcielibyśmy w czerwcu, no ale jeszcze się rozglądamy.
Radzę się pośpieszyć, bo jak miesiąc temu rezerwowałam salę, to pierwszy wolny termin na 2015 był w listopadzie ; )

Jak dla mnie można stworzyć taki wątek, chociaż nie wiem, czy to nie za szybko trochę ; )
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wydaje się, że szybko ale z tego co zauważyłam z terminami w niektórych hotelach lub u kamerzystów/fotografów już jest bardzo ciężko. My na wstępie musieliśmy z kilku zrezygnować :/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
My mamy już zarezerwowaną sale, kościół, zespół, fotografa i kamerzystę :)) także na jakiś czas spokój :))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
uuu jakie tempo :D....ja dopiero jestem na etapie wybierania zespołu...a fotografem zajmiemy się później :D...listopad nie jest jakimś specjalnie popularnym terminem, więc się tym jak na razie nie martwię :).
To tak jak my:) ślub w sierpniu 2015 i sala, fotograf, kamerzysta, dj zalatwione:) moj kosciol bierze rezerwacje na 2015 rok dopiero w czerwcu- jak sie nie uda to znajdziemy inny kosciolek:)
Teraz bedzie trzeba pomyslec nad 'tematem, kolorem " przewodnim:)
To też prawda :) my bierzemy ślub w czerwcu więc niestety to miesiąc kiedy jest tłoczno ;)) a i tak szukając fotografa z tak dużym wyprzedzeniem natrafiliśmy na takich, którzy mieli nasz termin zarezerwowany :) ale znam przypadki kiedy ludzie w 3mc potrafili zorganizować super ślub więc nie ma reguły :)
My pod koniec stycznia tego rozku zdecydowalismy sie zrobic wesele jeszcze w tym roku, sale, zespół kościoł zalatwiłam w ciagu tygodnia wesele mamy w sierpniu tego roku :) także jak widac nie trzeba rezerwowac wszystkiego 2 lata na przód :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Powodzenia w znalezieniu fotografa i kamerzysty w sierpniu jest tłoczno z terminami..
My w październiku ostatni termin zaklepaliśmy na rok 2014 a slub w lipcu.
Od maja do wrzesnia wszystko zajete mieli..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
bez problemu kogoś znajdą, tego typu usługodawców jest cała masa.
ja w styczniu podpisując umowę z fotografem mogłam przebierać do woli. ponad 20 wyszukanych na szybko w internecie miało wolny mój termin w lipcu. nie siejcie paniki i nie nakręcajcie na siłę rynku.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
My nasza sale rezerwowalismy w październiku 2013 a wesele mamy dopiero w czerwcu 2015! Już był problem z terminem bo własciciel pensjonatu miał już ustawine na ten czas turnusy.. Po wielu trudach udało się nas wcisnąć :)
Nie narzekam na ilość ofert od fotografów i kamerzystów, także na pewno coś sie znajdzie. Suknia tez jest juz wybrana i szyję się dla mnie:) nauki mamy w marcu 2- dniowe:) także wszystko da sie zrobić:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
aaaaa i jeszcze zaznaczam, ze mój narzeczony jest za granica więc ze wszystkim jestem sama:)) więc kobiety nie panikujcie !!!
My planujemy ślub na sierpień 2015 obecnie jesteśmy na etapie szukania sali, może coś dziewczyny polecicie?? Jak na razie najbardziej podoba nam się złoty staw w borkowie, ale mało opinii mają, to całkiem nowa sala
My wybralismy Złota Doline-sala ma nowych wlascicieli wiec opinii zero, ale wierzymy ze bedzie super. Rodzice ogladali sale poniewaz mieszkamy za granica i dopiero w wakacje tam pojedziemy. Miejsce na zdjeciach wyglada slicznie i spokojnie z dala od ulic itd. Dzis ich strona sie zmienila i nie ma ofert menu, ale jedzenia jest od groma, moze jeszcze uaktualnia ja.
A gdzie ta sala sie znajduje??? My skupiamy się nad tym złotym stawem, bo sala wpadła nam w oko. Jeszcze widzę, że są targi ślubne w ten weekend w rivierze, ktoś z Was się wybiera? Może tam jeszcze jakieś oferty sal będą:/
My wybraliśmy Jasny Brzeg we Władysławowie. Sala jest ładna, dobrze oświetlona a także posiada wiele miejsc noclegowych a to było jednym z naszych wymogów :)
Zlota Dolina jest w Brodnicy Gornej. Nie chcielismy tak daleko ale przewozy sa w cenie:)
Aha no to dobrze:) my chcemy już rezerwować sale, żeby mieć ten najgorszy problem z głowy :)
do góry