Widok

Młode Pary 2015

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej dziewczyny co powiecie na taki temat?
Na pewno wielu z Was będzie dotyczył :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jestem za :)
No wlasnie pamietam ta osobe co miala zdj plecow.... A nie twarzy. Ja osobiscie bym sie bala. My placimy duzo za fotografa ale to jest nasz jedyny niepowtarzalny dzien wiec wole miec jeden stres mniej i miec sprawdzonego fotografa:)
Pozdrawiam:)
Dziewczyny moze niedlugo zaczniemy nowy watek z naszymi datami/imionami i co mamy juz zalatwione? Co myslicie?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Powiem wam z doświadczenia,
Niestety dobry fotograf i kamerzysta kosztuje ..

Przesada jest fotograf za 3000zł lub kamerzysta, ale tak tu ktoś dał linka za 500zł bym się nie odważyła wziąść.

Nie dawno wypowiedziała się tu osobą, która wzięła Panią za 1000zł za cały pakiet i zdjęcia naprawde nie były profesjonalne(wstawiła zdjęcia).
Para młoda była załamana ze zdjęć.
Nie mówię, że fotograf za 1000zł jest zły ale warto sprawdzić go, zanim podpiszesz umowę:)

Ale ślub jest PRZEWAŻNIE jeden raz w życiu i lepiej zapłacić troszkę więcej i mieć wspaniale zdjęcia.
I czytać opinie lub pytać na forum :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
No wiesz niektórym nie zależy na dobrych zdjęciach czy filmie i najchętniej nic takiego by nie zamawiamy tylko robią to dla świętego spokoju by rodzina się nie czepiają ze nie było
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
taki cyborg czy terminator:)-spotkałam się z takim określeniem na takich.
jeżeli komuś nie zależy na jakości, patrzy tylko na cenę to jego sprawa. Ja bym w życiu czegoś takiego nie wzięła. Widziałam u znajomej rezultat, raz,że na filmie słychać było pstrykanie,to zdjęcia były byle jakie. Nie trzeba być znawcą żeby wiedzieć,że po czymś takim cudów nie można oczekiwać. Ale koleżanka była załamana.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
znalazłam na trójmieście ogłoszenie,
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/uslugi-fotografia-wideofilmowanie/fotografia-slubna-ogl8159873.html

Fotografia za 500 zł, ciekawe ;)
fotograf nosi na sobię kamere i aparat, i cyka zdjęcia i film naraz, magia. Po za tym, za to, że ktoś cyka zdjęcia nie dam 2000 zł, nie potrzebny retusz i inne. Ale o gustach sie nie dyskutuje ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja też bym się bała fotografa i kamerzysty w jednym :P Za fotografa pewnie wezmiemy znajomego, chce 1500 zl, z kamerzysta sie zastanawiam, mam nadzieje ze ktos z rodziny/znajomych sie zgodzi zeby pokrecic :)
czasami fotograf robi zdjęcia z filmu przez wycięcie kawałka filmu:)
Jak moze byc fotograf i kamerzysta w jednym? Czyli najwazniejsze chwile beda uwiecznione na zdj LUB na filmie? Bedzie np film z przysiegi a nie bedzie zdjec?
Kazdy ma swoj plan i oczywiscie nie neguje waszych wyborow, ale moze warte to przemyslenia, bo to pamiatka na cale zycie:)
Pozdrawiam
a podeślesz jakieś namiary na tego fotografa bo my jesteśmy właśnie na etapie szukania a ta cena jest interesująca, najniższa z jaką się do tej pory spotkaliśmy:)
Przepraszam dziewczyny, wprowadziłam Was w błąd, Dj od 1500 zł ;) siostre, źle zrozumiałam ;)
Dj którego mam, jest polecany, 1200 bez poprawin, prowadzi zabawe, konkursy, bardzo mily człowiek, konkretny. A fotografa mamy z kamerzysta za 1700 z tego co pamietam, jest to jeden facet, który nosi na sobie taka maszyna, fajne zdjęcia i film ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pistacja to bardzo mało płacicie, a jakiego macie dj?

Ja mam 2 upatrzonych, jeden to znajomy ze studiów mojego nażyczonego , byłam na paru imprezach (dyskotekach), które prowadził i bardzo mi sie podobało ale on chce 2400zł za samo wesele + poprawiny 600zł (do 6h).
A drugiego poznaliśmy bawiąc się na weselu, które prowadził przesympatyczny facet sporo czasu się już tym zajmuje i jestem z nim umówiona na spotkanie w przyszłym tygodniu, jego normalna oferta to 3000 zl ale nie ma ograniczeń czasowych.
Mam nadzieje, że te ceny są jeszcze do dogadania.:)

Tak wgl jestem na forum nowa , termin ślubu mamy na 04.07.2015;) i tu wiekszość mówi, że brak słynnej literki "R" no ale my się tym nie przejmujemy:) Sami zdecydowaliśmy , że chcemy w lipcu.
Zarezerwowaną mamy już salę, z dj przeprowadzamy rozmowy, a co do fotografa to jeszcze nie podjęliśmy decyzji bo mamy sporo znajomych w tej branży .
My planujemy ok. 130 osób, ale część gości jest przejezdnych więc niestety kilka osób może odpaść.. :(
My mamy wesele na 100 osób, a DJ 1200 zł.
My placimy 1400+ 500 za poprawiny.
Cześć dziewczyny :)
Ja ślub 27.06.2015 tak sie udalo że też przypada na rocznice ślubu rodziców :) Traktujemy jako dobry znak :P
Sala jest, bylismy na spotkaniu z jednym DJ i jak powiedzial kwote to prawie z krzesla spadlam, ile dziewczyny przeznaczacie kaski na dja?
No to my też tak zakładamy w granicach 80-90 osób, ale u nas przyjezdnych nie ma, więc zakładam, że większość zaproszonych gości się zjawi :)
My mamy 3 wesela od maja do sierpnia w tym roku, więc mam nadzieję, że tam wpadnie nam w oko jakiś dJ, albo fotograf :)
Mamy dj-a, kamerzyste i fotografa. Zakladamy 80 osob ale ciezko stwierdzic ile z zagranicy przyjedzie- bo to jednak trzeba urlop wziac itd:)
do góry