Widok

Młode Pary 2015

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej dziewczyny co powiecie na taki temat?
Na pewno wielu z Was będzie dotyczył :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ciężko powiedzieć..zależy jak dużo czasu potrzebujesz przed samym ślubem...wg mnie najlepiej tak w godzinach 15-16 :)
Lexion My mamy taka sama date :))))
my chcemy na 16 by z wszystkim na spokojnie zdążyć:)
Nikaska to bedziemy przezywac razem i modlic sie o pogode:)
My również zdecydowaliśmy się na 16.00 :)
My również 16 ;)
A jest ktoś z 11.07.2015? ;-)
Lexion : dokładnie heheheh :) a macie tylko salę załatwioną czy coś więcej już? My chcemy w okolicy wakacji poszukać fotografa i kamerzysty, teraz tylko sale zarezerwowaliśmy. Duże wesele robicie?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mamy dj-a, kamerzyste i fotografa. Zakladamy 80 osob ale ciezko stwierdzic ile z zagranicy przyjedzie- bo to jednak trzeba urlop wziac itd:)
No to my też tak zakładamy w granicach 80-90 osób, ale u nas przyjezdnych nie ma, więc zakładam, że większość zaproszonych gości się zjawi :)
My mamy 3 wesela od maja do sierpnia w tym roku, więc mam nadzieję, że tam wpadnie nam w oko jakiś dJ, albo fotograf :)
Cześć dziewczyny :)
Ja ślub 27.06.2015 tak sie udalo że też przypada na rocznice ślubu rodziców :) Traktujemy jako dobry znak :P
Sala jest, bylismy na spotkaniu z jednym DJ i jak powiedzial kwote to prawie z krzesla spadlam, ile dziewczyny przeznaczacie kaski na dja?
My placimy 1400+ 500 za poprawiny.
My mamy wesele na 100 osób, a DJ 1200 zł.
My planujemy ok. 130 osób, ale część gości jest przejezdnych więc niestety kilka osób może odpaść.. :(
Pistacja to bardzo mało płacicie, a jakiego macie dj?

Ja mam 2 upatrzonych, jeden to znajomy ze studiów mojego nażyczonego , byłam na paru imprezach (dyskotekach), które prowadził i bardzo mi sie podobało ale on chce 2400zł za samo wesele + poprawiny 600zł (do 6h).
A drugiego poznaliśmy bawiąc się na weselu, które prowadził przesympatyczny facet sporo czasu się już tym zajmuje i jestem z nim umówiona na spotkanie w przyszłym tygodniu, jego normalna oferta to 3000 zl ale nie ma ograniczeń czasowych.
Mam nadzieje, że te ceny są jeszcze do dogadania.:)

Tak wgl jestem na forum nowa , termin ślubu mamy na 04.07.2015;) i tu wiekszość mówi, że brak słynnej literki "R" no ale my się tym nie przejmujemy:) Sami zdecydowaliśmy , że chcemy w lipcu.
Zarezerwowaną mamy już salę, z dj przeprowadzamy rozmowy, a co do fotografa to jeszcze nie podjęliśmy decyzji bo mamy sporo znajomych w tej branży .
Dj którego mam, jest polecany, 1200 bez poprawin, prowadzi zabawe, konkursy, bardzo mily człowiek, konkretny. A fotografa mamy z kamerzysta za 1700 z tego co pamietam, jest to jeden facet, który nosi na sobie taka maszyna, fajne zdjęcia i film ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Przepraszam dziewczyny, wprowadziłam Was w błąd, Dj od 1500 zł ;) siostre, źle zrozumiałam ;)
a podeślesz jakieś namiary na tego fotografa bo my jesteśmy właśnie na etapie szukania a ta cena jest interesująca, najniższa z jaką się do tej pory spotkaliśmy:)
Jak moze byc fotograf i kamerzysta w jednym? Czyli najwazniejsze chwile beda uwiecznione na zdj LUB na filmie? Bedzie np film z przysiegi a nie bedzie zdjec?
Kazdy ma swoj plan i oczywiscie nie neguje waszych wyborow, ale moze warte to przemyslenia, bo to pamiatka na cale zycie:)
Pozdrawiam
czasami fotograf robi zdjęcia z filmu przez wycięcie kawałka filmu:)
do góry