Widok

Młode Pary 2015

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej dziewczyny co powiecie na taki temat?
Na pewno wielu z Was będzie dotyczył :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja też bym się bała fotografa i kamerzysty w jednym :P Za fotografa pewnie wezmiemy znajomego, chce 1500 zl, z kamerzysta sie zastanawiam, mam nadzieje ze ktos z rodziny/znajomych sie zgodzi zeby pokrecic :)
fotograf nosi na sobię kamere i aparat, i cyka zdjęcia i film naraz, magia. Po za tym, za to, że ktoś cyka zdjęcia nie dam 2000 zł, nie potrzebny retusz i inne. Ale o gustach sie nie dyskutuje ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
znalazłam na trójmieście ogłoszenie,
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/uslugi-fotografia-wideofilmowanie/fotografia-slubna-ogl8159873.html

Fotografia za 500 zł, ciekawe ;)
taki cyborg czy terminator:)-spotkałam się z takim określeniem na takich.
jeżeli komuś nie zależy na jakości, patrzy tylko na cenę to jego sprawa. Ja bym w życiu czegoś takiego nie wzięła. Widziałam u znajomej rezultat, raz,że na filmie słychać było pstrykanie,to zdjęcia były byle jakie. Nie trzeba być znawcą żeby wiedzieć,że po czymś takim cudów nie można oczekiwać. Ale koleżanka była załamana.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
No wiesz niektórym nie zależy na dobrych zdjęciach czy filmie i najchętniej nic takiego by nie zamawiamy tylko robią to dla świętego spokoju by rodzina się nie czepiają ze nie było
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Powiem wam z doświadczenia,
Niestety dobry fotograf i kamerzysta kosztuje ..

Przesada jest fotograf za 3000zł lub kamerzysta, ale tak tu ktoś dał linka za 500zł bym się nie odważyła wziąść.

Nie dawno wypowiedziała się tu osobą, która wzięła Panią za 1000zł za cały pakiet i zdjęcia naprawde nie były profesjonalne(wstawiła zdjęcia).
Para młoda była załamana ze zdjęć.
Nie mówię, że fotograf za 1000zł jest zły ale warto sprawdzić go, zanim podpiszesz umowę:)

Ale ślub jest PRZEWAŻNIE jeden raz w życiu i lepiej zapłacić troszkę więcej i mieć wspaniale zdjęcia.
I czytać opinie lub pytać na forum :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
No wlasnie pamietam ta osobe co miala zdj plecow.... A nie twarzy. Ja osobiscie bym sie bala. My placimy duzo za fotografa ale to jest nasz jedyny niepowtarzalny dzien wiec wole miec jeden stres mniej i miec sprawdzonego fotografa:)
Pozdrawiam:)
Dziewczyny moze niedlugo zaczniemy nowy watek z naszymi datami/imionami i co mamy juz zalatwione? Co myslicie?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jestem za :)
ja również jestem za :)
No to prosze wyslac informacje tak jak w watku Mlode Pary 2014 i jak zbierze sie pare osob to zaloze nowy watek;) prosze wypisac tak zebym mogla skopiowac bezposrednio.

08.08 ~Lexionek, Asia&Marek, Kolegiata pw Najświetszego Serca Pana Jezusa, sala Złota Dolina w Brodnicy, Fotogrupa, Dj Irek.
27.06.2015 ~Ajszja, Asia i Tomek, parafia św. Franciszka z Asyżu, hotel cztery brzozy
27.06.2015r. ~Mala-Migotka, parafia Wniebowzięcia NMP we Władysławowie, Pensjonat Jasny Brzeg we Władysławowie, Foto Ars, Video Art Studio, zespół SZWAGRY :)
Widziałam zdjęcia oraz film z ślubu i wesela od kamerzysto-fotografa, i gdyby było beznadziejnie to oczywiste, że bym go nie wzięła. Zdjęcia są śliczne, a na filmie nie słychać żadnych kliknięć aparatu. Film jest najlepszej jakości.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
1.08.2015r. ~Pistacja, Patrycja i Paweł, Parafia Matki Boskiej Bolesnej w Gdańsku , Sala bankietowa Pod Łabędziem w Kiełpinie, DJ Piotr.
06.06 ~MartaKarol, Marta&Karol, sala: agroturystyka Maciejka, fotograf: Jarek Pranga, zespół: Chilisax
07.11.2015 r. ~Daria.i.Bartek, Sala Bankietowa Amelia w Zelewie, zespół: Jurek Band
22.08.2015r. ~tusia_18, Marta i Krzysztof, parafia św. Mikołaja, Sala okolicznościowa "Na Wzgórzu", orkiestra "Remix"
Nasz ślub odbędzie się 12.09.2015 :) Widzę, że nie ma jeszcze nikogo "wrześniowego" ;) Jak na razie mamy zarezerwowaną tylko salę, bo zależało nam na miejscu, o reszcie będziemy myśleć pewnie pod koniec wakacji.
A nasz slub bedzie w czwartek 6.08.2015 :)
Jest duzo taniej, nie ma problemu z sala, zespolem itp. Oboje mieszkamy za granica, wiec po prostu nie chcielismy dodatkowego stresu, bo i tak zalatwianie prawie wszystkiego przez telefon jest uciazliwe.

A wiec: Anita&Luis (mix polsko-hiszpanski), kosciol w Chwaszczynie, wesele w Dworku Olenka w Tuchomiu, foto - INRE, zespol Malibu Latino. Reszty nie wiem, szukam inspiracji na forum :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Hej,

Chciałam tylko przestrzec przed Dworkiem Oleńka. Skoro mieszkacie za granicą to pewnie nie widzieliście tego miejsca na żywo. Dla mnie PRL wrócił. Sami zastanawialiśmy się nad tym miejscem ale po jego obejrzeniu szybko zrezygnowaliśmy. Nie wiem jak zaplanowaliście noclegi dla gości, ale ich część, oferowanych w tym miejscu, pozostawia naprawdę wiele do życzenia. Nie chce robić antyreklamy, nie to mam na celu. Ale może poślijcie tam kogoś, kto miejsce może obejrzeć na żywo i zdać Wam relację.

Pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry