Widok
Poleca tę salę w Lublewie jest duzo miejsca no i jedzonko jak u mamy super właściciele.Robiłam tam dekorację sali (galeria http://www.marta-decor.pl
Młode Pary przekazywały mi info.o swoim zadowoleniu z organizacji .
Naprawdę warto.
Młode Pary przekazywały mi info.o swoim zadowoleniu z organizacji .
Naprawdę warto.
STUDIO DEKORACJI ŚLUBNYCH
www.marta-decor.pl
www.marta-decor.pl
dziewczyny na spokojnie - śłub można organizować w 2 lata i w 4 miesiące - czasami także wystarcz trochę szczęścia z usługodawcami, a do tego można też zrobić ślub w piątek ;) My tak mieliśmy, że w lutym zdecydowaliśmy o dacie - a ślub mieliśmy w sierpniu - ze wszystkim się wyrobiliśmy i wszyscy "nasi" usługodawcy byli wolni :)
życzę Wam powodzenia w tym pięknym okresie przygotowań!
Co do sali to musisz określić na czym CI zależy - my np chcieliśmy salę w centrum miasta, żeby odpadło jeżdżenie (przede wszystkim ze względu na czas przejazdów, bo kościół mieliśmy wybrany już dawno - z sentymentu kościółek, w któym miałam wszystkie sakramenty, pod niego dobieraliśmy salę).
Mieliśmy wesele w hotelu Amber - cudownie je wspominam, łądny wystrój (sala dolna okrągłe stoł mi się marzyły ;) ), pyszne jedzenie i super obsługa.
Jeśli natomiast zależy CI na urokliwej okolicy to polecam Wichrowe Wzgórze w Chmielnie - blisko jeziorko, piękne tereny.
życzę Wam powodzenia w tym pięknym okresie przygotowań!
Co do sali to musisz określić na czym CI zależy - my np chcieliśmy salę w centrum miasta, żeby odpadło jeżdżenie (przede wszystkim ze względu na czas przejazdów, bo kościół mieliśmy wybrany już dawno - z sentymentu kościółek, w któym miałam wszystkie sakramenty, pod niego dobieraliśmy salę).
Mieliśmy wesele w hotelu Amber - cudownie je wspominam, łądny wystrój (sala dolna okrągłe stoł mi się marzyły ;) ), pyszne jedzenie i super obsługa.
Jeśli natomiast zależy CI na urokliwej okolicy to polecam Wichrowe Wzgórze w Chmielnie - blisko jeziorko, piękne tereny.
Hej dziewczyny:)
Jakies postepy w przygotowaniach? My narazie stoimy w miejscu, czekam na wakacje, mam nadzieje ze znajde suknie i wtedy zaczne myslec nad zaproszeniami i pitolkami. A pozatym pojedziemy na pare dni na nasza sale i zobacze sie z wlascicielami, wiec napewno zaczne sobie wszystko wyobrazac i planowac:)
Jakies postepy w przygotowaniach? My narazie stoimy w miejscu, czekam na wakacje, mam nadzieje ze znajde suknie i wtedy zaczne myslec nad zaproszeniami i pitolkami. A pozatym pojedziemy na pare dni na nasza sale i zobacze sie z wlascicielami, wiec napewno zaczne sobie wszystko wyobrazac i planowac:)
My mamy wesele w czerwcu 2015 roku w Folwarku Dajak. Ślub w kościele w Bojanie- też załatwione.
Jak miesiąc temu oglądaliśmy sale to w czerwcu był wolny tylko jeden termin, w sierpniu żaden ale za to lipiec był pusty :)
Uważam, że można znaleźć salę z pół rocznym wyprzedzeniem ale nie wiem czy tą którą się wymarzyło i upatrzyło.
Jak interesowałam się zespołami to zdarzało się, że te które mnie interesowały już miały zajęty termin, ale ostatecznie znaleźliśmy taki zespół, który nam się podoba.
Mam znajomą fotografkę więc to też mam z głowy, a nie będziemy mieli kamerzysty.
Resztę rzeczy będę załatwiała na spokojnie pewnie w przyszłym roku :)
Jak miesiąc temu oglądaliśmy sale to w czerwcu był wolny tylko jeden termin, w sierpniu żaden ale za to lipiec był pusty :)
Uważam, że można znaleźć salę z pół rocznym wyprzedzeniem ale nie wiem czy tą którą się wymarzyło i upatrzyło.
Jak interesowałam się zespołami to zdarzało się, że te które mnie interesowały już miały zajęty termin, ale ostatecznie znaleźliśmy taki zespół, który nam się podoba.
Mam znajomą fotografkę więc to też mam z głowy, a nie będziemy mieli kamerzysty.
Resztę rzeczy będę załatwiała na spokojnie pewnie w przyszłym roku :)
My wybralismy Złota Doline-sala ma nowych wlascicieli wiec opinii zero, ale wierzymy ze bedzie super. Rodzice ogladali sale poniewaz mieszkamy za granica i dopiero w wakacje tam pojedziemy. Miejsce na zdjeciach wyglada slicznie i spokojnie z dala od ulic itd. Dzis ich strona sie zmienila i nie ma ofert menu, ale jedzenia jest od groma, moze jeszcze uaktualnia ja.