Widok

Młode Pary 2015

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej dziewczyny co powiecie na taki temat?
Na pewno wielu z Was będzie dotyczył :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam,

Poszukuję zespołu/kapeli na weselicho,nasza data to 08/08/2015,czy ktoś może mi polecić kogoś no i oczywiście z wolnym terminem na tą datę :) Wiem że ciężko jest załatwić ale może się uda :) Proszę o pomoc

Pozdrawiam
Agnieszka i Radek
12.09.2015
kościół św. Mikołaja w Szemudzie
sala weselna Tereska w Szemudzie
zespół Brassband
fotograf Hardworkstudio
Czas dołączyć do grona przyszłych żon z 2015:)
Otóż:
Krysia i Łukasz, ślub w kościele w Szymbarku, wesele Żabi Dwór Ostrzyce, zespół The Brothers Pomieczyno, kamerzysta SEvideo p. Sławek z Szemuda, foto Karol Puzdrowski:)

To wszystko co już załatwione:)
A może czas na nowy wątek, tutaj już ciężej przegląda się posty na komórce ;)
Hej ja nie mam czasu ostatnio zeby usiasc i sie podjac zalozenia nowego watku. Jak ktos ma czas i ochote to naprawde by sie przydal:)
Hej dziewczyny :)
Pamiętam jak jeszcze niedawno nie było popołudnia bez tematu weselno-ślubnego, a już ponad 2 miesiące po ślubie jestem :) Cieszcie się z przygotowań, powodzenia w wyborze usługodawców :)
Ja też brałam ślub w czwartek - nie ma lepszego dnia na wesele - 4 dni zabawy :D

Nam z mężem został weselny klimat, bo prowadzimy wesela (dj+wodzirej), mąż też gra na ślubach, więc tak z nostalgią patrzę na nowe Pary Młode :)
Witam, My też bierzemy ślub 07.11.2015 :) Na razie mamy załatwioną salę, fotografa, kamerzystę i orkiestrę. W tamtym tygodniu zamówiłam też zawieszki na alkohol ( tak wiem bardzo wcześnie, ale były na promocji właśnie takie jakie chcieliśmy )
Ja mam 22 lata, mój Narzeczony 25, jesteśmy razem od ponad 5 lat, zaręczeni od 4 miesięcy ;)
Czesc A tak ogólnie z jagiego wojewudztwa jesteś? pozd
do góry