Widok

Młode Pary 2015

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej dziewczyny co powiecie na taki temat?
Na pewno wielu z Was będzie dotyczył :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
To też prawda :) my bierzemy ślub w czerwcu więc niestety to miesiąc kiedy jest tłoczno ;)) a i tak szukając fotografa z tak dużym wyprzedzeniem natrafiliśmy na takich, którzy mieli nasz termin zarezerwowany :) ale znam przypadki kiedy ludzie w 3mc potrafili zorganizować super ślub więc nie ma reguły :)
To tak jak my:) ślub w sierpniu 2015 i sala, fotograf, kamerzysta, dj zalatwione:) moj kosciol bierze rezerwacje na 2015 rok dopiero w czerwcu- jak sie nie uda to znajdziemy inny kosciolek:)
Teraz bedzie trzeba pomyslec nad 'tematem, kolorem " przewodnim:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
uuu jakie tempo :D....ja dopiero jestem na etapie wybierania zespołu...a fotografem zajmiemy się później :D...listopad nie jest jakimś specjalnie popularnym terminem, więc się tym jak na razie nie martwię :).
My mamy już zarezerwowaną sale, kościół, zespół, fotografa i kamerzystę :)) także na jakiś czas spokój :))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wydaje się, że szybko ale z tego co zauważyłam z terminami w niektórych hotelach lub u kamerzystów/fotografów już jest bardzo ciężko. My na wstępie musieliśmy z kilku zrezygnować :/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Radzę się pośpieszyć, bo jak miesiąc temu rezerwowałam salę, to pierwszy wolny termin na 2015 był w listopadzie ; )

Jak dla mnie można stworzyć taki wątek, chociaż nie wiem, czy to nie za szybko trochę ; )
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
planujemy wesele w 2015 roku, ale jeszcze szukamy sali. Najlepiej chcielibyśmy w czerwcu, no ale jeszcze się rozglądamy.
do góry