Widok

Młode Pary 2016

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy znajdzie się tu ktoś, kto planuje ślub w 2016 roku? :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
"Jesteśmy z sobą 6 lat i skoro chcemy poczekać jeszcze rok to tylko miłość nasza może się wzmocnić i z większą radością przyjmiemy ten sakrament" a tak z ciekawości, wesele w piatek nie, zycie razem przez kolejny rok bez slubu jest ok? chyba że w celibacie ;) to tak na marginesie :)

faktycznie wesele w "sezonie" cięzko szybko zorganizować, ale gdybym miała wybór wesele w piątek czy czekać kolejny rok to zdecydowałabym się na piątek. Z tego właśnie powodu miałam ślub i wesele w listopadzie, na usługi dostaliśmy spore rabaty bo "nie sezon" a w dzień wesela było piękne słońce i 15 stopni :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
a poza tym chyba pora znikać z watku bo jak powiedziała anka l to nie o nas ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A może w celibacie skąd możesz wiedzieć. Wiara czyni cuda i można spokojnie w czystości wytrzymać tylko trzeba chcie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
a planujemy my :) termin 1 październik 2016, późno, ale wesele organizujemy sami, a koszta duże :)
na dziś dzień mamy salę (terminy już na 2016 zapełniały się), fotografa i orkiestrę )
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
No cos ty?! Juz sie zapelniaja terminy? A jaka sale wybraliscie?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
wybraliśmy Villę Leśne Ustronie w Lubiszewie, przez jakiś czas "dorabiała" tam narzeczonego siostra, a także byliśmy na kilku uroczystościach, wszystko ok, więc wybór był prosty :)
można zorganizować wesele w 4 miesiące w czwartek- dyspensy nie trzeba, terminy i wykonawcy dostępni, dla księdza nie był to problem. tak mysmy zrobili, ale dekorowałam też kilka czwartkowych wesel i coraz częście właśnie piątkowych.

kolezanka brała ślub w poniedziałek, a inna środe, wiec sobota to nie jest jedyny dobry dzień na ślub.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Witam. Ja też mam w planach ślub w czerwcu 2016 roku :) Ktoś tu jeszcze jest?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Hej,
To ja założyłam wątek - my zdecydowaliśmy się na ślub 7 maja :)
Wątek założyłam bo byłam ciekawa ilu Nas tu jest (rocznik 2016 ;) )
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
I ja dołączam, termin 03.09.2016. I już miałam problem z terminem. Wydawać by się mogło, że termin odległy, ale lokal miał już kilka wolnych sobót. Na szczęście udało mi się to zgrać z dj i kamerzystą, którego chcę mieć ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja również dołączam, termin 13.02.2016.
Marynarka- jakiego kamerzysta i fotografa wybraliście ?;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ania czemu luty???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak zdecydowaliśmy ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam :) ta sama data ślubu 3.09.2016. Sala jest, kamerzysta jest, fotograf w rodzinie.. Problem z orkiestrą :(
My tez na 7.05.2016- w nasza rocznice :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Justyna, gdzie robicie wesele? ;)
I ja się dołączam :) 30.04.2016 :)
Sala jest, foto+video też, dj praktycznie też załatwiony, choć jeszcze się zastanawiamy :)

+sporo dodatkowych rzeczy już zaplanowanych :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
W Karczmie Viking Stara Kiszewa a Ty? :) I nadmienię, że orkiestrę już mamy :) czyli można spać spokojnie :D
My również planujemy ślub! 24.09.2016 był jednym z ostatnich jakie mieliśmy do wyboru. Sala Krzewi Róg k/Kartuz zarezerwowana. Nadal szukamy foto+video i dj. Pozdrawiam :)
W robimy w Kryształowym Dworku w Zbychowie, zakochałam się w niej od pierwszego wejrzenia :) mam też już i DJa i kamerzystę. Teraz mogę spać spokojnie :)

A jako, że wesele było zaplanowane na 2015 to cały plan mam w głowie, wcielę go za rok :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry