Widok

Młode Pary 2016

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy znajdzie się tu ktoś, kto planuje ślub w 2016 roku? :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
ja tez sie dołączam tez bardzo mi zależy na dobrym i sprawdzonym fryzjerze ;) agnieszka2309@o2.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
moge zobaczyć jakaś fotke jak Cie czesała oraz kontakt do tego kogos :) ? sonja@poczta.onet.eu
Dziewczyny a gdzie robilyscie kurs przedmalzenski? Macie jakas sprawdzona poradnie expresowa?:)
Witam powtórnie z lokatorem w brzuchu, więc u nas zmiana planów i wesele już 07.05 :) Wszystko załatwione oprócz tortu i kwiatów :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja tez poprosze o kontakt do tego fryzjera :)
agatka55@10g.pl
superstar0311@op.pl

Poproszę i z góry pięknie dziękuję :) :)
mogę podać kontakt do dobrej fryzjerki, czesała mnie na kilka wesel rodzinnych, mam włosy za pas, wiec tez nie kazdy fryzjer podołał upiecie czy koka przy takiej dlugosci, zajmuje sie tez makijażem.kontakt na prv lub poprzez maila.
Ja też poproszę namiary. Mój mail to anulka19.91@wp.pl:)
Daj do siebie kontakt :)
Domis, ja chce, ja chce, na wrzesień :p a kto to? Skąd on? Dojeżdza? Potrzebuję kogoś kto mi zrobi "bombkę" nisko z tyłu, ale z wypełnieniem. Niestety, ale nie każdy fryzjer podoła :(
Mogę polecić mojego. Tomasz jest cudownym fryzjerem.
O ile nie masz wesela 30 lipca to mogę dać Ci namiary :)
jezu jaki ja mam problem ze znalezieniem fryzjera:( za pozno sie obudzilam ;( wizazystke juz ogarnelam
Tez mam taki termin :) Sala w Koleczkowie, piękny las :)
Ślub w plenerze (o ile urząd się zgodzi).
Fotograf jest, DJ jest, makijażystka jest, fryzjer jest, video chyba też jest :D
ciasta nie wiem gdzie tak samo jak i tort.
Obrączki dopiero w marcu wybieramy jak i wtedy idziemy do krawca po garnitur i krawcowej po sukienkę :)
W takiej sytuacji polecam wesela w okolicy ośrodka wypoczynkowego, lub w samym ośrodku. Kto chce wynajmuje domek na własną rękę i na ile chce. Ty się nie martwisz kogo kiedy wymeldować etc.
Www.fotobudeczki.pl
skoro nie macie poprawin, to bym nie uszczęśliwiała na siłę:) My mamy wesele w Gołubiu Kaszubskim, jesteśmy z Gdyni, dużo rodziny również i tej rodzinie z Gdyni załatwiamy noclegi, bo mamy poprawiny. Reszta gości jest z Kościerzyny i okolic wiec jakoś sobie poradzą i nimi się nie martwimy :)
Ja też już mam suknię. Mam. Mam!!! :D Pojechałam tylko na przymiarki, w planach były kolejne, a wróciłam z piękną suknią :D kupiłam w Elizabeth Passion w Gdyni. Cudowny salon. Cudowna obsługa. Polecam ! :)

Dziewczyny doradźcie. Jak rozwiązać ten problem. Otóż, ślub w Gdańsku, wesele pod Wejherowem. Cześć gości przyjezdna, dla nich będą noclegi, ale nie ma ich aż tyle, żeby przenocować wszystkich, będziemy chyba domawiać, zależy ile gości nam potwierdzi przybycie. A część z Trójmiasta i okolic. I co z nimi? Czy szukać im noclegów w okolicy? Czy załatwić transport, który będzie rozwoził, np. 2 kursy w nocy czy po weselu? Czy "olać" i nie uszczęśliwiać na siłę, niech każdy wraca sam? Może jest któraś w takich sytuacji?
Ahhh, poprawin nie mamy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja w ten week kupilam suknie także w Pruszczu, ale czekam aż sprowadzą mi ją z Francji :) tylko ten jeden salon podjął się sciagnięcia sukni z zeszłego sezonu. Ślub 25 czerwca a suknia na początku czerwca będzie W PL :)
Hej, co słychać? Kupiłam wymarzoną suknie!! :) z całego serca mogę polecić outlet z Pruszcza i Panią Ewę! Cena rewelacyjna a przede wszystkim wielki wybór. Jak ktoś jeszcze nie ma to pędźcie!
Dolaczam się i ja :) termin na 30.07 :) zarezerwowana: Sala, muzyka, foto, video i ciasta :) obrączki tez wybrane :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
O dziekuje! Sprawdzimy! :)
do góry