Widok
Maj 2016 ;)
Sala jest, dj też (a był już problem z terminem, rezerwacja na nasz termin była)jest lecz zastanawiamy się nad kamerzystą ;( Spotkaliśmy się z 1, lecz wydaje mi się że filmy które robił były "starodawne".
A i jeszcze powiem że zaczynaliśmy na przełomie styczeń-luty i już był problem z niektórymi terminami ;)
Ale wszystko się udało. Pozdrawiam wszystkich i życzę powodzenia!
Sala jest, dj też (a był już problem z terminem, rezerwacja na nasz termin była)jest lecz zastanawiamy się nad kamerzystą ;( Spotkaliśmy się z 1, lecz wydaje mi się że filmy które robił były "starodawne".
A i jeszcze powiem że zaczynaliśmy na przełomie styczeń-luty i już był problem z niektórymi terminami ;)
Ale wszystko się udało. Pozdrawiam wszystkich i życzę powodzenia!
My byśmy chcieli ślub w kwietniu, ale na razie nic nie mam jeszcze zaplanowane, spodobała mi się jedna sala, ale póki co nie odpisują w sprawie wolnych terminów, boję się, że się nie wyrobię z niczym, stres zaczyna się, nie wiem nawet od czego zacząć... Dziewczyny poradźcie coś :-) Od czego zaczynacie, zapewne od rezerwacji sali, a dalej? A przy wyborze sali czym się kierujecie? Jeździcie po różnych miejscach, czy jak to wygląda? Pozdrawiam :-)
My wybraliśmy na początek miejsca, w których już kiedyś byliśmy (mi było łatwiej, bo śpiewam na weselach więc znam dużo dobrych miejsc). Wybraliśmy dwa i umówiliśmy się na spotkania. Na pierwszym spotkaniu kupili nas od razu, drugie miejsce odwiedziliśmy tylko by porównać i mieć pewność, że dobre wybraliśmy :-) na pewno zdążysz! Kwiecień nie jest obleganym miesiącem :-)
My wreszcie mogliśmy zamówić mszę ślubna :-) mamy poza tym salę, foto + video i dj:-) typ sukni już znany,zaproszenia wybrane, dodatki, wygląd bukietu i kolorystyka również :-) nie jestem z Gdyni więc niestety nie polecę Ci tam kwiaciarni, ale wiem, że w Gdańsku na Zielonym Rynku jest Pani, która tworzy cuda z kwiatów w całkiem przystępnej cenie ;-)