Widok

Młode Pary 2016

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy znajdzie się tu ktoś, kto planuje ślub w 2016 roku? :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
O matko z corka! Przeciez 1/3 z Was to sie do tego 2016 rozstanie- przzykro mi ale taka prawda... Wyluzujcie majtki
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
Masz na to jakieś potwierdzenie naukowe? ;-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
hahahahahaha, zazdrość to straszna rzecz ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Cześć :) My bierzemy ślub w październiku...taki mały spontan po 7 latach związku :) każda rada dla mnie cenna bo zaczynamy planowanie...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja planuję :) też październik.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeszcze tyle czasu nam zostało... :
Mi został jeszcze rok i miesiąc, ale już nie mogę się doczekać :-) dluzy mi sie strasznie :-) bo już praktycznie wszystko zaplanowane :-)
Emily u mnie tak samo :( Chciałabym, żeby to było już w tym roku :D
my zmieniamy fotografa.. jesteśmy już po ślubie cywilnym.. niestety ze zdjęć nie jesteśmy zadowoleni i zmieniamy ... poszukujemy fotografa na nowo ;/
Maj 2016 ;)
Sala jest, dj też (a był już problem z terminem, rezerwacja na nasz termin była)jest lecz zastanawiamy się nad kamerzystą ;( Spotkaliśmy się z 1, lecz wydaje mi się że filmy które robił były "starodawne".
A i jeszcze powiem że zaczynaliśmy na przełomie styczeń-luty i już był problem z niektórymi terminami ;)
Ale wszystko się udało. Pozdrawiam wszystkich i życzę powodzenia!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
aniuleeek88 mieliście B. M.? czy innego? dlaczego zmieniacie?
Witam :)
Wczoraj z narzeczonym zaklepaliśmy termin i salę ;) bawimy się 09.07.2016!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gratulacje :) Pozostaje nam tylko czekać... :D
My w 2016 będziemy planować ślub, ale na rok 2017 ;P

Póki co uczestniczymy w ślubach jako fotografowie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mój ślub będzie 18 czerwca 2016 :)
My byśmy chcieli ślub w kwietniu, ale na razie nic nie mam jeszcze zaplanowane, spodobała mi się jedna sala, ale póki co nie odpisują w sprawie wolnych terminów, boję się, że się nie wyrobię z niczym, stres zaczyna się, nie wiem nawet od czego zacząć... Dziewczyny poradźcie coś :-) Od czego zaczynacie, zapewne od rezerwacji sali, a dalej? A przy wyborze sali czym się kierujecie? Jeździcie po różnych miejscach, czy jak to wygląda? Pozdrawiam :-)
My wybraliśmy na początek miejsca, w których już kiedyś byliśmy (mi było łatwiej, bo śpiewam na weselach więc znam dużo dobrych miejsc). Wybraliśmy dwa i umówiliśmy się na spotkania. Na pierwszym spotkaniu kupili nas od razu, drugie miejsce odwiedziliśmy tylko by porównać i mieć pewność, że dobre wybraliśmy :-) na pewno zdążysz! Kwiecień nie jest obleganym miesiącem :-)
Polecam Time of joy z Gdańska . Sami ich bierzemy (ślub 13.08.2016:-) ) mają świetne portfolio!

Dziewczyny proszę polećcie gdzie można znaleźć wyjątkowe zaproszenia ślubne ??
hej :) planujemy Ślub na kwiecień 2016r. czy byłybyście tak miłe i doradziły jakąś dobrą kwiaciarnie/ okolica Gdyni?
sale, Kościół, fotografa, video już mamy :) jak Wam idą przygotowania? Pozdrowienia :)
My wreszcie mogliśmy zamówić mszę ślubna :-) mamy poza tym salę, foto + video i dj:-) typ sukni już znany,zaproszenia wybrane, dodatki, wygląd bukietu i kolorystyka również :-) nie jestem z Gdyni więc niestety nie polecę Ci tam kwiaciarni, ale wiem, że w Gdańsku na Zielonym Rynku jest Pani, która tworzy cuda z kwiatów w całkiem przystępnej cenie ;-)
do góry