Widok

Młode Pary 2016

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy znajdzie się tu ktoś, kto planuje ślub w 2016 roku? :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Emily- a może jakieś szczegóły- która to pani, jaki boks? może numer telefonu? Mieszkam niedaleko i bukiet z zielonego rynku byłby mi na rękę :)
A za to co sobie wymyśliłam w znanych kwiaciarniach chcą cieżkie pieniądze...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wrzesień 2016 :)
abc a jak wygląda TEN bukiet?
bardzo dużo gipsówki + jakiś dodatek małych kwiatków, http://www.prettywedding.pl/wp-content/uploads/2011/08/Pretty-Wedding-post20110701-Bukiety-Slubne-Z-Gibsowki.jpg W jednej ze znanych kwiaciarni policzyli mi 200zł, wydało mi się dużo...
a w jakim miesiacu jest ślub?
200 zl??? Myslalam ze gipsowka jest tania. Popros kogos kto ma dzialke niech ci zasadzi- zalezy w jakim miesiacu bedzie slub.
ślub jest w sierpniu- wszyscy mówią, że gipsówka, kiedyś była tania i traktowano ją jako dodatek do kwiatów, a teraz jest na nią ogólny szał i cena wzrosła.
A ślub mam za miesiąc! nie powinnam siedzieć w tym wątku hihi ;)
gipsówka bywa kapryśna, a do tego trzeba ja odpowiednio ułożyć, a jesli chodzi ceny tez bywa różnie czasem droga czasem tania, ale ponad dwieście to sporo. oferte moge podesłać na maila. Jesli chcesz skontaktuj sie ze mna na prv lub mailowo.
dołączam i ja a raczej my :) termin na 16/07/2016 sala jest :) reszta w toku pozukiwan :)
U mnie ten sam termin :) Sala i kościół również wybrane, ale za resztę jakoś ciężko się zabrać...
Witam,
Jeśli nie posiadasz jeszcze sukni, to mam bardzo podobną na sprzedaż. Też unikałam kół i sztywnych halek.
Zdecydowałam się na lejący się muślin i koronkę.

Posiadam na sprzedaż suknię Nikola kupioną w warszawskim salonie Violi Piekut. Suknia jest w kolorze białym, na wzrost 172+6 (obcas) i w rozmiarze 40-42. Bez problemu nadaje się do regulacji.

Mój model nie posiada całych odkrytych pleców, tylko wycięcie w literę V do głębokości biustonosza. Suknia jest bardzo wygodna i z przyjemnością przetańczyłam w niej całą noc. Materiał w 100% naturalny, bez sztucznych dodatków.

Polecam i zapraszam do kontaktu i na przymiarkę.
Nasz termin 24 września 2016!:) Sala jest, orkiestra i fotograf też. Teraz czas na suknie! Póki co upatrzyłam sobie w Gdyni salon Offashion przy wielkopolskiej. Bardzo mi się spodobała jedna z sukni z tej kolekcji http://www.offashion.pl/kolekcja-GalaxyNY_2013.html Idę w sobotę zobaczyć jak będę się prezentować;)
My najprawdopodobniej maj 2016 :) jestem właśnie w trakcie szukania sali bądź restauracji, czy ktoś mógłby mi polecić sprawdzony obiekt na około 50 osób w przystępnej cenie :) ? zależy mi na pysznym jedzeniu którego nie zabraknie :)
A ja Was dziewczyny serdecznie zapraszam po konkretne porady ślubne na http://www.weddilove.pl - znajdziecie tu dużo pomocnych materiałów. Gdzie robić ślubne zakupy, jak planować ślub, wybieramy też dla Was najlepsze firmy ślubne. Możecie też zobaczyć jak to się u nas ładnie dzieje na Instagramie: http://www.instagram.com

Dołączcie, im więcej nas, tym lepiej! Czekam na Was :)
cześć, może trochę nie w temacie, ale mam do sprzedania suknię ślubną, może komuś się przyda link: http://olx.pl/oferta/suknia-slubna-biala-princessa-model-2015-piekna-subtelna-wyjatkowa-CID87-IDaLBCF.html Ślub brałam w maju 2015, suknia jak nowa
a gdzie a gdzie ??
W Bojanie :) A Wasze?
Hej dziewczyny ! Jak tam przygotowania? Mi został rok i 2 dni ;) Ostatnio widziałam, że niektóre dziewczyny mają już nawet fryzjera i makijaż zaklepany.. jak to jest z Wami? Macie suknie ? :)
Moja suknia będzie się szyla od listopada ;-) szukalam uzywanych, ale z moim wzrostem i biustem nie było to latwe ;-) wszystko pozostałe zalatwione, zaproszenia wybrane, jestem po pierwszej próbnej (ale mi robi kolezanka, stad taki termin żeby mieć czas wyprobowac rozne warianty). Ja juz nie mogę się doczekać :-) zostalo niecale 9 miesięcy :-)
Mi jeszcze 12 :) Niedlugo zacznę mierzyć sukienki, no i poszukiwać fryzjera :D Na zaproszenia mam jeszcze ok 3 msc :)
do góry