Widok
Maj 2016 ;)
Sala jest, dj też (a był już problem z terminem, rezerwacja na nasz termin była)jest lecz zastanawiamy się nad kamerzystą ;( Spotkaliśmy się z 1, lecz wydaje mi się że filmy które robił były "starodawne".
A i jeszcze powiem że zaczynaliśmy na przełomie styczeń-luty i już był problem z niektórymi terminami ;)
Ale wszystko się udało. Pozdrawiam wszystkich i życzę powodzenia!
Sala jest, dj też (a był już problem z terminem, rezerwacja na nasz termin była)jest lecz zastanawiamy się nad kamerzystą ;( Spotkaliśmy się z 1, lecz wydaje mi się że filmy które robił były "starodawne".
A i jeszcze powiem że zaczynaliśmy na przełomie styczeń-luty i już był problem z niektórymi terminami ;)
Ale wszystko się udało. Pozdrawiam wszystkich i życzę powodzenia!
Ja na początku w ogóle nie chciałam kamerzysty, moja mama jak to usłyszała to aż się przeżegnała, no jak nie? Taka pamiątka! A mi się to kojarzyło z całą mszą i dłuuuuugimi filmami. Aż znalazłam Videwspomnienia. Robią świetne reportaże ze ślubu i wesela, uchwycone są najważniejsze momenty, które są jedyne i istotne tylko w tym dniu, np. przysięga a nie kazanie:) widziałam filmy przykładowe i zmieniłam zdanie.