Widok

Młode Pary 2016

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy znajdzie się tu ktoś, kto planuje ślub w 2016 roku? :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
w Bojanie jest cudny kościol ! :) My w Vhwaszczyno Orchidea :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja sukni bede szukac po sezonie pod koniec wrzesnia, bo sa wyprzedaze kolekcji :) sala jest, dj jest, dzis spotkanie z kamerzysta i fotografem. Ciezko mi sie na cos zdecydowac, bo zalezy mi na pieknych plenerach ale narzeczony otwarcie mowi,ze nie da 5tys za kamerzyste i fotografa, bo dla Niego to przeginka. Kiedy jest czas na zaklepywanie makijazystki i fryzjera ????
No własnie też się zastanawiam nad fryzjerką i makijażystką. Mam dodatkowy problem bo będę brała ślub w innym mieście i muszę zacząć poszukiwania :(
My też 09.07.2016 chcemy tylko jeszcze 2 sale jedziemy obejrzeć z zespołem problem bo już 2 który bardzo chcialam jest zajety ;-(
Właśnie ze względu na kościół wybraliśmy to miejsce :) Mimo, że widzieliśmy go tylko z zewnątrz jak się na niego decydowaliśmy :D Nie wiedząc nawet gdzie szukać sali w okolicy :P Na szczęście się udało :)
A jak przygotowania? :)
Hej, dołączam do Waszego grona :) Zaręczyny były 2 tygodnie temu a termin ślubu i wesela już zaklepany :) Na 30 kwietnia 2016. Kościół mój parafialny - Franiszkanie na Wzgórzu w Gdyni - trochę sie martwię bo ten kościół jest taki wielki i brzydki :( Mamy salę - sala Marianka w Gołubiu Kaszubskim ( jesteśmy z Gdyni ale dużo rodziny narzeczonego z Kościerzyny i okolic). Wesele z poprawinami na 80 osób. Mamy na oku 3 zespoły - termin wolny ale jeszcze się wahamy, fotograf i makijażystka też na oku jest :) Co do sukni to będę szyła suknię wysyłkowo w firmie Twój Ślubny Czas z Krakowa - moja koleżanka miała od nich suknie i jest bardzo zadowolona. Suknia będzie 2 w 1 - krótka do kolana a na wierzch nakładana długa do ziemi spódnica z tilu. Więc w kościele i na 1 tańcu będę miała długą suknię a potem ściągnę ją i będę bawiła się w krótkiej:) Myślimy jeszcze o fotobudce na wesele i zastanawiamy się czy w ogóle brać kamerzystę... Sama nie wiem, a czasu właściwie wiele nie zostało bo 8 miesięcy... Chętnie poznam jakieś wasze opinie albo rady które mogłyby mi się przydać:)
Sala jest, dj jest. Poszukiwania foto i video w trakcie :) sukni bd szukać od konca wrzesnia :)
film to niesamowita pamiata! Teledyski slubne - bajka! Nie rezygnuj z tego! Jak chcesz oszzczedzac na czyms to napawno nie na foto i kamerze...
No to już większość jest ;) U mnie podobnie, więc na kilka miesięcy mam spokój z przygotowaniami ;) Tak szybko suknia ? Ja planuje dopiero w styczniu i jak tak czytam, to zwątpiłam czy nie za późno...
A jaki zespół ? :)
fotografa już mamy, zastanawiamy się nad kamerzystą, bo wlasciwie to mamy gopro i mozemy nagrac przysiege w kosciele i pierwszy taniec proszac kogos z rodziny o obluge kamery. Ale fakt, moze poszukamy jednak jakiegos filmowca..
juz mamy:) maciefoto.pl
My mamy 1 lipca 2016 r w Kryształowym Dworku . Urzekło mnie To miejsce ;) kościół mamy w Rumi w podwyższenia św Krzyża. Dj mamy. Juz fotografa i kamerzystę też fryzjera i kosmetyczka została. A suknie chce zamówi sobie ze stanów. Sprawdzona strona suknie piękne i nie drogie z niczym nie ma u nich problemu. A suknie zapierają dech w piersiach. Suzhoudress.com polecam. Co do reszty to jeszcze obrączki alkohol tort napoje zostały. Zaproszenia wybrane śmieszne wezwania wybraliśmy no i inne d*perele jeszcze do ogarnięcia. Ale wstępnie już mamy dużo zrobione.
do ślubu zostało 298 dni :D i pomalutku zaczynam się momentami tym lekko stresować, też tak macie? :D niby krok po kroku realizujemy kolejne rzeczy ale chyba musimy z narzeczonym się bardziej spiąć dla mojego świętego spokoju :D my mamy na chwilę obecną kościół, salę, fotografa i kamerzystę, a jutro jadę przymierzać suknie ślubne w dwóch salonach ślubnych i mam przeczucie, że kolejna rzecz będzie zaklepana :D pozdrawiam was wszystkie śliczne i zajarane ślubem kobity :D
A gdzie mierzysz suknie? :)
Mi zostało 256 dni ;) a mam już w sumie wszystko co na ten moment wypadałoby już mieć ;) reszta po nowym roku ;)
w Wejherowie i w Gdyni w salonie sukien ślubnych "Agnes" - ale przed mierzeniem sukienek dokładnie przetrzepałam strony internetowe i miałam swoją faworytkę i stało się, pierwszy salon do którego w ogóle się wybrałam, moja pierwsza przymierzona upatrzona sukienka i zakochałam się :) przymierzyłam jeszcze kilka innych ale już wiedziałam, że już trafiłam na swoją :):) tak więc mam już suknię
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
~Ola kościół Franciszkanów brzydki? a może ślub w Ich Kaplicy? Dekorowałam to miejsce kilka razy i z niczym nie robią problemu, ani ze świecami, ani z płatkami. Jedyne co to goście nie powinni rzucać ryżem.Bracia bardzo sympatyczni i życzliwi, a ceremonia w rodzinnym klimacie.
No to super :) To gdzie wybrałaś wymarzoną? Jaki krój będziesz miała? Ja też już zaczynam szukać, chciałabym syrenkę...
moją wymarzoną kupiłam w salonie "Aspena" w Wejherowie :) tak jak pisałam komentarz wyżej, że po prostu czułam, że to będzie ten salon i ta sukienka, którą wybrałam patrząc na zdjęcia w internecie a na miejscu pierwsza poszła do przymiarki i jeszcze lepiej wyglądała niż sobie wyobrażałam :):) mam krój "księżniczki" :D a za suknie płace sama więc ceny jak dla mnie też przystępne bo 2000 zł a wpłaciłam narazie 900zł zaliczki i jest już moja :):):) !!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
No właśnie też się zastanawiałam nad tym salonem. Duży wybór mają? 2000 zł i szyją dla Ciebie nową? kurczę też muszę się tam wybrać :) Chciałabym już mieć to z głowy :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry