Widok
Witam. Mam pytanie odnośnie miejsc na wesele ale chodzi mi o jakies sale do wynajęcia ze swoja kucharka/remizy? Wiem ze jest sala na ul.Macierzy Szkolnej w Oliwie na ogródkach dzialkowych ale nie moge nigdzie znaleźć namiaru. Czy macie cos podobnego do polecenia? Impreza na ok 100 osob spokojnie. :) ślub co prawda dopiero w 2018 ale się rozglądam.powoli.. :) pozdrawiam
wiem, że w Orfeuszu w Kłosowie się ustala menu z tamtejszymi kucharkami i można samemu dowozić jedzenie albo oni kupują. Dużo rzeczy do ustalenia i wychodzi chyba całkiem niedrogo.
Ja zrezygnowałam bo niestety mają chyba tylko ok 70 miejsc noclegowych a jesli za Gdanskiej to chcialam z noclegiem dla wszystkich.
Ja zrezygnowałam bo niestety mają chyba tylko ok 70 miejsc noclegowych a jesli za Gdanskiej to chcialam z noclegiem dla wszystkich.
Ja też już mam suknię. Mam. Mam!!! :D Pojechałam tylko na przymiarki, w planach były kolejne, a wróciłam z piękną suknią :D kupiłam w Elizabeth Passion w Gdyni. Cudowny salon. Cudowna obsługa. Polecam ! :)
Dziewczyny doradźcie. Jak rozwiązać ten problem. Otóż, ślub w Gdańsku, wesele pod Wejherowem. Cześć gości przyjezdna, dla nich będą noclegi, ale nie ma ich aż tyle, żeby przenocować wszystkich, będziemy chyba domawiać, zależy ile gości nam potwierdzi przybycie. A część z Trójmiasta i okolic. I co z nimi? Czy szukać im noclegów w okolicy? Czy załatwić transport, który będzie rozwoził, np. 2 kursy w nocy czy po weselu? Czy "olać" i nie uszczęśliwiać na siłę, niech każdy wraca sam? Może jest któraś w takich sytuacji?
Ahhh, poprawin nie mamy.
Dziewczyny doradźcie. Jak rozwiązać ten problem. Otóż, ślub w Gdańsku, wesele pod Wejherowem. Cześć gości przyjezdna, dla nich będą noclegi, ale nie ma ich aż tyle, żeby przenocować wszystkich, będziemy chyba domawiać, zależy ile gości nam potwierdzi przybycie. A część z Trójmiasta i okolic. I co z nimi? Czy szukać im noclegów w okolicy? Czy załatwić transport, który będzie rozwoził, np. 2 kursy w nocy czy po weselu? Czy "olać" i nie uszczęśliwiać na siłę, niech każdy wraca sam? Może jest któraś w takich sytuacji?
Ahhh, poprawin nie mamy.